NE ZAMN SEVDİMSE - > kaç kere yaşadım ben bu romanı > ne zamn sevdimse ayrılık vardı > hep kendim kuruttum gözyaşlarımı > ne zamn sevdimse yalnızlık vardı > sende git bırak beni düşünme > kader de hayat de boşver üzülme > alıştım hasretin her türlüsüne > ne zman sevdimse ayrılık vardı > alıştım kaderin her cilvesine > nezaman sevdimse yalnızlık vardı > yaşamadım gitti gönül tadında > nelerden vazgeçtim senin uğrunda > senide kaybettim yol ortasında > nezamn sevdimse karanlık vardı > nezman sevdimse pişmanlık vardı > -NE BİLİRSİN - > bana aşktan hiç söz etme > sen sevmeyi nerden bilirsin > bir aşk için ölesiye, > beklemeyi nerden bilirsin > > düşündükçe içim yanar > ders vermezmiş sana yıllar > taştan farksız kalbin mi var > özlemeyi ne bilirsin > > ne gezer ki vefa SENDE > aşk nerede sen nerede > merhametsiz gecelerde > yalnızlığı ne bilirsin > > sana kandım bunca zamn > senden eyvaf senden aman > alev alev duman duman > tutuşmayı ne bilirsin > aldanmaktan yoruldun mu? > acılarla yoğruldun mu? > hiç sırtından vuruldun mu? > isyanları ne bilirsin? > ne bilirsin yağmur olup > çağlamayı ne bilirsin > KAHKAHALAR SAVURURKEN > AĞLAMAYI NE BİLİRSİN SEN... > - İŞTE BENİ ÖLDÜREN BU - > > günler sensiz geçmiyor mu > işte beni çılıdırtan bu > yüzün bensiz gülmüyormu > işte beni ağlatan bu! > dört bir yanım taş duvar > ne merhamet ne vefa var > üstelik sen yoksun yar > işte beni delirten bu! > vursalar da akmaz kanım > hasret dolu her bir anım > bu sensizlik yokmu canım > işte beni öldüren bu! > sensiz bomboş koca şehir > günüm zindan gecem zehir > kimi görsem akıl verir > işte beni delirten bu! > nazarında yokum gibi > dağılmışım bir kum gibi > günden güne bir mum gibi > işte beni eriten bu! > SEN BENİMDİN ÖYLE SANDIM >NASIL SEVDİM NASIL YANDIM >SANA HASRET ÇÖLDE KALDIM >İŞTE BENİ ÇÜRÜTEN BU! >İŞTE BENİ ÖLDÜREN BU YAR BU! > -O GÜNDEN BERİ- > > HASRETİN BİR YANGIN AVUÇLARIMDA > AYRILIP GİTTİĞİN O GÜNDEN BERİ > ARARIM GÖLGENİ BOŞ DUVARLARDA > AYRILIP GİTTİĞİN O GÜNDEN BERİ > > SENSİZ DİKJEN OLDU BAŞIMDA YASTIK > MUTLULUĞU HANGİ DOLABA ASTIK > ODAMDA NE VARSA YÜZLERİ ASIK > AYRILIP GİTTİĞİN O GÜNDEN BERİ > > BU NASIL BİR DUYGU BİLEMİYORUM > kimseye ayrıldık diyemiyorum > ADINI KİM SORSA EZİLİYORUM > AYRILIP GİTTİĞİN O GÜNDEN BERİ