Sefalet Yüklü Duygulara Asılı Kalmış Sevdam?.Öfkeli Bir Dile Gelişin Bıraktığı İzler Var Mısralarımda?..Sineme Saplı Kalmış Bir Sevdanın Yarası Hala İyileşmiş Değil?.Sinir Harbinde Şimdi Bakışlar?.Öfke İle Harmanlanmış Gözlerim; Siyah Ummanlar Da Fırtınalı Haykırışlar Sunuyor Dalgalara?. Benim Değil Bu Bakışlar?.Benim Değil Bu Öfkeli Gözler?Benim Değil Bu Kan Kusan Kelimeler?.Hepsi, Ama Hepsi Senin Eserin?.Yitmişliğe..! Bitmişliğe..! Sefilliğe İtilişin Haykırışlarıdır Bunlar?.Gazap Bulutları Selamlarken Gökyüzünü, Yine Gözyaşı Bırakıyor Daha Hasat Tutmamış Sevdalarımın Üzerine?. Ayrılık Kol Geziyor Sokaklarım Da?Yine Hüzün Şarkıları Çalınıyor?Yine Şarkılarda Hep Sen?Yine Ömrümce Adım Adım, İsmini Sayıkladığım Kaldırımlar?.Çal Kemancı Yine Bu Akşam, Tüm Acılarım Sağnak Misali Dökülüversin Şakaklarıma?. Ben Seni Unutmak İçin Sevmedim Diyen Sesi Bölsün Bu Hıçkırığım?.Yakıcı Ateşler Kussun Gözlerim Kararan Geceye?.Ay Bir Başka Renk Alsın Semada?Yıldızlar Dökülsün Tek Tek Gökyüzünden?.İnleyen Nağmelerde Hep Adın Kalsın?. Umutlarımla Büyüttüğüm Sevdam Boynunu Bükmüş?..Gözlerim, Sevdan Yüzünden Gözyaşlarını Bak Çoktan Dökmüş?Gün Kararmış, Gece Ansızın Çökmüş?.Yine Çorak Bırakmış Yüreğimi Sevdan?.Yine Sol Yanım Alev Alev Yanmamaya Devam?. Baygın Bakışların Temayülünde Saklı Bırakıyorum Sevdalarımı?..Geceye Gömüyorum Adını?.Nefret Tohumlarını Bırakıyorum Kaldırımlara?Seni Bir İlkbahar Sabahı Seven Yüreğim; Bir Sonbahar Akşamı Terki Diyar Ediyor Güzelim?..Varlığı Bir Dert, Yokluğu Acı Veren Sevgilim?.Elvedaa??
Üstüme sinen hüznün o iç burkan kokusu... Başımda ağır başlı yalnızlık, alabildiği kadar keder gözlerimde... Sardunya rengi baharları özlüyorum, kış soğuğu hicran mevsimlerinde... Ayrılıkları acıya yeğleyen mevsimler geçiyor gözlerimden... Sussam diyorum kelimeleri boğazıma düğümleyerek... Alıp elime kalbim kadar kara kaplı güncemi satır satır dağlansam, tuzlu cümlelerimle sayfalarca seni ağlasam... Kapanına sıkışıyor kalbim, bir parça sen uğruna bin kez ölüyorum... Kapımı çalarken kimsesizlikler, ben kendimsizliğimle saklambaç oynuyorum... emegıne saglık kaptan ...guzel we huzunlendıren paylaşımın için tesekkurler
Sefalet Yüklü Duygulara Asılı Kalmış Sevdam?.Öfkeli Bir Dile Gelişin Bıraktığı İzler Var Mısralarımda?..Sineme Saplı Kalmış Bir Sevdanın Yarası Hala İyileşmiş Değil?.Sinir Harbinde Şimdi Bakışlar?.Öfke İle Harmanlanmış Gözlerim; Siyah Ummanlar Da Fırtınalı Haykırışlar Sunuyor Dalgalara?. yuregıne saglık erkanımm harıkaydı