[video=youtube_share;SnP8fGkGE_M]http://youtu.be/SnP8fGkGE_M[/video] Lo lowu virra meke meke Qul Sulari xo virra meke Qese kerd ra vake vace Veciyu çhıme dost u yare Bağıre kı rınd zana vana Maven de Duzgın se kena Xaskare re elçi bena Veciyu qate dost u yare Jele va ke be mırad dan Zone (jane) mara vanu tora Home ra bime bıra Çavana kudali tora Veciyu rafe dost u yare Davut Sulari`yo name tu Bao Duzgıne mı sane tu Vatena tu nu nameto Veciyu rawa dost u yare .................................................. ................... Unutma unutma sakın unutma Kul Sulari`yi hiç unutma Söz açıldı dendi ki söyle Dost ve yarenlerin serçeşmesine çıktım Bağır (ziyaret) ı bilipte söylüyorsun Arada Düzgünü unuttun mu? Haskar`a elçi götürüyorsun Dost ve yarenlerin katına çıktım Jel (ziyaret) dedi gel muradını al Sultan Baba her yerdedir Tuzık Baba seni mihman edecek Dost ve yarenlerin dağına çıktım Kendi dilimden söylüyorum sana Dünya`nın kuruluşundan beri kardeşiz Kud Ali`nin kerameti sende var Dost ve yarenlerin rafına çıktım Davut Sulari dir senin adın Sen Düzgünle birlikte olmuşsun Söylediklerin bu namettir (kutsaldır) Dost ve yarenlerin yoluna çıktım.....