Ömrüm Bu dünyada türlü türlü dertleri gördüm Ömrüm boyunca yar derdinden göz yaşı döktüm Gelen giden sille vurdu boynumu büktüm Ben derdimi dağa taşlara döktüm Dağlar taşlar dedi bana yoktur derdin Geçen yıllar vermiş derdini tozlu yollar vermiş derdini Yaban eller vermiş derdini hayın kullar yemiş ömrünü Her gün ah ile vah ile geçti bu ömrüm Dünyadan göçer giderim sayılı günüm Ecel kapıya gelip de dayandı bu gün Ben derdimi feleğe de söyledim Zalım felek der, zamanı yoktur ömrünün Geçen yıllar yemiş ömrünü tozlu yollar yemiş ömrünü Yaban eller yemiş ömrünü hayın kullar yemiş ömrünü Söz-Müzik: Savaş Kıldaş
Senden ayrılalı ağlar gezerim Hamd ü sena olsun gelip kavuştuk Hasretin bağrımı ezdi ezeli Hamd ü sena olsun gelip kavuştuk Senin nur cemAlin bana cennettir Ayrılıp kavuşmak büyük nimettir Niyaz alıp niyaz vermek murattır Hamd ü sena olsun gelip kavuştuk Yarinden ayrılan gülemez olur Gözünün yaşını silemez olur Mecnun gibi karar kılamaz olur Hamd ü sena olsun gelip kavuştuk Yarin arzeyleyen kuş gibi uçar Ah ettikçe gözden kanlı yaş saçar Hal pazarı edip yar yar badeler içer Hamd ü sena olsun gelip kavuştuk Dosta teslim olan namus ar etmez Meyli ağyarların yanına gitmez Yardan ayrılana ilaç kar etmez Hamd ü sena olsun gelip kavuştuk [FONT=Arial]Muhammed´im ben yar ile buluştum [FONT=Arial]Arzulayıp ne güzelce konuştum [FONT=Arial]Güzel güzel tatlı tatlı konuştum [FONT=Arial]Hamd ü sena olsun olsun gelip kavuştuk[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]