www..alevicanlar.net forum sitesi konu açma teknikleri

Konu, 'Forum arşivi' kısmında WorldFe tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. alevi_kızı

    alevi_kızı Daimi Üye

    bende netlog hakkında duydugum için face de yim canım arkadaşım her yer aynıdır sanal mı degilmi:)ama face güzel bi yer bence bende şimdiye kadar bi kötü tarafını görmedim..
     
  2. Asi_Prenses

    Asi_Prenses Daimi Üye

    walla ben de netlog hakkında araştırma yaptım hiç kötü bişi yok.....Ya zaten kişisel bilgilerimi asla yazmam ben ....:D ölesine takılıom iştee( takma isimle tabee)
     
  3. gülüş

    gülüş Daimi Üye

    dikkatli kullanmak lazım her ikisinide yoksa hoşlanmadığımız durumlarla karşı karşıya kalabiliriz face kullanıcısı bayağı fazla dolaysıyla sevinenler olcaktır bu habere
     
  4. hüseyin 3419

    hüseyin 3419 Aktif Üye

    face de tanıdıklarını ekliyosun zaten tanımadıgınla ne işin var yani asi_ prenses bence kötü biryerdegil olsa tavsiye etmem zaten duyduguna degil gördügüne inan can kusura bakma ismini bilmiyorum can ben netlog da bende varım ama orayı fazla bilmiyorum ben yaa
     
  5. Asi_Prenses

    Asi_Prenses Daimi Üye

    Facebook'tan tartışılacak bir yenilik daha: Dikkat edin mesaj kutunuza başkaları da giriyor olabilir.


    Facebook için küçük fakat kullanıcı gizliliği adına büyük bir adım atılmak üzere; ama bu adım pek de hoş karşılanacak gibi değil. Geçtiğimiz günlerde Facebook, uygulama geliştiricilere yeni bir özelliği tanıttı. Bu özelliğe göre artık uygulama geliştiriciler read_mailbox komutu ile, uygulamalarını Facebook profillerine yüklemiş olan kullanıcıların mesaj kutularına erişebilecekler.

    Her ne kadar Facebook bunu sadece Facebook hesaplarına masaüstünden erişebilmeyi kolaylaştırmak için yaptığını açıklasa da, isteyen herkesin mesaj kutunuza göz atabilme imkanı olduğunu bilmek oldukça rahatsız edici bir durum. Uzman bir teknoloji danışmanı olan Graham Cluley konuyu şöyle yorumladı; "300 milyonu aşkın Facebook kullanıcısı yakında hangi Sex and the City karakteri olduklarını öğrenmek uğruna pek çok kişisel bilgisini ortalığa açmak zorunda kalacak".


    (alıntı)
     
Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.

Sayfayı Paylaş