www..alevicanlar.net forum sitesi konu açma teknikleri

Konu, 'Forum arşivi' kısmında WorldFe tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. Xece

Xece Daimi Üye

be anlamadi :(

2. Alevi_Kaptan

Alevi_Kaptan Admin Yetkili Kişi

avatarları olmayanlar lütfen avatar eklesin canlar üste anlatımı varr... GÜNCELLEDİM

3. seyduna_34

seyduna_34 Daimi Üye

lutfen bu konuda duyarlı olalım olmayan canlar lutfen avatar eklesın.... :eek:k

yukarıda goruntulu anlatılmaktadır sorununuz olursa ozel mesajla yardım ısteyebılırsınız ...

4. WorldFe

WorldFe Daimi Üye

resimleri tekrar düzenleyen arkadaşa teşekkür ederim kendimden utanıyorum ya :D:D

5. alevi_kızı

alevi_kızı Daimi Üye

gerçekten iyi oldu bende degiştirdim vede ögrendim bile emegine saglık cihan ama ben yorum yazmıştım nedense benim yorumlar kayboluyo yaa:(

6. WorldFe

WorldFe Daimi Üye

ben pek sık giremiyorum ama diğer mod arkadaşlara sorarsınız silinmiş olabilir

7. seyduna_34

seyduna_34 Daimi Üye

fatosum bu konu hakkında duyuru yapılmıstı gecen gun sıtede guncelleme yapıldı ve ondan oncekı 24 saat de eklenen hersey sılındı sadece senın degıl yanı canım ...bu durum ıcınde tum canlardan ozur dılerız...

8. seyduna_34

seyduna_34 Daimi Üye

canlar lutfen herkes profılıne avatar eklesın (bu kendı resmınız olacak dıye bısey yok cıcek bocek hersey olabılır) bu konuda daha duyarlı olacagınızı umud edıyorum!!!!!!!!!

9. seyduna_34

seyduna_34 Daimi Üye

10. Asi_Prenses

Asi_Prenses Daimi Üye

ABD'nin Ohio devlet üniversitesinde yapılan bir araştırma, Facebook ve benzeri sosyal ağ sitelerine fazla ilgi gösteren öğrencilerin notlarında düşüş meydana geldiğini ortaya koydu. Araştırmayı yapan üniversitesi görevlisi Aryn Karpinski; "Facebook'un düşük notlara veya daha az ders çalışmaya yol açtığını söyleyemeyiz fakat aralarında bir bağlantı olduğu gerçek" şeklinde politik ir açıklama yaptı. Sosyal ağ sitelerinde en çok vakit geçiren öğrencilerin ise özelikle bilişim konularında eğitim alanlar olduğu da açıklandı.

Yapılan araştırma üniversite öğrencilerinin %79'unun Facebook'a üye olduğu ve hemen hemen her gün siteye giriş yaptıklarını gösterdi. Araştırmayı yapan uzmanlar Facebook'un öğrencilerin ilgisini biraz fazla çektiğini ve öğrencilerin Facebook'ta geçirdikleri zamanı arttırarak, ders çalışmaya ayırdıkları zamanı azalttıklarını söylediler. Bu konuyla ilgili de politik konuşmayı tercih eden Karpinski; "Eğer Facebook olmasaydı bu çocuklar belki de başka sebeplerden dolayı derse daha az vakit ayırıp, daha düşük not alacaklardı. Bu kişilik yapısı ile ilgili de olabilir" dedi.

(alıntı)

11. Alevi_Kaptan

12. Asi_Prenses

Asi_Prenses Daimi Üye

he walla can kardeşim napiim bnde sevmiom şu face yi ve zararlarını anlatmak istedim sizlere...

13. Asi_Prenses

Asi_Prenses Daimi Üye

Facebook, Harcadığından Daha Çok Daha Fazla Kazanıyor ve Üye Sayısıyla Şaşırtıyor.

İnternet sosyalleşme sitesi Facebook, harcadığından daha çok kazandığını ve üye sayısının 300 milyonu aştığını açıkladı.
    Facebook sitesinin eş kurucusu ve patronu Mark Zuckerberg blogunda yaptığı açıklamada, son üç çeyrekte "pozitif nakit akışı" elde ettiklerini ve son iki yıldır sağladıkları gelirin işletme masraflarını fazlasıyla çıkardığını belirtti.

"Bu bizim için önemli, zira Facebook bağımsız ve uzun dönemde kalıcı bir hizmet olma yolunda ilerliyor" diyen Zuckerberg, 5 yıl önce Harvard Üniversitesi'nde bir öğrenci odasında arkadaşıyla başlattığı web sitesiyle ilgili hiçbir mali veriyi açıklamadı.

Zuckerberg, Facebook'un büyüme hızının Nisan'dan bu yana yüzde 50'den fazla artış gösterdiğini de kaydetti.

Mark Zuckerberg'in bu açıklamasıyla Facebook'un hala net bir kazanç kaydedemediği, ancak giderek artan popülaritesinin mali anlamda verimli hale gelmeye başladığını kastettiği yorumu yapılıyor.

Uzmanlar, 300 milyonu aşkın üyesiyle Facebook'un her yıl reklamlardan yüzmilyonlarca Dolar gelir sağladığını tahmin ediyorlar.

(alıntı)

ne işim olur face de...Tabi herkesin kendi fikri...

14. Alevi_Kaptan

filmlerin içinde televizyon programlarında reklamlarda konuşulursa facebookun reklamı yapılırsa sürekli biz değil onlar kazanacak tabiki :)

15. Asi_Prenses

Asi_Prenses Daimi Üye

Facebook kullanıcılarına sesli sohbet özelliğini sunmaya hazırlanıyor.
    Önümüzdeki günlerde kullanıma sunulacak olan hizmetten sadece kullanıcılar değil üçüncü parti yazılım geliştiricileri de yararlanabilecek.

Yeni teknoloji Facebook'un kendisi tarafından sunulmuyor. Boston merkezli Second Life ve EVE Online gibi sanal dünyalar için entegre ses hizmeti sunan Vivox şirketi, Facebook üzerinden sesli sohbetin servis sağlayacısı konumunda.

Şu an kapalı beta sürümünde olan hizmet sayesinde Facebook kullanıcıları arkadaş listesinde bulunan bir kişiyi arayabilecek. Ancak her kullanıcı Vivox'un eklentisini indirmek zorunda. Bu eklenti bir kere kurulduğunda Facebook ile sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Bire bir konuşma ve grup sohbetleri sunan eklenti sayesinde Facebook hesabı olmayanlarla da konuşulabilecek. Vivox, telefon hattı üzerinden normal telefonları arama özelliği de sunuyor. Şu an için Facebook, yeni hizmetin reklamında hiçbir şekilde şirket olarak yer almıyor. Bir çok kullanıcının da eklenti gerektiren bir üçüncü parti yazılım hizmetini kullanmaktan kaçınacağı düşünülüyor

NO FACEBOOK :-&:cool::-D

16. seyduna_34

seyduna_34 Daimi Üye

bu antıface,cılerde hep face haberlerı eklıyo ne hıkmetse:D ıcınız gıdıyo ama gırmıyosunuz gıbı :D

17. Asi_Prenses

Asi_Prenses Daimi Üye

Yok bea güzel ablacım ben Face kullanmıyom asla da kullanmayı düşünmüom ...Ama netlog kullanıyom o ayrı :D

18. seyduna_34

seyduna_34 Daimi Üye

eeeeeee ne bu ne pehrız bu ne lahana tursusumuydu neydı bı soz vardı:D orası cokmu farklı ??

19. hüseyin 3419

hüseyin 3419 Aktif Üye

canlar ben face üyeyim buzamana kadar hiçbir sorun olmadı bence iyi bişey tüm akrabalarınla arkadaşlarınla bişeyler paylaşıyosun iyi bişey yani bence tabiki herkesin düşüncesi kendine göre degişe bilir tabiki

20. Asi_Prenses

Asi_Prenses Daimi Üye

ya face hakkında çok kötü şeyler duydum ama netlog hakkında kötü şey duymadım...Hem asla kişisel bilgilerimi yazmam ben netlog da da takma isim kullanıom yaaa:)

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.

Sayfayı Paylaş