CANIM CANISIM GELİRSE ONUN İÇİN HER ŞEYİMİ VARIMI YOKUMU ORTAYA KOYARIM O BENİM BAŞIMIN TACI İKRAM NE KELİME HELE BİR O GELSİN CANISI GEL HELE SEN
ben son dört kişiyi birden konuk etmek istiyorum birisi benim ama çaktırmayın misafir umduğunu değil bulduğunu yer bilirsiniz valla ne varsa paylaşırız ama kesin bir ikram var dost sevgisi muhabbeti...
bende bu ıkı gulume neler ıkram etmezdımkııı ahh bı gelselerr bı dhaa gıdemezler vallaaa cok ozledım ıkınızıdee :-o
valla gelen boş gitmez ama ne olursa ikram ederdim herhalde ama önceden haber verirse neler neler ikram etmem ki.
tşkler canım hele dilek bana bi gelse dünyayı yedirirdim herhalde vallaa onu çok seviyorum dilek bekliyorum senii pastalar börekler ooo neler neler.
bende herkesin yaptığı gibi iyi karşılardım gelen misafir memnun kalması lazım asık suratlı davranmazdım pasta masta ikram ederdim birazda tebessüm k
bilemm ama ikram değilde bir yudum sohbet ikram ederdim tabiki sohbette kuru kuruya olmayacağı için tatlı birşeyler ikram ederdim ki tatlı yiyeyilim tatlı sohbete devam edek diyeasık suratlı olmammda kardşımdaki insana bağlı olur ama hergelen beni yüzüm güleç bulur
çilingir sofrasına sakı lazım eğer sakı olursan hoş muhabbetimizden ikram ederiz memnun kalırsan can cana ; yokk olmaz dersen bir dem alır birde , Halil İbrahim Sofrası'ndan nasibini alırsın can üste kahve de ikram ederiz tabii
Değerli Can vallahi ortalık yanıyor bu havada aklıma ilk gelen sadece ve sadece ekmek,beyaz peynir, ve karpuz