esas adam : beni seviyorsun!!!! esas kadın: hayır!!!!! esas adam: beni seviyorsuuunn!!!!! esas kadın: hayıırrrrr!!! esas adam: beni seviyorsuuuunnn ulayyynnnn!!!! esas kadın: ühü fırk eveeetttt seviyoruummmm!!!! (adam öfkeden kıpkırmızı olmuş ve deliye dönmüş bir halde makyajı akmış kadının suratına okkalı bi tokat patlatır.. şıraaakkk!!!) esas adam: alçakkkk!!! yalan söylüyorsuuuunnnn!!! ))))) dikis tutmaz sabrinin konusmalari superdir; -dinleyin ulan develer istanbul'un en buyugu benim, -baba takiminin da haracini kestik, -istanbulda bize posta koyacak adam kalmadi, -benim attigim dikisi kimse sokemez, -arnavut votkamla erigi calistir ulen.
Şu sıralar çok beğeniyle izlediğim geniş aileden bazı komik replikleri paylaşayım dedim. - Bak Ulvi seni en zayıf torbaya koyar, fikstürünü çekerim.Seri sonu Ulvi. - Sıfatını tamlattırma lan bana. Keçe kardeşler Kunter'in gözünü morartmıştır. Zekai: Bakış açını kim değiştirdi kunter? Cevahir: Çabuk beni hastahaneye götür. Koyu Bilal: Yoğun baktım ya lan daha ne ? Mürsel: Nazan ev buldum bir oda hiç salon. Cevahir hastanededir. Cevahir: Hocam benim bu flashdiskime bağlı semptomlarımda bağkursal kıpırdamalar var ama hadi hayırlısı. Doktor: anlamadım. Cevahir: Ya ben şimdi bunu halk dilinde nasıl anlatayım ki. Ulvi: Abi ne oldu. Cevahir: Ulan iki bilimsel terimin belini kıralım dedik kaçtı gitti çıban.Sahte doktor mudur nedir. Baba:Ulan faydasız çık git evimden gözüm görmesin anca bayramlarda ananın elini öpmeye gelirsin. Cevahir:milli bayramlarda dahilmi baba ?
-------------------------------------------------------------------------------- Bilal: Delikanlılığın kitabında, rakibinin gözüne biber gazı sıkıp, görüş alanını daraltmak var mı Cevahir: Tövbe, ben değil, mürsel sıktı. Ben yine de sportmence bulmuyorum tabi. Bilal: Seninle şimdi kavga etmicem cevahir, dışardan benim dayak yediğim sanırlar! Cevahir: Bu kadar duygusal olma bebeeem!