mrb biri tokatlımı arıyomuş yoksa bana mı öyle geldi . tokat - almus luyum sen neresindensin kardeşim ...
mrhb can ... ewet yaaa doğru doğru arıyordum fazla gecikmedin helal olsun... .....ben zilenin kuruçay köyündenim ... :idea:
oooooo salihim hoşgeldin toprağım aramıza tabiii yakında bütün tokatlıları buraya toplayacağım kardeşim sana iyi paylaşımlar....
selam arkadaşlar benide unutmayın zile kervansaraylıyım oleeeeeeeeey arkadaslar deniz gezmis ATATURK'ten sonra gelen en iyi devrimcilerden biridir.bu ulkede deniz gezmisi asan yobazlar gibi karaktersiz ve kalles insanlar cogaldikca daha cok deniz gezmis'ler,yusuf aslan'lar ve huseyin inan'lar idam edilecektir...zaten basbakanimizdan tutun devletin en ince yerlerine kadar bulasmis bu yobazliklar ne diyim allah yardimcimiz olsun Bi bakarsın MADIMAKTA yanmışım,bi bakarsın MARAŞTA vurulmuş..... arkadaşlar yolumuz belli hepimiz pirsultan soyundan geldik hacı bektaşın izinden gidiyoruz
mrhb barış tokatlılar sessiz olurmu hiç ben bağırıyom burda kimse duymuyo heralde nese barışım dememkki biraz daha bağırmak lazımmış kendine ii bak görüşürüz kardeşim
Selam canlar yeni üye oldum foruma bide ne göreyim tokatlı soruyor birtane can ben hemen yazyım şu canın sorusuna cevap dedim bende tokatlıyım zile ılıca köyündenim can sana ve tüm canlara selam olsun
Olmazmı can bende yeni üye oldum ama tabi olur neden olmasın zaten hepimiz bir değilmiyiz ne farkeder tokalı erzincanlı :grin:
hepiniz hoş geldiniz canlar ayrım kayrım yok bizde hepiniz birsiniz benim için çünkü yolumuz bunu gerektiriyor bilesiniz. saygılar hepinize iyi paylaşımlar hoş sohbetler canlar...
hoş geldin can hoş sohbetler sana iyi paylaşımlar .. zilenin neresi can kuruçaya yakınmı? kendine iyi bak..