Giriş Yap veya Kayıt Ol
Alevi Canlar
Forum
>
Alevilik
>
Sorularınız, Cevaplarınız ve Anketlerimiz
>
Ziyaretçiler ( Soru - Cevap )
>
Sonradan Alevi olunur mu?
>
Konuyu Cevapla
Ad Soyad:
Doğrulama Sorusu
:
25'ten 9 çıkarsa kaç kalır?
<p>[QUOTE="Baskoylu, post: 51540, member: 11126"]<font size="3"><font face="Georgia">Saygideger Can</font></font></p><p><font size="3"><font face="Georgia"><br /></font></font></p><p><font size="3"><font face="Georgia">Alevilik dogustan geldigini size kim soylemisse dogru bir aciklama degildir, veya siz yanlis anlamissiniz.</font></font></p><p><font size="3"><font face="Georgia"><br /></font></font></p><p><font size="3"><font face="Georgia">Alevilik; Insanligin Dogusundan Gelen Bir Yasam Felsefesidir... Alevilikte, Din, Irk, Millet, Mezhep ve Renk Ayrimi Yapilmadan 72 Millete Bir Nazarda Bakar... Yani Butun Insanligi Kendine Kardes Olarak Gorur, Yaratanda, Yaradanda (Varligin Birligi) Insanin kendisi olduguna inanir..</font></font></p><p><font size="3"><font face="Georgia"><br /></font></font></p><p><font size="3"><font face="Georgia">Hak Insanda, Insan Haktadir, dolayisiyla Hakkin kendisi Insandir.... Bunun diger bir aciklamasida... ENEL=H** deyimidir, Tanri bende, Ben Tanridayim, Tanri Benim, Ben Tanrinin kendisiyim, Tanriyi Kendisinde, Kendisini Tanrida Gorme Olgusuna sahip oldugundan dolayi, Saygiyi, Sevgiyi ve Hosgoru ilkesini kendine Yol etmis,</font></font></p><p><font size="3"><font face="Georgia">Bunun parelelinde Insanliktan Daha Degerli bir varligin olmadigini savunuyorsa.........</font></font></p><p><font size="3"><font face="Georgia">Eline, Diline ve Beline sahip olan, Insanlik degerleri ayakta tutan her birey Ikrar verip yola girebilir........</font></font></p><p><font size="3"><font face="Georgia"><br /></font></font></p><p><font size="3"><font face="Georgia">Belimden Gelen Degil, Yolumdan Giden Alevidir. </font></font></p><p><font size="3"><font face="Georgia">olgusu her insan icin gercerlidir.</font></font></p><p><font size="3"><font face="Georgia">Gel gelebilirsen, </font></font></p><p><font size="3"><font face="Georgia">El Ele, El Hakka Diyebilirsen...</font></font></p><p><font size="3"><font face="Georgia">Gercegin Demine HUUUU diyebilirsen......</font></font></p><p><font size="3"><font face="Georgia"><br /></font></font></p><p><font size="3"><font face="Georgia">Saygi ve Insani Sevgilerimle.</font></font>[/QUOTE]</p><p><br /></p>
[QUOTE="Baskoylu, post: 51540, member: 11126"][SIZE="3"][FONT="Georgia"]Saygideger Can Alevilik dogustan geldigini size kim soylemisse dogru bir aciklama degildir, veya siz yanlis anlamissiniz. Alevilik; Insanligin Dogusundan Gelen Bir Yasam Felsefesidir... Alevilikte, Din, Irk, Millet, Mezhep ve Renk Ayrimi Yapilmadan 72 Millete Bir Nazarda Bakar... Yani Butun Insanligi Kendine Kardes Olarak Gorur, Yaratanda, Yaradanda (Varligin Birligi) Insanin kendisi olduguna inanir.. Hak Insanda, Insan Haktadir, dolayisiyla Hakkin kendisi Insandir.... Bunun diger bir aciklamasida... ENEL=H** deyimidir, Tanri bende, Ben Tanridayim, Tanri Benim, Ben Tanrinin kendisiyim, Tanriyi Kendisinde, Kendisini Tanrida Gorme Olgusuna sahip oldugundan dolayi, Saygiyi, Sevgiyi ve Hosgoru ilkesini kendine Yol etmis, Bunun parelelinde Insanliktan Daha Degerli bir varligin olmadigini savunuyorsa......... Eline, Diline ve Beline sahip olan, Insanlik degerleri ayakta tutan her birey Ikrar verip yola girebilir........ Belimden Gelen Degil, Yolumdan Giden Alevidir. olgusu her insan icin gercerlidir. Gel gelebilirsen, El Ele, El Hakka Diyebilirsen... Gercegin Demine HUUUU diyebilirsen...... Saygi ve Insani Sevgilerimle.[/FONT][/SIZE][/QUOTE]
Facebook Hesabınla Giriş Yap
Ad soyad veya e-mail:
Sitemize üye misin?
Hayır, şimdi üye olmak istiyorum.
Evet, şifrem:
Şifreni mi unuttun?
Sürekli bağlı kal
Alevi Canlar
Forum
>
Alevilik
>