ilahi ben ya nedir bı bendeki pozitif enerji sabah sabah bende anlamıyrum kahkağa atasım var, çatıya cıkasım var, balkondan atlayasım var, karşı komşunun camına taş atasım var, evden kaçasım var, futbol oynayasım var, kahvaltıda çiğ köfte yiyesim var sıcakta montla- soğukta şotla gezesim var, ağlayıp sonra gülesim var, türk filmi çeviresim var... yaa benim aslında herkese günaydın diyesim var... GÜNAYDINNN
Değerli Canlar Tunaydın bizde ailece 19 Mayıs Atatürk'ü anma, genelik ve spor bayramı kutlamalarına katıldık ve az önce geldik. Beklediğimden iyi vie kalabalıktı
devran can, akp'nin oy orani artisinin sonuna gelmistir.. diger yandan sandalye sayisi da azalmistir. ekonomik kiyametle (ik=insani kamil) birlikte umudumuz akp nin siyasi mevta olmasidir. selam sevgi saygi hurmetler..
Değerli Canlar, aslında beni en çok şaşırtan ve üzen akp nin İzmir de aldığı oy oranı Neyse sonuçta rahmetli Aziz NESİN'e haklıydı demekten başka bir seçenek kalmadı galiba bu milleti ifade eden
Herkese iyi geceler Canlar Allah uykudan Önceki Dualarınızı Kabul etsin inşallah Pirim Yoldaşınız Hızır Yardımcınız Olsun