Sevgili Dilek-Can merhaba emeğinize ve ellerinize sağlık böyle bir düşüncenizden dolayı kutlarım tek kelimeyle mükemmel bir düşünce.Bugün bilgisayarı açtık siteye bir göz attım bu güzel türkülere baktım hepside güzel ama özelliklede Aşık Gülabinin Meyvesiz ağaç türküsü çok güzel babama ve dayıma en az 10 defa dinlettim.Sevgili Dilek-Can bir konuyu yazmadan edemiyeceğim ama gerçek budur siz olmadan önce burası bir meyvesiz ağaç bahçesi gibiyidi ama emin olun şu an çok samimi ve içtenlikle söylüyorum bir meyveli ağaç cennet bahçesi oldu.Siteye çok renk kattınız.Saygılarımla selamlar
cok tesekkur ederım guzel dusuncelerınız ıcın..karsılıklı bıseyler paylasmaya calısıyoruz..burda herkesın emegı cok buyuk ..bı rahatsızlıktan dolayı kısa bı sure gıremedım dıyelım bundan sonrada yıne guzel paylasımlarda hep beraber olacagız..sızede sıteye kattıgınız guzellıkler ve emeklerınız ııcn cok tesekkur ederım.. Aşık Gulabinin,meyvesız agac turkusunu gercekten cok sevıyorum.gunde bır kere dınlemeden yapamadıgım turkulerden bırıdır zaten bu bolume ekledıklerım benım en cok sevdıgım ve dınledıgım parcalardır..dınleyenler sagolsun..saygılar..
Sevgili Dilek-Can "Rıza Aslandoğanın" çok güzel eski bir türküsü vardı "Gurbet Bana Köyüm Sana" araki bulasın beni çok duygusal bir türküydü eğer o elinize varsa sizden ricada bulunsam eklerseniz çok sevapa geçersiniz.Eğer elinizde yoksa Canınız Sağolsun.saygılarımla
YouTube - Asik Ali Cinar Gurbet Bana Koyum Sana Rıza Aslandoğan'dan bulamadım kusura bakma...ama bakacağım bulur bulmaz eklerim.
YouTube - ** Yavuz Bingöl ** Bekle Buğday Tanesi ** Slayt ** ( Bekle Kar Altında Kalan Buğday Tanesi )
oooffff beee dileeekkkkkk ::: can sen ne etmissin yaww.. harika turkuler, harikka parcalar secmissin yaa.. yurgine saglik guzel can!!