bence bayanlar daha iyi araba kullanıyor..hem trafik kurallarınada erkeklerden daha çok dikkat ediyorlarr ,yani dikkatliler ...trafikte olması gerekende bu degilmi ?dikkat!!!
tabikidee erkekler bayanlar korkak araba kullandıkları için trafikte sürekli problemle r elinin hamuru ile erkek işine karışmasınlarrrrrrr
elinin hamuruyla ne demek yaa oo eskidendi nevzat günüzmüzde bayanlar erkeklerin yaptığı tüm işleri yapabiliyoo farkındaysan ..güç bayanlarda
14 senedir araba kullaniyorum bunun yani sira meslegimde soförlük, kadin erkek denen bir sey yok kendine guvenen kisi en guzel araba kullanan kisidir.....
bnce erkekler güzel kullanıyorlar bayanlar korkak oluyoryorlar bayanların çok güzel kullanları var ama çok az korkak oluyorlar
bayanlar erkeklerde diye bisey yok bence kendine guvenen herkes surer!! tabiki ilk baslarda acemilik olur bu iki taraf icinde gecerli ama bi gercek var bayanlar erkeklerden daha cok trafik kurallarina uyuyolar onemli olan zaten kurallara uyup surmek erkeler araba surerlerden cok sinirleniyolar sabirli degiller gozumle gordugumu soyluyorum tabii benim cevremdeki erkeklerin hic biri sabirli degil araba surerken onun icin bence trafik kurallarina uyan herkes iyi surer ayrimmm yok
bana görede erkekler daha iyi kulanıyor neden çünkü bi çok kazaya rasladım bayanların dikatsızlıkların yüzünden
bu kazaları da erkekler yapmış demek ki tek kaza yapan bayanlar değil anladım ki bu konuda beylerle aşık atamayız
Erkekler kural falan dinlemiyor,bayanlar kurallara uyuyor ve dikkatli araba kullanıyor.Genellikle erkeklerin yaptığı kazalar ölümcül bayanların yaptığı kazalar hafif....Erkeklerde hız tutkusu var,arabaya binince dünyanın hakimi zannediyorlar kendilerini,araba sürmüyorlar sanırsınız ralli yarışları yapılıyor...
erkek araba ile kaza yapınca ya kendini ya karşısındakini öldürüyor, kadın kaza yapınca veya yaptırınca zincirleme faciaya dönüştüğünden ölü ve yaralı sayısı saydıkça artıyor.
erkekler araba kullanırken kendilerini unutuyor araba onlara hükmediyor içlerindeki trafik canavarı uyanıyor
bencede erkekler bayanların nasıl kullandıgını goruyoruz ama tabı guzel kullananlarda var ....emegıne saglık...