Sizce Bayanlarmı Daha İyi Araba Kullanıyor Yoksa Erkeklermi?????

Konu, 'Anketler' kısmında bluem tarafından paylaşıldı.

?

Sizce Bayanlarmý Daha Ýyi Araba Kullanýyor Yoksa Erkeklermi?????

1. Bayanlar

25,0%
  2. Erkekler

75,0%
  1. ARZU DUMER

ARZU DUMER Daimi Üye

BAYANLAR DİKKATLİLER AMA YAVAŞLAR BENCE ERKEKLER DAHA İYİ KULLANIYOR.

2. pınar__

pınar__ Daimi Üye

bence bayanlar daha iyi araba kullanıyor..hem trafik kurallarınada erkeklerden daha çok dikkat ediyorlarr ,yani dikkatliler ...trafikte olması gerekende bu degilmi ?dikkat!!!

3. nevzat52

nevzat52 Daimi Üye

tabikidee erkekler bayanlar korkak araba kullandıkları için trafikte sürekli problemle r :) :) :) :)
    elinin hamuru ile erkek işine karışmasınlarrrrrrr :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :) :) :) :) :) :) :) :)

4. pınar__

pınar__ Daimi Üye

elinin hamuruyla ne demek yaa :) :) oo eskidendi nevzat :) :) günüzmüzde bayanlar erkeklerin yaptığı tüm işleri yapabiliyoo farkındaysan ..güç bayanlarda :D :D :D

5. ozan24

ozan24 Aktif Üye

tartışmaya bile gerek yok tabiki erkeler

6. mazzda

mazzda Daimi Üye

14 senedir araba kullaniyorum bunun yani sira meslegimde soförlük, kadin erkek denen bir sey yok kendine guvenen kisi en guzel araba kullanan kisidir.....

7. düşünce ressamı

düşünce ressamı Daimi Üye

eskiden bayan şöförmü vardı :=)

8. lavinia05

lavinia05 Daimi Üye

bnce erkekler güzel kullanıyorlar bayanlar korkak oluyoryorlar bayanların çok güzel kullanları var ama çok az korkak oluyorlar

9. alevi46

alevi46 Daimi Üye

bayanlar erkeklerde diye bisey yok bence kendine guvenen herkes surer!! tabiki ilk baslarda acemilik olur bu iki taraf icinde gecerli ama bi gercek var bayanlar erkeklerden daha cok trafik kurallarina uyuyolar onemli olan zaten kurallara uyup surmek erkeler araba surerlerden cok sinirleniyolar sabirli degiller gozumle gordugumu soyluyorum tabii benim cevremdeki erkeklerin hic biri sabirli degil araba surerken onun icin bence trafik kurallarina uyan herkes iyi surer ayrimmm yok

10. dertli

dertli Daimi Üye

Bence erkekler daha iyi araba kullanıyo.Ama bayanlarda da var iyi kullanabilen

11. hasan huseyin

hasan huseyin Daimi Üye

bana görede erkekler daha iyi kulanıyor neden çünkü bi çok kazaya rasladım bayanların dikatsızlıkların yüzünden

12. selenayy

selenayy Daimi Üye

bu kazaları da erkekler yapmış demek ki tek kaza yapan bayanlar değil anladım ki bu konuda beylerle aşık atamayız :) :) :)

13. N-u-r-a-y

N-u-r-a-y Daimi Üye

BayanLarrr (Dermi$!m :) :) :) :) )
    TabiKi €rKéKLér :-o :-o

14. gÖkhan can

gÖkhan can Aktif Üye

tabiki erkekler ben şahsen kadın sürücüleri gördüğüm terde kaçıyorum

15. sehribanu

sehribanu Daimi Üye

Erkekler kural falan dinlemiyor,bayanlar kurallara uyuyor ve dikkatli araba kullanıyor.Genellikle erkeklerin yaptığı kazalar ölümcül bayanların yaptığı kazalar hafif....Erkeklerde hız tutkusu var,arabaya binince dünyanın hakimi zannediyorlar kendilerini,araba sürmüyorlar sanırsınız ralli yarışları yapılıyor... :) :) :)

16. ero

ero Daimi Üye

erkek araba ile kaza yapınca ya kendini ya karşısındakini öldürüyor,
    kadın kaza yapınca veya yaptırınca zincirleme faciaya dönüştüğünden ölü ve yaralı sayısı saydıkça artıyor.

17. sehribanu

sehribanu Daimi Üye

18. selenayy

selenayy Daimi Üye

erkekler araba kullanırken kendilerini unutuyor araba onlara hükmediyor içlerindeki trafik canavarı uyanıyor :) :) :)

19. satıademelifsu

satıademelifsu Daimi Üye

KESİNLİKLE ERKEKLER

20. seyduna_34

seyduna_34 Daimi Üye

bencede erkekler bayanların nasıl kullandıgını goruyoruz ama tabı guzel kullananlarda var ....emegıne saglık...

Sayfayı Paylaş