PİRİM HACIBEKTAŞ Bilmediğim yolu Buldum ışığınla PİRİM HACIBEKTAŞ Geldim huzuruna İlminle aydınlandım Düşmedim karanlığa PİRİM HACIBEKTAŞ Vardım mihmânına Bütün dolu yürekler Koşar sana can atar Dost olan kalplerde Güzellikler yatar Kenetlenir tüm canlar El ele bağlanır tutar PİRİM HACIBEKTAŞ Yüz sürdüm huzuruna İnsan sevgisinin temeli Açılır gönül kâbesi Bulur her can kendinde Aradığı gerçek sesi Vaz geçer dünya malından Güçlenerek çıkar nefesi PİRİM HACIBEKTAŞ Daldım niyâzına Yılmaz'ım ne mutlu bana Doğdum kutsal toprağında Bülbüller şakıdı gördüm ERENLER'İN bağında Güller yeşerdi serpildi Kokular saçtı DERRGÃHINDA PİRİM HACIBEKTAŞ Doydum huzurunda Nafiz YILMAZ
Pirim HACIBEKTAŞ-İ VELİ ... Çok değerli bir paylaşımdı Emeğine yüreğine sağlık Nafiz Abi Teşekkürler...
Asıl ben senin o saf beyaz güzel duygularına insanlığına teşekür ederim sanem can PRİMİN NEFESİ seninle olsun ömür boyu ALLAH MUHAMMED ALİ HÜNKÃR HACIBEKTAŞ VELİ yardımcın olsun beni duygulandırdın sanem can yüreğine sonsuz teşekkürler ederim
eyvallah sesiz_kral kardeşim sağolasın seninde desteğine yüreğine candan katılımına sağlık teşekürler var olasın sağolasın ..
İnsan sevgisinin temeli Açılır gönül kâbesi Bulur her can kendinde Aradığı gerçek sesi Vaz geçer dünya malından Güçlenerek çıkar nefesi PİRİM HACIBEKTAŞ Daldım niyâzına yuregıne saglık abım cok guzeldı ....
çOK SAĞOL DİLEK CANPİRİMİN HUZURUNA SIK SIK GİDİYORUM NİYAZIMI YAPIYORUM ÇOK RAHATLIYORUM ADETA KUŞ KADAR HAFİF OLUYORUM NE MUTLUKİ ONUN KUTSAL TOPRAKLARINADA DOĞDUM BÜYÜDÜM İNŞALLAH SEVE SEVEDE ÖLECEĞİMBENİ PİRİMDEN BAŞKA DÜNYA MALI İNANDIRAMAZ HİÇ BİR GÜÇ ALLAHTAN BAŞKA AYIRAMAZ ONUN NUR CEMALİNİ GÖRÜR GİBİ OLURUM ZMAN ZAMAN DOYAMAM KIYAMAM BAKMALARA ALLAH HER KULUNA PİRİMİN YÜCE DERGAHINI NASİP ETSİN ÇOK SAĞOLASIN DİLEK CAN PİRİMİN NEFESİ İLE KAL HER DAİM HER ZAMAN
HACI BEKTAŞ-I VELİ.. ben küçükken PİR SULTAN ABDAL ile BEKTAŞ VELİ yi hep karıştırırdım..çok sonraları ayırdedebilmeyi öğrendim...aslında hala da tam olarak ayırt edebilmeyi öğrenebilmiş değilim..çünkü her ikiside kötülüğe bujlundukları cemaatin içinde hiç bir zaman geçit vermediler, çıkar sağlamak için ne derğahını kapattılar nede iyiliği yaymak için çıktıkları yolu bir gün aksattılar, ne kendileri haram yedi nede besledikleri kadim dostları hayvanları, ne kendileri riyakarca dua etti nede kendilerine inanan müritleri... yeri geldi darağacına yürüdüler, yeri geldi hakk ayürüdüler.. işte ben bunları ayırt edemedim..hangisi BEKTAŞ hangisi SULTAN..bildiğim tekl şey ikisininde gerçekden ABDAL olduğu..
evet erhan can düşüncelerin tespitlerin doğru PİR SULTAN ABDAL İLMİNİ BİLGİSİNİ FELSEFESİNİ ÖZÜNÜ ULU HÜNKARIN DERGAHINDAN ALMIŞTIR ERENLER YOLUNDA YÜRÜMÜŞTÜR