İnşallah dilek can umutumuzu kaybetmeyelim hiç bir zaman onun için yazdım bu şiiri umutsuz yaşamak anlamsız yaşamaktır yarınlarımız umutlarla dolu olsun diyorum dilek can hayatın umutlarla dolsun her zaman ....
yine çok güzel bir katılım her zamanki gibi fatoş can ben de o güzel yüreğinin umutlarla dolmasını gerçek olmasını dilerim her zaman çok sağolasın fatoş can
DOST GÖRÜNÜP SIRTIMIZDAN VURANLAR Kim e açsak derdimizi bin dert katar Fırsat bulurlar bizi bir pula satar Böyle giderse insanlık sonunda batar Acımadan göz önünde tuzak kurarlar Dost görünüp sırtımızdan vuranlar Tatlı dille güler yüzle aldatırlar bizi Ateş düşürüp yakarlar alev alev hanemizi Söküp alırlar hissettirmeden ciğerlerimizi Acımadan göz önünde tuzak kuranlar Dost görünüp sırtımızdan vuranlar Zâlimin sözü geçmiş sayılmış emir olmuş Gariban ezilmiş ah ile çileyle dolmuş Dünyanın kökten bitmiş düzeni bozulmuş Acımadan göz önünde tuzak kuranlar Dost görünüp sırtımızdan vuranlar Kul yetim hakkı yiyelerin gözleri doymamış Nesli tükenmiş budanmış iyilikler kalmamış Sevginin yerini kötülükler hainlikler almış Acımadan göz önünde tuzak kuranlar Dost görünüp sırtımızdan vuranlar Silinmez anlımızda yazgılı bu kötü kader Yaşamak gördükki ; ölümden dahada beter Çektiğimiz bunca zulümler isyanlar yeter Acımadan göz önünde tuzak kuranlar Dost görünüp sırtımızdan vuranlar Yılmaz'ım yıllarca çektik bitmez işkenceyi Zehirlerle karışık yaşadık gündüzü geceyi Dilimizden düşürmediler lanetli o heceyi Acımadan göz önünde tuzak kuranlar Dost görünüp sırtımızdan vuranlar Nafiz YILMAZ
Kim e açsak derdimizi bin dert katar Fırsat bulurlar bizi bir pula satar Böyle giderse insanlık sonunda batar Acımadan göz önünde tuzak kurarlar Dost görünüp sırtımızdan vuranlar yuregıne saglık abım cok guzel anlatmıssın gercekten soyu tukensın artık bunların sevgı barıs gercek dostluklar olsun hep olmazmı : (....
Tatlı dille güler yüzle aldatırlar bizi Ateş düşürüp yakarlar alev alev hanemizi Söküp alırlar hissettirmeden ciğerlerimizi Acımadan göz önünde tuzak kuranlar Dost görünüp sırtımızdan vuranlar Emeğine sağlık AbiCim Anlamlı bir paylaşımdı Teşekkürler...
Kul yetim hakkı yiyelerin gözleri doymamış Nesli tükenmiş budanmış iyilikler kalmamış Sevginin yerini kötülükler hainlikler almış Çok güzel bir paylaşım olmuş Nafiz abi. Herzamanki gibi yine söyleyecek birşey bırakmamışsın sadece şunu ekleyeyim bende bu kadar kötülüğe rağmen dünya bunları yapanlara kalcak mı ki ....
olacak dilek can dostluğun olmadığı yerde insanlıkta olmaz insanlığın olmadığı yerde sevgide olmaz her şey gönlüne kalbine göre olsun sağlıcakla kal dilek can
sağolasın sanem can güzellikler yüreğinizde yaşasın her daim dostluklar sizinle olsun mutluluklar seninle olsun dost görünüp sırtımızdan vuranlardan ALLAH korusundesteğine sonsuz teşekkürler sanem cam çok sağolasın
elbette kalmayacak oktayım çünkü bu dünya geçici bir mekan ALLAHın adaleti hesap soracak o gün geldiği zaman kaçış yok kurulmak yok yalan yok riyakarlık yok işte ALLAHIN huzurnda rahat olmak yine insanlığın kendi elinde katılımına düşüncelerine çok teşekkür ediyorum oktayım sağolasın eyvallah
EMPERYALİZMİN VAHŞETİ( IRAKTA YAŞANAN KATLİAMLARIN ADINA) Bütün dünya gözü önünde seyrediliyor Kan kusturuyor emperyalizmin vahşeti Dağatıyor vuruyor öldürüyor kahpece Din dil ırk tanımıyor emperyalizmin vahşeti Gözleri yaşlı analar bacılar gencecik yetişkinler Çocuklar ağlıyor elleri kolları parçalalanmış cesetler yığını Kana doymuyor emperyalizmin vahşeti Düşman ediyor birbirine aynı kandan candan topraktan olanları Tanklar makinalı tüfekler bombalar roketler yağıyor her bir tarafa Medeniyet temsilciyiz diyenler zehirli yılanlar çiyanlar gibi Sarmışlar dört bir tarafı çıkmışlar bir bir yuvasından Akıtmak istiyorlar iğrenç zehirlerini salya sümük şaçarak Namusu hasiyeti şerefi merhameti bilmiyor emperyalizmin vahşeti Ya kundaktaki bebeler masumken şuçu günahı vebali tanımazken Gözleri yeni açılmışken olan bitenden habersizken Mermilerle delik deşik edilen kanla boyanan minicik bedenlerinde Bu acıyla karışan yürek dağlayan içten yaralayan insanlık onuruna yakışmayan Hakta hukukta ilahi kitablarda yeri olmayan Ayakları altında ezip çiğneyip geçiyor emperyalizmin vahşeti Kahrolsun yerle bir olsun adına bin defa lanet olsun liğme liğme kopsun Tüylerini diken diken eden insanı kişiliğinden karekterinden eden Yemeyi içmeyi bir damla suyu insana haram kılan boğazına tıkayan Canavarlar gözü dönmüş caniler dişlerini bilemiş aç yamyamlar İğrençlik şirretlik batağına gömülüyor emperyalizmin vahşeti Kendi elleri ile hazırladığı sinsice gizlenerek planladığı Yüzüne tükürecek bütün dünya boğacak nefes aldırmadan İnsan kanı ile canı ile beslenen içtikçe cana kana doymayan Yerle bir olacak sıkışıp kaçamayacak bir tarafa sığınamayacak Tertemiz dünyayı kirleten katili olan sevgiyi huzuru öldüren Tanıyacak sonunda hakkı hukuku düzeni hakimiyeti ve adaleti Batacak sonunda yedi kat yerin dibine gömülecek emperyalizmin vahşeti Nafiz YILMAZ __________________ BANA DOKUNMAYAN YILAN BİN YAŞASIN DERSEN O YILAN BİRGÜN SENİDE SOKAR
VEYSEL GİBİ AŞK'A DÜŞTÜM Diktiğim fidanlar yetişti Türlü türlü meyveler verdi Çicekler büyüdü arılar bal eyledi Boluk bereketler geldi VEYSEL gibi aşk'a düştüm Topraklar koktum buram buram Varmı bu dünyada VEYSEL gibi Toprakla can toprakla yâr olan Menekşeler lâleler çiğdemler Nevruzlar gelincikler mor sümbüller Hoş avazlı ötüşür bülbüller Bahçede gülleri deldi VEYSEL gibi aşk'a düştüm Topraklar koktum buram buram Varmı bu dünyada VEYSEL gibi Toprakla can toprakla yâr olan Aradı buldu sâdık yârini Bastı bağrına emsâlini Unuturmu kimseler VEYSEL adını Kucakladı canını hoş geldin dedi VEYSEL gibi aşk'a düştüm Topraklar koktum buram buram Varmı bu dünyada VEYSEL GİBİ Toprakla can toprakla yâr olan Nafiz YILMAZ
EYVALLAH ÇOK SAĞOLASIN DİLEK CAN SİZLERİN TEMİZ YÜREĞİ İLE DAHADA GÜZELLEŞİYOR ŞİİRLERİM BEN SİZELERE MİNNETTARLIĞIMI KELİMLERLE İFADE EDEMEM ALLAH YOLUNU AÇIK BAHTINI ŞEN ETSİN
Bütün dünya gözü önünde seyrediliyor Kan kusturuyor emperyalizmin vahşeti Dağatıyor vuruyor öldürüyor kahpece Din dil ırk tanımıyor emperyalizmin vahşeti Emeğine sağlık Abicim çok Guseldi Teşekkürler...
SAĞOLASIN SANEM CAN GERÇEKTENDE EMPERYALİZMİN VAHŞETİ DİL DİN IRK TANIMIYOR EN SON FİLİSTİNDE CAN ALIYOR KAN DÖKÜYORMASUM İNSANLAR KÖRPECİK ÇOCUKLAR ÖLÜYOR DÜNYA SEYREDİYOR BU KANLI ZULÜMÜ VAHŞETİ KARROLSUN AMERİKAN EMPERYALSZMİ VE İSARAİL SİYONİZMİ DÜNYANIN İĞRENÇLİĞİNDE BATAKLIĞINDA BOĞULSUN CAN ÇEKİŞSİN
ULU DAĞLAR GİZLER ANCAK SIRRIMI: Yanılttı inandığım güvendiğim şu insanoğlu Güzelliği verdim yetmedi daha da fazlasını istedi Dost dedim candan kalpten sarıpta bağarıma bastım Her seferinde yaşadımki;pişman ederek aldattı beni Dert yüküne çöktüm saplandım gider katar katar Bilirim her yiğidin gönlünde bir aslan yatar Ömür kervânım eksilmiş yerle bir olur batar El vurduğumda çaresiz kaldı ağlattı beni Söyelesemde gerçeği saklamaz asla iki gözüm Kalmadı tesellim geçmez oldu kendime bile sözüm Ha bu gün ha yarın derken çürüdü bitti özüm Yaktı yüreğimde kor areşlerle dağattı beni Sabrım tükendi yetmedi mecâlim kalmadı Kâhpe felek istedimki; bana yar olmadı Çok bekledim içerim e bir umut doğmadı Zincirler e sardı hışım ile bağlattı beni Ulu dağlar anlar gizler ancak sırrımı Paylaşır benim ile hüzünümü efkârrımı Saklar her taşında toprağında feryadımı Duygular a yer açarak sesiz gamlattı beni Yılmaz'ım bende ALLAH'IN bir garip kulu Aradım buldum HAK'KA giden doğru yolu Bilemez kimseler âkibetini ya da sonunu Ciğerime ok girdi saplandı sızlattı beni Nafiz YILMAZ
KIZILIRMAK SEVDALI: Kaç bahar kaç yaz geçti Sayamadım Derinden akıp gider çağlayarak Hazanı eritir sonbaharı Düşündüm de cevabını Bulamadım Kızılırmak sevdalı anladım Aşkına çoşup akıyor Sevdası başına vurmuş Nice canlar yakıyor Söğüt gölgesi sesiz Kara çalısı heyecanlı Kışa bürünmüş rengleri Kızılırmak sevdalı Kızılırmak sevdalı anladım Aşkına çoşup akıyor Sevdası başına vurmuş Nice canlar yakıyor Bir köprü bir küçük dere Karışır bulanık ahengine Yumak yumak sarılıp gider Kızılırmak sevdalı hasretine Kızılırmak sevdalı anladım Aşkına çoşup akıyor Sevdası başına vurmuş Nice canlar yakıyor Yiğitlere destan olur yazar kalemi Sahipsize mezar olur acımaz yüreği Bağzen kurur yıkılır düşer direği Kızılırmak sevdalı çaresiz kalmış Kızılırmak susuz amansız kalmış Gururu kırılmış bükülmüş bileği Nafiz YILMAZ
Kızılırmak sevdalı çaresiz kalmış yuregıne saglık abım ıkısıde bırbırınden guzeldıı senın sıırlerını okumak ayrı bı keyıf eksık olma
sağolasın dilek can uzun zaman sizin gibi değerli canlarla beraber olamadım ama dostluğunuzu insanlığınızı candan sevginizi çok özledim artık bu yolda yolumuza devam edeceğiz ALLAH sıhat ve ömür verdikçe güzellikleri dostlukları hep beraber paylaşacağız canlar la hep birlikte
KENDİM'DE SÖZÜM Rüzgarların salkım saçak Savurduğu Derdime bin dert katar Vefasızlık Dünden bu güne giden yolda Dilimdedir ayrılık Çoban çeşmelerinin aktığı yerde Hüzün karışır tenime aheste Uçup gidecek bu can kafeste Bir acıdır yalnızlık Gönül konacak durak yeri aradığında Hiçbir şeyi manalı görmez gözüm Ya bir kuru lafla saklı kalmaz Ya bir ahla inatla dille avunmaz Açıkta durur kendim'de sözüm Çekersen , yaşarsan bilirsin dostum Sende benim çektiklerimi Anlamsız bir masaldan ibaret değildir hayat Süslü pembe bir gizeme bürünmüşse Boşa salma ömrünü boşa Çile ,kader, eleyip sürünmüşsen Kara yasa ak çiçeğe benzetme Sakın olaki bilinmezle gizlenme Yoksa olmaz katı bir taştan farkın Unutma bunu sakın Seninde seninde var toprak kadar Su kadar ekmek kadar yaşamaya hakkın Nafiz YILMAZ