şiirlerimle ilgili alakalı olan en çok sensin dilek can diğer canlarımızından katılımını inkar etmeyim ama senin ilgin alakan candan desteğin beni dhada duygulandırıyor şiirlerime katılımda duygularımı düşüncelerimi benimle paylaşan bütün canlara sonsuz teşekkür ediyorum sağol dilek can çok çok sağol
MUNZUR ÖZGÜRCE AKSIN Bırakın zalimler çekin elinizi ayağınızı kanlı pençenizi Asırlarca yaşamış hürce meydan okumuş geçmiş e zaman a Bereketler saçmış bütün insanlığa kurda kuş a bütün hayvanlara Uygarlıklarla yatmış uygarlıklarla kalkmış uygarlıklar barındırmış Bir canı inciltmemiş küstürmemiş bir cana bir canlıya kıymamış Önüne setler çekerek betonlar dökerek yıldıramazsınız durduramazsınız Bırakın sevdasına koşsun çağlasın MUNZUR ÖZGÜRCE AKSIN Katledemezsiniz doğanın güzelliğini DERSİMİN sevgisini ANADOLUNUN İNCİSİNİ Karlı dağları şahit olur çeker acısını isyanını hıçkırarak yasını siz bilirmisiniz böyle bir eşsiz emsalin kıymetini değerini mirasını Tanrı lânetler yağdırsın sizlere dokundukça MUNZUR A bulursunuz belanızı Dokunmayın yaralamayın Çağlasın MUNZUR ÖZGÜRCE AKSIN Yemyeşil ormanlarında serin eser ılgıt ılgıt fısıldaşarak rüzgârlarıyla Renk çümbüşüne dalmış kır çiçekleriyle yedi verenleriyle gelincikleriyle Ruh a bin neşe saçar aşık eder hayran bırakır mest eder sevenleri Çağlayan gür sesi ile ırmağının billur zümrüt e karışık parıltısı Göz kamaştırır düştükçe suyuna altın sarısı güneşin ışıkları Saklamaz bu eşsiz doğa gizlemez onda o gizemli masum bakışlarını Yüreğimizin derinliklerinde çağlasın MUNZUR ÖZGÜRCE AKSIN Bu bereketli eşsiz kutsal topraklar işkence çekmesin üzülmesin Çocukların geleceği helal mirası kararmasın yok olmasın sönmesin Bu acıya katliama dönmesin dilerizki DERSİM kötü günleri görmesin Vazgeçin bu inattan kurtulamazsınız bin yıl geçsede vebalden günahtan Ahını bedduasını alırsınız cehennem ateşinden beter yanarsınız seyri sefa ile hoş bir sada ile çağlasın MUNZUR ÖZGÜRCE AKSIN Eşi benzeri bulunmaz gezsenizde cismi cihanı fahri alemi dünyaları Bıçak vurulmaz MUNZUR A kahpe bir çirkinliktir bu insanlığın ayıbı Telâfisi mümkün olmaz bir daha getiremezsiniz bu değeri kayıbı Vazgeçin bu iğrenç düşüncelerinizden bu hain pis emellerinizden Yoksa yerle bir sarsılır talan olursunuz çökersiniz temelinizden El vurmayın yara açmayın her şey yerli yerinde öylece sessizce kalsın Keyfini çıkarın asaletini seyredin çağlasın MUNZUR ÖZGÜRCE AKSIN Nafiz YILMAZ
yuregıne saglık abım bu sıırın cok etkıledı benı gercekten cok guzel dogru kelımeler kullanmıssın kalemıne saglık bu sıır benden bı arkadasıma gıtsın umarım okur ......tesekkurler abımm eksık olma...
Dediğin gibi abi MUNZUR ÖZGÜRCE AKSIN... Cidden de ekleyecek birşey kalmamış, o güzel şiirinde herşeyi söylemişsin. Emeğine yüreğine sağlık abi
Sağsın dilek can munzur özgürce aksın şiirimi bundan üç yıl önce dersime gitimde yazmıştım o eşsiz doğa güzelliği beni çok etkilemişti ama önüne betondan setler çekilirken munzurun önünü kesen aşğalık zihniyetlere o dev gibi boldozerlerle yapılan doğa vahşetine katliamına karşı ancak dizelerimdebu şiirleri yazarak karşılık verdim gücüm yetmesede içimdeki öfke isyan munzurun güzelliğini alıp yok ederken gözyaşları ile eşsiz doğasını inci kamaştırıcı gözlere ışık saçan munzur ırmağına doğasına insanına yapılan bu iğrenç aşağalık düzenin inanıyorumki yok olması için dilerim MUNZUR ÖZGÜR AKAR DERSİM MUTLU GÜNLER YAŞAR sağolasın dilek can insanlık umarım bu lanet daoağ katliamından geri döner
sağolasın oktayım evet yaşadıklarımı duygularımla birleştirerek kağıda kaleme döktüm güzel ülkemin güzel insanlarının mutlu yaşaması doğasıyla insanıyla renk katan güzelliği yok edenlere lanet MUNZUR SEVDASINA BİN YILLAR AKTIĞI GİBİ ÖZGÜRCE AKSIN SAĞOLASIN OKATAYIM DÜŞÜNCELRİNEL İYİKİ VARSINIZ
MUNZUR ÖZGÜRCE AKSIN Bırakın zalimler çekin elinizi ayağınızı kanlı pençenizi Asırlarca yaşamış hürce meydan okumuş geçmiş e zaman a Bereketler saçmış bütün insanlığa kurda kuş a bütün hayvanlara Uygarlıklarla yatmış uygarlıklarla kalkmış uygarlıklar barındırmış Bir canı inciltmemiş küstürmemiş bir cana bir canlıya kıymamış Önüne setler çekerek betonlar dökerek yıldıramazsınız durduramazsınız Bırakın sevdasına koşsun çağlasın MUNZUR ÖZGÜRCE AKSIN Katledemezsiniz doğanın güzelliğini DERSİMİN sevgisini ANADOLUNUN İNCİSİNİ Karlı dağları şahit olur çeker acısını isyanını hıçkırarak yasını siz bilirmisiniz böyle bir eşsiz emsalin kıymetini değerini mirasını Tanrı lânetler yağdırsın sizlere dokundukça MUNZUR A bulursunuz belanızı Dokunmayın yaralamayın Çağlasın MUNZUR ÖZGÜRCE AKSIN Yemyeşil ormanlarında serin eser ılgıt ılgıt fısıldaşarak rüzgârlarıyla Renk çümbüşüne dalmış kır çiçekleriyle yedi verenleriyle gelincikleriyle Ruh a bin neşe saçar aşık eder hayran bırakır mest eder sevenleri Çağlayan gür sesi ile ırmağının billur zümrüt e karışık parıltısı Göz kamaştırır düştükçe suyuna altın sarısı güneşin ışıkları Saklamaz bu eşsiz doğa gizlemez onda o gizemli masum bakışlarını Yüreğimizin derinliklerinde çağlasın MUNZUR ÖZGÜRCE AKSIN Bu bereketli eşsiz kutsal topraklar işkence çekmesin üzülmesin Çocukların geleceği helal mirası kararmasın yok olmasın sönmesin Bu acıya katliama dönmesin dilerizki DERSİM kötü günleri görmesin Vazgeçin bu inattan kurtulamazsınız bin yıl geçsede vebalden günahtan Ahını bedduasını alırsınız cehennem ateşinden beter yanarsınız seyri sefa ile hoş bir sada ile çağlasın MUNZUR ÖZGÜRCE AKSIN Eşi benzeri bulunmaz gezsenizde cismi cihanı fahri alemi dünyaları Bıçak vurulmaz MUNZUR A kahpe bir çirkinliktir bu insanlığın ayıbı Telâfisi mümkün olmaz bir daha getiremezsiniz bu değeri kayıbı Vazgeçin bu iğrenç düşüncelerinizden bu hain pis emellerinizden Yoksa yerle bir sarsılır talan olursunuz çökersiniz temelinizden El vurmayın yara açmayın her şey yerli yerinde öylece sessizce kalsın Keyfini çıkarın asaletini seyredin çağlasın MUNZUR ÖZGÜRCE AKSIN Nafiz YILMAZ ------------------------------------------- CENGAVERİM MERT DELİKANLIM ( ADIN DENİZDİ SOYADIN GEZMİŞ ) Uzun boyun kara kaşın Ne güzel yakışırdı sana Aslan parçası gözlerinden Alevler yanıyor Yürüyünce yerler titrer Gök kubbe dar gelirdi sana Cengaverim mert delikanlım ADIN DENİZ Dİ SOYADIN GEZMİŞ O dinamit gibi patlayan yüreğinde O saf bakışın kurşun gibi sözlerin Dağları taşları titretirdi Hüzünlü olduğun akşamlarda Ay parlardı yıldızlar susardı senin için Cengaverim mert delikanlım Bütün bunlar bir ideal peşinden Gitmenin hesapları mıydı Yoksa namertlerin kahpelerin soysuzların Puştların vurguncuların talancıların Sahte ikiyüzlü yalancıların Sana tuzak kurması mıydı bilemezsin Dava arkadaşlarının onurlu birer Mücadelesi miydi geleceği düşünerek Sizleri idam sehpasına götürecek kadar Dönülmeyen bir yolun İğrenç bir bataklığa dönülmüş Firesi miydi bu Bilemezsin cengaverim mert delikanlım Çakal uğultusundaki dağlar bile daha Masumdu bunlardan yüz bin defa Yedi veren kır çiçekleri onlar da sessiz kalmadılar Onlarda hüznü acıyı yası tattılar Ama boynunu bükmediler tıpkı senin gibi Cengaverim mert delikanlım ADIN DENİZ Dİ SOYADIN GEZMİŞ Bu bir direnişin bir yaradılışın ismi sesi HÜSEYİN'İN YUSUF'UN MAHİR'İN İBRAHİM'İN ULAŞ'IN Bütün bir gençliğin direnişi haykırışı Onların ismini gururla taşıyacağımızı bilesin Bu söz verilmiş yerine gelmemiş bir ukde bizim için Söz veriyoruz sana cengaverim mert delikanlım Eğer bilen varsa ölüm yok şu dipsiz dünyada Ölmek yok olmak demek ölümsüzlük yaşamak demek Ölümsüzlük kahramanlık civanperverlik ülke aşkı budur Sen cengaverim mert delikanlım hiç ölmedin Nefesimizde mücadelemizde yanımızda Sağımızda solumuzda bütün bir yaşantımızda Vardın var olacaksın Gururumuz umudumuz olarak Masumluğumuzun simgesi olarak Gerçek onurlu bir devrimci olarak İnanmışız bir kez sana bu uğurda bu yolda bir idol olarak Nafiz YILMAZ --------------------------------------------- DEĞERİMİZ BİLİNSİN Ölüm nedirki Kaşla göz arasında Anlamsız bir duygu Kifayesiz bir anlatım Buslatın gülüşü Celladın başımızda Salladığı yağlı ilmek Yok korkumuz Bozulmaz direncimiz Kâbusmu ? Vız gelir Asıl bizi korkutan Ölmek değil Ölmemekten korkmak İşte budur Sevgisizlik Karanlık vicdanların Ürpertisi Kızıl kıyametin Arş'a çıkan Zulmün yer yüzünü Nefretle kinle Kapladığı Korkunç sesi Rüyalarımızda Karabasan Cinnet fedayisi İblis maskesi Oldu Şafak vakti şahitti Bir avuç göz yaşı Emek kadar kutsal Ekmek kadar Namuslu Soğuk omuzlarımızdan Akan terler Şeref madalyası DENİZ'İM HÜSEYİN'İM YUSUF'UM Fark etmez Gocunmak biz'e İdam mangası Fırsat bekliyor Son sigaramızı içiyoruz Dünya'ya son gözle Bakıyoruz Suçumuz insanlık mücadelesi Çiyanların somurtan Yüzünde İğrençliği küstahlığı Görüyoruz Son kez babamızı anamızı Vatanımızı yoksul Halkımızı birde üzerlerimizdeki Kapşonlu yıpranmış Parkelerimizi uzamış Sakallarımızı düşünüyoruz Bir boşluğa sallıyoruz Üç arkadaş cesurca Kahramanca birbirimizi Değerimiz bilinsin Diye Susuyoruz haykırıyoruz Dört duvarlara Devrim andımızı Onurlu mücadelemizi Gözlerimiz dalıp giderken Veriyoruz son nefesimizi Nafiz YILMAZ bu mükemmel şiirleri bizlerle paylaştığın için teşekkürler nafizyılmaz abi... hepsi bir yana bu üç şiir bir yana diyorum..helede, dersimli oluşumdan dolayı MUNZUR ÖZGÜRCE AKSIN ŞİİRİN... DOĞASINDA 2000 CİVARINDA BİTKİYİ VE GEREK ÜLKEMİZDE GEREKSE GEZEGENİMİZDE ENDER CANLI TÜRLERİNİ BARINDIRAN(3 çeşit kardelen, ışgın, dağ sarımsağı, yöreye has meşe ve çınar türü, mir kekliği, boz ayı, vaşak, ve tabiki 2400 rakımdan insanlığa gülümseyen ASMİN ÇİÇEĞİ(evrende yalnız munzur dağlarında), ve niceleri... ülkemin yıl ortalamasında en rüzgarlı coğrafyalarından birine sahip dersim dağlarına ömürlük rüzgar santrallerinin değilde 40- 50 yıllık ömürleri olan ve bu eşşiz doğayı tahrip edecek barajlar projesinin yapılması, ve bu projeye 15 yıldır direnen bir toplumun sesinin medyada duyurulmak istenmemesini avazımız çıktığı kadar vede sonuna kadar protesto edeceğiz..ister bize asi densin, ister isyankar, ister anarşist... munzuru savunmak için gerekirse4 daha bir ömür boyu daha ASİ İSYANKAR VE ANARŞİST OLACAĞIZ...
Şiirlerimi erhanım siz değerli canlarım için yazıyorum paylaşımımızı ortak payeler üzerine kurmak için yoksa insan üretipte bir değere şekle sokamadıktan sonra hiç bir şeyin özeelliği ve güzelliği olamaz bu şirlerim her tarzdan her telden her gönülden canlara hitap eder ülkemin doğusunu batısını kuzeyini güneyini ülkemin bütün insanlarını seviyorum toprağını doğasını kuşunu kurdunu meyvesini bitkisini ırmaklarını denizlerini güneşini havasını değerlerini çok seviyorum bu kutsal ANADOLU toprakları he zaman bizlere boluğu bereketi sevgiyi saygıyı birliği beraberliği dil ırk cinsiyet meshep demeden etle tırnak gibi bağlamıştır birrimimize ne kardeş kavgasına ne ayrıma ne zulüme ne doğaya vefasızlık yapamayız MUNZUR BİZİM GÖNLÜMÜZDE AKAN BİR PIRLANTADIR güzeliğini yok etmek insansızlığa doğaya en büyük saygısızlıktır çünkü o eşsiz coğrafya milyonlarca yıl insanlığın hizmetine sevgisine ruhuna akmıştır bizim anamız babamız yarimiz kardeşimiz çocuğumuz toprağımız bereketimizyarınımız geleceğimiz olmuştur onu yok etmeye çalışan namussuzlar hainler şerefsizler bir uygarlığıda kökünden söküp almaya çalışan lanet iblis zihniyetlerdir doğanın ekolojisi hayvanların insanların canlıların temiz su kaynağı ormanların eşi yoldaşı derttaşı olan MUNZURA yapılan katliamı şiddet iffet ve nefretle kınıyoruz erhan can MUNZUR ÜLKEMİZİN GÖRKEMİ BÜTÜN İNSANLIĞIN DEĞERİDİR...
nafizyilmaz; can yüreğine emeğine sağlık çokkk güzel paylaşımlar tek keliymeyle süper başka da söz bulamıyorum can
MUNZUR ÖZGÜRCE AKSIN Bırakın zalimler çekin elinizi ayağınızı kanlı pençenizi Asırlarca yaşamış hürce meydan okumuş geçmiş e zaman a Bereketler saçmış bütün insanlığa kurda kuş a bütün hayvanlara Uygarlıklarla yatmış uygarlıklarla kalkmış uygarlıklar barındırmış Bir canı inciltmemiş küstürmemiş bir cana bir canlıya kıymamış Önüne setler çekerek betonlar dökerek yıldıramazsınız durduramazsınız Bırakın sevdasına koşsun çağlasın MUNZUR ÖZGÜRCE AKSIN Katledemezsiniz doğanın güzelliğini DERSİMİN sevgisini ANADOLUNUN İNCİSİNİ Karlı dağları şahit olur çeker acısını isyanını hıçkırarak yasını siz bilirmisiniz böyle bir eşsiz emsalin kıymetini değerini mirasını Tanrı lânetler yağdırsın sizlere dokundukça MUNZUR A bulursunuz belanızı Dokunmayın yaralamayın Çağlasın MUNZUR ÖZGÜRCE AKSIN Yemyeşil ormanlarında serin eser ılgıt ılgıt fısıldaşarak rüzgârlarıyla Renk çümbüşüne dalmış kır çiçekleriyle yedi verenleriyle gelincikleriyle Ruh a bin neşe saçar aşık eder hayran bırakır mest eder sevenleri Çağlayan gür sesi ile ırmağının billur zümrüt e karışık parıltısı Göz kamaştırır düştükçe suyuna altın sarısı güneşin ışıkları Saklamaz bu eşsiz doğa gizlemez onda o gizemli masum bakışlarını Yüreğimizin derinliklerinde çağlasın MUNZUR ÖZGÜRCE AKSIN Bu bereketli eşsiz kutsal topraklar işkence çekmesin üzülmesin Çocukların geleceği helal mirası kararmasın yok olmasın sönmesin Bu acıya katliama dönmesin dilerizki DERSİM kötü günleri görmesin Vazgeçin bu inattan kurtulamazsınız bin yıl geçsede vebalden günahtan Ahını bedduasını alırsınız cehennem ateşinden beter yanarsınız seyri sefa ile hoş bir sada ile çağlasın MUNZUR ÖZGÜRCE AKSIN Eşi benzeri bulunmaz gezsenizde cismi cihanı fahri alemi dünyaları Bıçak vurulmaz MUNZUR A kahpe bir çirkinliktir bu insanlığın ayıbı Telâfisi mümkün olmaz bir daha getiremezsiniz bu değeri kayıbı Vazgeçin bu iğrenç düşüncelerinizden bu hain pis emellerinizden Yoksa yerle bir sarsılır talan olursunuz çökersiniz temelinizden El vurmayın yara açmayın her şey yerli yerinde öylece sessizce kalsın Keyfini çıkarın asaletini seyredin çağlasın MUNZUR ÖZGÜRCE AKSIN Nafiz YILMAZ Nafiz Abi Emeğine yüreğine sağlık canım yaa valla dersimli oluşumdan Munzurun içinde oluşumdan bu şiir tadındaki yazıyla bir kez daha gurur duydum .Çok saol abı çok Teşekkürler...
sağolasın sanem can munzuru gördüm duygulandım yüreğimde oluşan üzüntünün acının karşısında munzur ayapılan vahşeti nankörlüğü kahpaliği doğasını yok etmeye çalışan aşağalık zihniyeti şerefsizliği odoğanın dokusunu güzelliğini bozan lanetlerin çirkin emellerinde bu kutsalmunzuru ırmağının pırıltılı akışını önene betondan setler çeken özğürlğüne sınırsız akan munzuruhak edilmeyen başka birdüzenin içerisindekalıba sokmak isteyen insanlık dışı lanetlerin munzur gibi eşsizbirdoğa harikasını yok etmeye çalışan namusuzları şiddetleve nefretle kınıyorum MUNZUR ÖZGÜRCE AKSIN DİYORUM DOKUNMAYIN MUNZURUMUZA DİYORUM...SANEM CAN MUNZUR GİBİ ÇOŞSUN AKSIN YÜREĞİN...
VEFASIZ Yediğim bir dilim ekmeğin içtiğim bir tas suyun Üzerinde çiğneyip geçtiğim toprakların Değerini yüceliğini ben bilirim Sende bilir misin vefasız Kanayan yaraya merhem olup Çile doldurduğum yılların hesabını Korkmadan çekinmeden ben veririm Sen de verir misin vefasız Hiç e saydığım boşa harcadığım Kanımın son damlasına kadar akıttığım Vebalini günahını ödemeden kaçtığım hesabını Ben öderim faturasını çekinmem Sen de öder misin vefasız Pamuk ipliğine bağlı bu ömrümde İnişi çıkışı düzü yokuşu gördüm Kader ağlarını ördü sıkı bir biçimde sapasağlam Ben kadere de karşı gelmesini bildim Sen de kadere karşı gelmesini bilir misin vefasız Sana niye vefasız diyorum biliyor musun Çaresiz bir anda kaldığımda yıkmıştın beni Sonra sırtını dönüp gitmiştin yüzüme bakmadan İşte ben bunları yaşadım hem de hunharca Sen bunları yaşayabilir misin vefasız Şimdi anladım ki değmezmiş senin için O benim dostum benim canım diyemem imkânsız Düşmanım senden bile merttir merhametlidir bunu bil Sen de düşmanım kadar olabildin mi vefasız Son sözümü söylemek istiyorum sana bir daha söylemeyeceğim Ve bir daha ne sesini duymak nede yüzünü görmek Ne de sana bir daha dost dememek için Adını ben koydum başka isim arama vefasız Dönüşü olmayan bir liman gibi bir daha sığınma bana Alaborada olsan batsan da fırtınalarla da boğuşsan Sakın ola ki sığınma bu liman a gelme bu kapı ya Arkana dönüp bile bakma bitti bu dostluk bitti vefasız Nafiz YILMAZ
sağolasın açelya can beğendiğinize sevindim siz değerli canlarla şiirlerimi paylaşmak benim için daha büyük mutluluk oluyor katılımınıza candan teşekkür ederim can dost sağolasın çok sağolasın
VEFASIZ Yediğim bir dilim ekmeğin içtiğim bir tas suyun Üzerinde çiğneyip geçtiğim toprakların Değerini yüceliğini ben bilirim Sende bilir misin vefasız Kanayan yaraya merhem olup Çile doldurduğum yılların hesabını Korkmadan çekinmeden ben veririm Sen de verir misin vefasız Hiç e saydığım boşa harcadığım Kanımın son damlasına kadar akıttığım Vebalini günahını ödemeden kaçtığım hesabını Ben öderim faturasını çekinmem Sen de öder misin vefasız Pamuk ipliğine bağlı bu ömrümde İnişi çıkışı düzü yokuşu gördüm Kader ağlarını ördü sıkı bir biçimde sapasağlam Ben kadere de karşı gelmesini bildim Sen de kadere karşı gelmesini bilir misin vefasız Sana niye vefasız diyorum biliyor musun Çaresiz bir anda kaldığımda yıkmıştın beni Sonra sırtını dönüp gitmiştin yüzüme bakmadan İşte ben bunları yaşadım hem de hunharca Sen bunları yaşayabilir misin vefasız Şimdi anladım ki değmezmiş senin için O benim dostum benim canım diyemem imkânsız Düşmanım senden bile merttir merhametlidir bunu bil Sen de düşmanım kadar olabildin mi vefasız Son sözümü söylemek istiyorum sana bir daha söylemeyeceğim Ve bir daha ne sesini duymak nede yüzünü görmek Ne de sana bir daha dost dememek için Adını ben koydum başka isim arama vefasız Dönüşü olmayan bir liman gibi bir daha sığınma bana Alaborada olsan batsan da fırtınalarla da boğuşsan Sakın ola ki sığınma bu liman a gelme bu kapı ya Arkana dönüp bile bakma bitti bu dostluk bitti vefasız Nafiz YILMAZ yine çok güzel bi şiir emegine saglık abi gerçekten çok güzel şiirler bunlar...
sağolasın fatoş can vefasızlara gitsin bu şiirim vefasızlık kadar dünyada kötü bir duygu varmıdır acaba ama vaefasız lar çoğalmış hayırsızlar çoğalmış bizler dostluklarla yşayalım vefasız kullardan olmayalım candan desteğine bir kez dah teşekkürler fatoş can sağolasın
o guzel yuregıne saglık abımm vefasızlık cok kotu dılerım vefasızlıkla ,vefasızlarla karsılasmayız abım ..var ol...
öyle dilek can haklısın inşallah karılaşmayız vefasızlarla karşılaşmak vefasızlığı yaşamak demektir çok sağolasın dilek can ama sizler vefalı dostlarımsınız sizin gibi değerli canlar olunca vefasızlara rastlammam inşallah sağolasın duygu ve düşüncelerin için dilek can çok sağolasın vefalı dostum çok sağolasın
UMUT Sevgi mutluluk diyorsun Yarına bakarken Huzurlu yaşarken Anladım inanki anladım Sözlerinde umut Sesiz duruken Gülümserken tebessümün Sanki bahar gülüsün Güvendim inanki güvendim Hisslerinde umut Nâzik buslatın Neşeye bin neşe katar Yokluğun çekilmez bir dert Bir azab gibi ciğerime batar Görebildim inanki görebildim Yüzlerinde umut Kaf dağında arama Boş bir hayale kapılma Bir günlük saltanata aldanma Tuta bildim inanki tutabildim Ellerinde umut Yalan sevdalar yaşamaz Gördüm şahit oldum Sonunda aradığımı Benliğimde buldum Bakabildim inanki bakabildim Gözlerinde umut Parçalansa şu deli gönlüm Yerle bir tarumar olsa Ruhum ayrılsada Bedenimden kovulsa Sorabildim inanki sorabildim Yüreğinde umut Nafiz YILMAZ
Yalan sevdalar yaşamaz Gördüm şahit oldum Sonunda aradığımı Benliğimde buldum Bakabildim inanki bakabildim Gözlerinde umut yuregıne saglık abım eksık olma umut dolu guzel yarınlarınlara................