İran'da hırsızlık yapan cocuğun cezası !

Konu, 'Korku Odası / İlginç Olaylar' kısmında seyduna_34 tarafından paylaşıldı.

1. seyduna_34

seyduna_34 Daimi Üye

Yine insanlık dışı bir manzara yine merhametsizlik...
    Bir insan bu şekilde cezalandırılmamalı ki bu henüz 5 veya 6 yaşlarında küçük bir çocuk...
    Çocuğun korkusu,acıyla sımsıkı yumulan gözleri canım benim,insanlar bu vahşete nasıl razı olabilir

2. İNSAN DEĞİL HAYVAN BUNLAR OLURMU BÖLE CEZA YA BİRDE ÇOCUK DAHA YAAA

3. gülüş

gülüş Daimi Üye

Bu resmen vahşet ya izlerken resimleri dehşet içinde kaldım
    Etraftaki insanların yüz ifadelerine baktım nasılda normalmış gibi duruyorlar ve sanırım birinin ellindeki mikrofon utanmadan birde duyurusunu yapıyorlar Bu insanlık değil kesinlikle

Lakin orası iran
    Şeriat ın uygulandığı yerdir bu görüntülere bakıp iyi düşünmemiz lazım

4. selenayy

selenayy Daimi Üye

:cool: :cool: :cool: :cool: :cool: ben bir meleğim ama bu görüntüler bir meleği bile şeytana çevirebilir. o kadar çok incindim ki hep karşı çıktığım şiddeti uygulayabilirim.

ben aşk kadını yada sevgi insanı olabilirim ama masum bir çocuğa dokunulursa canavara dönüşebilirim

5. N-u-r-a-y

N-u-r-a-y Daimi Üye

WiCDanSız İnSanLarr Size İnSan DeMeye UtanıYorumm ÖyLe CezaMı oLurmu$ Yaa

YazıK ÇocUqaa :-o :-o

.......................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

6. mazzda

mazzda Daimi Üye

offff tüylerim ürperdi ya , nasil kiyiyorlar o kücücük cocuga hayret...inanilacak gibi deyil

7. gÖkhan can

gÖkhan can Aktif Üye

insanlık dışı bir olayyy..........

8. divane58

divane58 Üye

bu ülkede bri zamanlar bürokrasi kesimi aynı trküye gibi kıravatlı ve bayanlarında bası kısmen acıktı simdi seriar konunu tam sisteme oturdu böyle oldu umarım türkiye böyle bir vahsetle karsı karsıya kalmaz

9. gülüş

gülüş Daimi Üye

Bahsi geçen ülke şeriatla yönetiliiyor bilindiği gibi
    Ordaki cezalar KURAN'a göre veriliyor değilmi?Ordaki sisteme göre durum budur
    Peki şimdi sormak lazım Bu ceza yöntemi nerde yazılı eskiden Arabalar varmıydı bu neyin nesi Bu açıkça vahşetten başka bişe değil

10. bahar

bahar Yeni Üye

allah belanızı versin sizin bu ne yaa o daha çocukkkkkkkk

11. sesiz_kral

sesiz_kral Daimi Üye

insanlık dışı bunların yaptığı lanet olsun demekten başka bierşey gelmiyor elimizde malesef keşke elimide bişey gelsede yapabilsek o daha çokcok hayatın ne olduğunu bile bilmiyor.

12. devriim

devriim Daimi Üye

ınanamıyorum !! goruntuler kanımı dondurdu ..nasıl bı cezalandırma seklıdır bu !! insanlık dısı....o cocuk hırsızlıgın ne oldugunun bıle farkında degıldır insanlıgın i ..si yok!! :cool:

13. lavinia05

lavinia05 Daimi Üye

türkiyede böyle insan oldukca daha çok çocuklarmz yanar emin olun aileler sahip çıkmıyorlr para için herşy yapan milyonca insamz var :cool: insanlık değil çikar var artık :cool:

14. sanem_62

sanem_62 Daimi Üye

Gelde patlama ! hani sözde müslumanlar yaa çocuk hırsızlık yaptı napalım ? hemen kolunu keselım yada acı cektırelım .Ya sız once o çocuğa sevgi aşılayın merhameti gösterin anlatabıldınızmı ? HAYIR !
    Ve bunlar o kadar sözde müslumanlar-ki ARAP F......ŞE LERİYLE 2 GUNLUK VEYA 3 GUNLUK ISTEDIĞI KADAR DİNİ NIKAH KIYIP SONRADA HOPPP DİYEE BOSUYORLAR!!! akılları sıra şeriat cercevesı ıcınde hareket edıyorlar YEMISIM BEN OYLE MUSLUMANLIGI !!! Muslumanlığında adını batırdılar Yobazlar ! Daha ne dıyeyım bu cahıllere daha hangı tası atayım ? ne yapsak bos bu meymenetsıs ınsanlar bu dunyada oldukça zalimlik baş gosterır halde devam edecektır ! Bosuna demedıler arabın sekerınden seytanın elınden kaç diye ! ALLAH kahretsın bunları LANET OLSUN !!!

Emeğine sağlık dileğim bayaa sinirlendim kullandığım kelımeler içinde özür dilerim asıl soylemek ıstedıklerımı ıcımde soyluyorum ve bunlara ne soylesek bıle azdır neyse canım TEŞEKKÜRLER...

15. taylan35_35

taylan35_35 Aktif Üye

gösteri yapıyorlar orda. hırsızlık falan yok yanii. .... nette gaztelerde bulunuyor. nette dolaşan gerçek olmayan fotolar adıyla..

16. Asi_Prenses

Asi_Prenses Daimi Üye

görmüştüm daha önce.... Bunu yapan insan olamaz....

17. LastBaron

LastBaron Üye

ßu ceza değil arkadaşlar sadece gösteri :)

18. kutlay

kutlay Daimi Üye

şeriat ın kestiği barnak acımaz

19. alevi_kızı

alevi_kızı Daimi Üye

yuhh yaa böyle bişi olabilirmi yaa igrençler bunlar böyle cezamı olur yaaa insan degil bunlar resmen insanlıktan çıkmışlar:(

20. nevzat52

nevzat52 Daimi Üye

hani nerde insan hakları ????? sözde müslümanlar bu mu müslümanlık.....;??????

Sayfayı Paylaş