İÇME CANIM SİGARAYI Parasını el alır Dumanını yel alır Canı Azrail alır İçme canım sigarayı. Paran gitmesin ele Ciğer dönmesin küle Sonra çekersin çile İçme canım sigarayı. İçme olur olmaz yerde Sonra başın girer derde Koşarsın hep adliyelerde İçme canım sigarayı. Zararlıdır hep sigara Boşuna gitmesin para Örnek olma çocuklara İçme canım sigarayı. Olur gençliğin heder Ciğerlerin bayram eder Komşuların alır gider İçme canım sigarayı. Kapalı yerlerde içme Birşey olmaz deyip geçme Yerli yabancıyı seçme İçme canım sigarayı. Hemen bırak sigarayı Azdırma sakın yarayı Eller almasın parayı İçme canım sigarayı. BAKARİ' ye kulak verin İçme sakın derin derin Yatacağın yerin serin İçme canım sigarayı. Yılmaz Bakar-31.05.2011-Almanya:tazmanya
Deniz can, dünya sigara içmeme gününde ancak bu şiir giderdi. Günün önemine uyar nitelkte oldu kanısındayım. Yoruma teşekkürler.
Sevgili Kaptan can, teşekkür ederim yorum için. Bu zararlı sigara konusunda içenleri uyarmak amacıyla yazayım dedim. İnşallh dikkate alırlar diyorum.
Değerli Can yüreğine emeğine sağlık bende 11 yıl içtim o mereti ama yaklaşık 5 yıldır bıraktım ve bir daha asla
Değerli can enelhak, önce bu sigarayı bıraktığınız için sizi yürekten kutlar, yorum içinde teşekkürlerimi sunuyorum.
emeğine yüreğine kalemine sağlık çok çok çok güzel ve anlamlı bir şiir çok teşekkürler zararlı olduğunu bildikleri halde içiyorlar bu zehri aslında kendilerine ve sevdiklerine zarar veriyorlar ama zevk için yaptıklarından bunun farkında olmuyorlar oluncada zaten çok geç oluyor çünkü onlar istemesede vücutta bağışıklık yaptığı için artık bırakamıyorlar o zehri allahıma çok şükürki ailemde içen yok bu zehri
devran baki, bu anlamlı güzel yorum için çok teşekkür ederim. Ne mutlu size ailenizde sigara kullanan yokmuş, kutluyorum hepsini.