Hoşgeldiniz can dostlar.

Konu, 'Hoş Geldiniz.. Kendinizi kısaca tanıtmak isterim' kısmında Alevi_Kaptan tarafından paylaşıldı.

1. devran baki

devran baki Daimi Üye

Merhaba canlar ben DUYGU :) aranıza yeni katıldım ev hanımıyım ve 3 aylık bir oğlum var % 100 ALEVİYİM

2. eCe

eCe Daimi Üye

merhaba canlar tesadüf sonucu siteyi buldum ve çok memun oldum elimden geldigince paylaşımlarımla sizlerle olmak istiyorum emegi geçen herkeze teşekkürler...

3. seyduna_34

seyduna_34 Daimi Üye

yenı katılan canlarımız hepınız hos geldınız...guzel paylasımlarda bulusmak dılegıyle...

4. oymak 05

oymak 05 Yeni Üye

hoşbulduk canlar.sitenize kabul ettiğiniz için teşekkür eder.ali haldaşınız hızır yodaşınız olması dileği ile tüm canlara selamlarımı iletirim

5. ulas_ 1

ulas_ 1 Yeni Üye

merhaba canlar

6. ulas_ 1

ulas_ 1 Yeni Üye

bu nasıl misafir perverlik. çaydan kahveden vaz caydık bari bir merhaba diyen olaydı

7. JanaDiLem

JanaDiLem Daimi Üye

Merhaba..Bende Burasını Tesadüfen Bulanlardanım..İyikide Bulmuşum Diyorum..Alevi Değilim ,Ama Aranızda Bulunmaktan Son Derece Memnunum..

8. kartal1977

kartal1977 Daimi Üye

h.g ulaş can

9. b0reas6

b0reas6 Yeni Üye

slm arkadaslar nasılsınız

10. eXile_62

eXile_62 Aktif Üye

merhaba arkadaslar bende bu siteye aslında uzun zaman önce bir tavsiye üzerine geldim.. sanırım bir ara kapalıydı yeniden üye oldum..

11. AKINAKIN

AKINAKIN Yeni Üye

merhaba canlar

12. merhabalar hoşbulduk bn eskişehirliyim 13 yaşındayım ve ALEVİYİM alevi olmaktanda gurur duyuyorum !!!! =)

13. devran

devran Yönetici

hoş geldin aramıza can :)

14. _melek_

_melek_ Daimi Üye

Herkese selam.Ben melek 19 yaşımdayım.Alevi değilim.Aleviliği ve sizleri tanımak adına burdayım.

15. Alevi_Kaptan

Alevi_Kaptan Admin Yetkili Kişi

Aramıza hoşgeldin melek..
    Kapımız her kesime açık yeterki insan olsun.

16. kartal1977

kartal1977 Daimi Üye

yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz

17. muharrem_1991

muharrem_1991 Yeni Üye

slm canlar hosbuldum ben muharrem 20 yasindayim yunanistanda yasiyorum aleviyim

18. _melek_

_melek_ Daimi Üye

Hoş bulduk teşekkür ederim.Bir kaç aleviyle konuşma fırsatı buldum.Herkes farklı konuşuyor alevilik hakkında.Gerçekten aleviliğin nedmek olduğunu öğrenmek istiyorum.Umarım faydası olur.Şimdilik sessiz kalmayı ve sadece okumayı tercih ediyorum.

19. Quarejma

Quarejma Misafir

:)
    bir kaç aleviyle konuşma fırsatı bulmuş yaw sen kendini ne zannediyorsun hiçmi alevi görmedin de sitelerde arıyorsun hem kim alevilik hakkında farklı konuşuyor hekes alevilerin nasıl düzgün olduğunu biliyor... umarım faydası olurmuş kim aleviyle konuşursa o kendini çok temiz hisseder kesinlikle sende hissedersin bir daha alevilrlee konuşmana dikkat et bozuşuruz ona göre

20. _melek_

_melek_ Daimi Üye

Her cemiyette çürük elmalar oluyor sizde onlardansınız sanırım.Ama herhangi bir tepki verilmemiş ona şaşırdım.Ne ssessiz bir site burası.Bağırsam kimse duymayacak.

Sayfayı Paylaş