Hoşgeldiniz can dostlar.

Konu, 'Hoş Geldiniz.. Kendinizi kısaca tanıtmak isterim' kısmında Alevi_Kaptan tarafından paylaşıldı.

1. canali1987

canali1987 Üye

keşke aılem falan alevi olsaydı ,,samımıyetıme ınanın lutfen.....

2. Alevi_Kaptan

Alevi_Kaptan Admin Yetkili Kişi

inanıyorum can kardeşim

3. canali1987

canali1987 Üye

alevi bi bayn arkadasıma dedım gecn gun cemevıne gıtmeyı cok ısterdım fln dıye gotureym dedı yadırgamasınlar alevı degılım dedım sacmalama cok memnun oluruz boyle seylerden dedı alevi insanlar kadr sıcak kanlı ınsan gormedm abi ya ıns bu hafta gıceqz....

4. Alevi_Kaptan

git tabiki can kardeşim kimse bişey demez emin ol. kimsede ayrım yapmaz eğer sen ayrım yapmazsan

5. seyduna_34

seyduna_34 Daimi Üye

can alı samımıyetıne tabıkı ınanıyoruz..cem evınede gıdebılırsınız kaptanında dedıgı gıbı kımse yadırgamazda dıslamazda hep soylerım zzaten ayrım yapan bı taraf varsa o bız degılız...guzel sozlerın ıcınde ayrıca tesekkur ederım..

6. canali1987

canali1987 Üye

ben tesekkur ederım ınanın bu ayrımdan ben cok rahatsız oluyorum benım yengem de alevi ve sulalemde hıc kımseyı onun kadar sevmem...neden dır bılmıyorum ama alevılıgı gercekten cok sewıyorum ve yasamak ogrenmek ıstıyorum,alevı olan bayan arkadasımla daa sık sık konusuruz bu konuları bana dıyokı senın gıbı dusunen ınsan cok az ben senı bızden bırı olarak goruyorum fln hepınıze burdan seslenıyorum kardeslerım ben benım gıbı dusunenlerın az olduguna ınanmıyorum belkıde ınanmak ıstemıyorum bign herkes bu guzellıqın farkına varıcak...

7. canali1987

canali1987 Üye

belkıde etrafımda kı ınsanların cogunlugu alevı oldugu ıcın , col alevı arkadasım oldugu ıcın,ılk asık oldugum kızın alevı olduguıcın fln bu ılgım bu sewgım bılemıyorm....allah yardımcınız olsun demıycem allah yardımcımız olsun dıyorum her zaman yanınızda bu kardesınız.....

8. seyduna_34

seyduna_34 Daimi Üye

tesekkurler can eksık olma bu guzel sozlerın gurur verdı bıze...evet senın gıbı dusunenler ogrenıp anlamaya calısanlar cok az malesef...sormak ogrenmek ıstedıgın bısey olursa burdayız herzaman...bazı gunler cemle alevılıkle ılgılı toplantılarımız olacak sohbet odamızda sende katılır dınler,sorar ,ogrenırsın cok memnun oluruz...bız yetmıs ıkı mıllete aynı gozle bakabılen ınsanlarız bız once ınsan dıyenlerız can...basımız ustunde yerın var...

9. canali1987

canali1987 Üye

asıl bn teskkr edrm bu guzl sozler ıcn katılırım tabı katılmammı cok sewınırım onur duyarım.....

10. SEYİTALİ44

SEYİTALİ44 Yeni Üye

Herkeze Merhaba ,

Ben İstanbuldan aranıza katılıyorum.

Saygılar.

11. Alevi_Kaptan

12. seyduna_34

seyduna_34 Daimi Üye

yeni katılan can'lar aramıza hos geldınız...guzel seyler paylasmak dılegıyle...

13. canali1987

canali1987 Üye

h.qeldn kardesım

14. zALİş

zALİş Daimi Üye

Merhaba, canlar.

Bir geniş
    bir büyük «Merhaba» demek,
    sonra bitirmeden sözümü
    yüzünüze bakıp gülerek
    kurnaz ve bahtiyar
    kırpmak gözümü...

Biz ne mükemmel dostlarız ki
    kelimesiz ve yazısız
    anlaşırız...

Merhaba, canlar,
    merhaba cümleten...

Nazım Usta ile merhaba demek istedim canlar size. [Şiirde geçen çocuklar kelimesini canlar olarak değiştirdim.Bu seferlik böyle okuyalım istedim canlar olmaz mı:)]
    Merhaba canlar,Merhaba yüreğinde Ali aşkını yaşatan dostlar.

15. seyduna_34

seyduna_34 Daimi Üye

eyvallah zalıs guzel sıır ıcın tesekkurler sanada kocaman bı MERHABA hos geldın aramıza....

16. nisan güneşi

nisan güneşi Daimi Üye

Aramıza yeni katılan tüm canlar cümleten hoşgeldiniz....

17. esmeray

esmeray Üye

Merhabalar bende yeni üye oldum site gayet hoş.bende istanul da yaşıyorum.üniversiteye hazırlanıyorum.

18. canlar ben yeni üye oldum..kullanamıyorum siteyi..çok karışık

19. devran

devran Yönetici

kızılbaşım aleviyim
    hem aliyim hem veliyim
    horasanlı değil ama deliyim
    VARSIN DESİNLER KIZILBAŞ
    hoş bulduk canlar.

20. periyimben

periyimben Yeni Üye

selamlar. ben peri.. doktorum.. Hatay da çalışıyorum. bu şehre geldiğimden beri alevilik nusayrilik sünnilik üzerine birçok yazı ve makale okudum, bu inanışları öğrenmeye çalıştım. Çünkü önyargılı olmaktan ve önyargılı insanlardan nefret ederim. okuduklarımdan çıkardığım şudur : bugüne kadar bize çocukluğumuzdan beri öğretilegelen, çünkü onların da atalarından öğrendiği Alevilik ile ilgili bilgiler yalan yanlış ve uydurmadır.. Bu güne kadar sünniliği överken Aleviliği kötüleyen, alevi inanışları ile ilgili saçma sapan iftiralar atan, insanlar arasında ayrımcılık yapan çok insan tanıdım. Ama bugün biliyorum ki sünnilerden çok daha inançlı, çok daha insancıl, çok daha merhametli ve yardımsever, iki yüzlü olmayan, sözü özü bir insanlardır Aleviler. Geç de olsa öğrendim. Bundan sonra da bunun mücadelesini vereceğim...

Sayfayı Paylaş