Hiç Annenizden Terlikle Dayak Yedinizmi

Konu, 'Genel Muhabbet ve Eğlenceli Anketler' kısmında Alevi_Kaptan tarafından paylaşıldı.

?

Hiç Annenizden Terlikle Dayak Yedinizmi ?

1. evet yedim

46,2%
  2. Hayır yemedim

53,8%
  1. Alevi_Kaptan

Alevi_Kaptan Admin Yetkili Kişi

Küçükken veya büyükken hiç Annenizden terlikle dayak yedinizmi ?

fikir :eek:rdu52

2. mim.nesli

mim.nesli Daimi Üye

ooo annem beni küçükken cok döverdi.. ama kabul ediyorum küçükken cok yaramazmişimm ... :-D :-D :-D

3. selenayy

selenayy Daimi Üye

ben yemedim annemin değişik teknikleri vardı :) :) :) :) itiraf edeyim çok şükür dayakla büyümedik. kız kardeşim var benden 15 ay küçük onunla kız kıza evi birbirine katardık ne güzel günlerdi annem oyunla büyümemiz taraftarıydı ama biz çok yaramazdık. kadına çin işkencesi yapıyorduk oda dayanamazsa saçlarımızı tutar kafalarımızı birbirine vururdu :) :) :) :) :) gerçekten ilginç teknik değil mi?

canım annem sizin nezlinizde başta kendi annem olmak üzere tüm annelere saygı ve sevgilerimi sunuyor hepsinin ellerinden öpüyorum

4. musayuce

musayuce Daimi Üye

Anam ne kadar yaramaz olsamda bana kıyamazdı,nede olsa ana yüreği.Ama şimdi bile vursa gül biter vurduğu yerden.analar dövselerde,bizim en büyük sevdalımızlardır.Onların en büyük aşkıda bizleriz.

5. CeSuR__PRENS

CeSuR__PRENS Daimi Üye

ben o kadar aşırı dayak yemedim ama peşimden terlik, vb. çok şey fırlatılmıştır.
    emeğine sağlık can...

6. kartal

kartal Daimi Üye

evet terlik yedik ama genelde herkes terlik nasıp olmuştur herkese :) :) :) :) :)

7. gülüş

gülüş Daimi Üye

Bu konu nerden aklınıza geldi çok ilginç ya Benim Annemde sinirlendiği zaman terliğini almak için eğilirdi ama o terliği alana kadar ben Çoktan kaçmış olurdum tabi bazende numara yapardı eğilirdi ama terlik atmazdı benimde böyle anılarım oldu

8. HİÇ TERLİK YEMEDİM AMA ÇOK DAYAK YEDİM VALLA

9. N-u-r-a-y

N-u-r-a-y Daimi Üye

TerLikLe DayaK Yedimm :-o :-o :-o
    [marq=left] :) :) :smile: Bana NaSıL KıyDın Annee :smile: :) :) [/marq]

10. serapdemir

serapdemir Daimi Üye

terlik ne ki :D işkence çekerdim resmen sobanın maşasıyla , bahcedeki sopayla , bunlar sadece bi kaçı :D

11. seyduna_34

seyduna_34 Daimi Üye

evet bende terlikle ccok kovalandım cokk dayak yedım :)

12. rojjjjjj

rojjjjjj Daimi Üye

bazen düşünürümde çocukluguma döndüm şuan küçükken dayak yermiydim hatırlamıyorum ama birgün anamdan oklavayla güsel bir dayak yedigimi hatırlıyorum belkide hak etmiştim ama okuldan kaçıpta anneme yakalanıpta dayak yememek mümkün deil ama şimdi gülüyorum o dayak bana ders oldu bidahada töbe ettim okuldan kaçmaya :D :D

13. sessiz-okyanus

sessiz-okyanus Daimi Üye

ben babamdançok yedimde annnemden açıkçası fazla yemedim bir kere vurmaya kalktı oda kyamadı ama babamdan çok yedim ama çok yaramazmışım neyapsın adamcaz :):):):):):):)

14. WusLaT

WusLaT Üye

herkesinde yediği gibi bizlerde yedik dayak ama o günlerin bence ayrı bir tadı vardı yaramazlıgın bile :)

15. WorldFe

WorldFe Daimi Üye

evet arkadaşlar Bir Terlik maduru olarak benide aranıza alın :D:D:D terliğin korkulacak birşey değilde yaz aylarında ayağı serin tutsun diye girilen bir tür ayakkabı olduğunu çocukluk çağından sonra öğrenen mod ( biraz abartılı oldu )

16. nisan güneşi

nisan güneşi Daimi Üye

Hiç unutmam 10 yaşındaydım anneme yardım etmek isterken sağ ayağımı kaynar su dolu leğene daldırdım ondan sonrasını siz düşünün annem ayağımdaki çorabı çıkarmaya çalışıyor ben bırakmıyordum benim çığlıklarıma dayanamayıp hem ağlıyor hem ayağıma soğuk su döküyor hemde gözün körmüydü diye terlikle ritm tutuyordu ayağımdaki ize baktıkça yediğim terlikler aklıma geliyor canım annem nasılda korkmuştu :)

17. sanem_62

sanem_62 Daimi Üye

HerGün fix yedim :( bazande yediğim oluyor :D DURMAK YOK YOLA DEVAM diyo annem :eek:

18. lavinia05

lavinia05 Daimi Üye

terlik yemedim ama ilk ve son bir dayak yemiştim 8 9 yaşılr arasında ama suç benimdi hemde HACİ BEŞTASİ VELİ yerinde çok özel yerde yedim iide oldu galiba :DD :DD :DD

19. tercandağları

tercandağları Daimi Üye

bir kez terlikle kovalandım.kız kardeşimi salıncaktan aşağıya atınca ah annem. :( :( :( :( :( :( :(

20. KeRBeLa_VAKASI

KeRBeLa_VAKASI Aktif Üye

:DD :DD :DD Hemde çokk sayısını bile unuttum erkanım ama neden se hiç aglamaz mışım ama ne yazıkkı tek azarlandığımda :( :( :( :( aglarmışım duygusal oldum dan mış öyle diyorlarr :DD :DD

Sayfayı Paylaş