FaceBooK Saçmalığı!!!

Konu, 'Genel Muhabbet ve Eğlenceli Anketler' kısmında Alevi_Kaptan tarafından paylaşıldı.

1. sanem_62

sanem_62 Daimi Üye

Facebook denen zilleti kınıyoruz !!!
    Emperyalizmin kasasına giren milyar dolarlar bizim gibi arkadaş , video ,geyik muhabbetleri , meraklıları yüzündendendir ..!
    Benımde var bı ara sapıtıp 3 tane hesap acmıstım sımdı 2 tanesını kapadım 1 tanesını arada kullanıyorum hanı artık moda oldu bırıyle tanıstıgında ılk sorusu o " aa senın facen varmı ? "
    oluyor malum bısde caga ayak uyduruyorus !
    gunde 1 dakıka yetıyor bana oda kımın ne yaptıgını gormek ıcın :))) kımın kımle tanıstıgını kımın ılskısı oldugunu :)) ayhh kırıldımm :))) Iste boyle benım gıbı meraklılar yusunden herseyı yasıyorus yaşanmamak umuduyla ...

2. mtsrkn

mtsrkn Daimi Üye

Hiç hesap açmadım açmıycam....

3. uyandirma_servisi

uyandirma_servisi Yeni Üye

Gerçekten transa geçmiş bu güzel insanlar, ben de parmağımı şıklatıyım, feysin var mı diye soran arkadaşların bizim gibi arkadaşlardan kafa yeme olasılığı bir hayli yüksek, bunları Duvarınıza yazıp cümle alemi Dürtün ki herkescikler Beğensin.

4. giriş yapmıyorsan boşuna uğraşma.. ben durmadan millete laf yetiştiriyom

5. bak!sizinde varmış :)

biz eleştirmesini severiz pratiği değil hep teoride katılırız ..herkes facebook üyesi olduğu halde ,değilmişiz gibi davranmak,önce kendimzie sonrada okuyucalara saygısızlıktır diye düşünüyorum :)

inanın facebook benim için faydalı olmuştur :)

lütfen büyük konuşmayalım :)

6. sermester

sermester Yeni Üye

Yazdıklarına, noktasına virgülüne kadar katılıyorum.
    Facebook süper bi saçmalık
    Kullananların bütün özel bilgileri depolanıyor ve aslında onlar birileri tarafından kullanılıyor
    Fakat farkında değiller
    Adamlar, başkalarını kullanarak para kazanmanın yolunu bulmuşlar

Alevi_Kaptan bunu beğendi.
  7. Alevi_Kaptan

Alevi_Kaptan Admin Yetkili Kişi

kesinlikle katılıyorum.

Sayfayı Paylaş