Çok güldüm ya...İşte size bi öğrenci evi...Gülme krizine girdim :)))

Konu, 'Komik resimler' kısmında Asi_Prenses tarafından paylaşıldı.

1. Asi_Prenses

Asi_Prenses Daimi Üye

anlayışlı olduğun için teşekkürler prkacin kardeş ben kimseyi hedef almadım yorumlarınız için teşekkürler...

2. alevi_kızı

alevi_kızı Daimi Üye

bira içip dizmek yoksulluk mudur sence yada pastanın üstüne dikecek mumları yoktu sigara diktiler yada evde çöp biriktirmek odamı yoksulluk sizce bırakın yaaa pislik içinde yaşıyorlar resmen burdaki arkadaşlar..

3. nisan güneşi

nisan güneşi Daimi Üye

paylaşımın için teşekkürler Asi_prenses eline sağlık,derlerki aslan yattığı yerden belli olur,bence bunlar değil aslan ciğerci kedisi bile olamaz,aileleri okusun meslek edinsin iyi bir gelecek sahibi olsunlar diye başka şehirlere gönderir yokluk içinde evlatlarını okutmaya çalışır böyleleride ailelerinden uzakta olmanın verdiği rahatlık ve özgürlük hissine kapılıp kendini kaybeder
    buda benim görüşüm,

4. Asi_Prenses

Asi_Prenses Daimi Üye

Doğru söylüyorsun nisan güneşi katılıyorum ama her öğrenci bunlar gibi değildir temiz olanlar da vardır belki....CANLAR YORUMLARINIZ İÇİN CANDAN TEŞEKKÜR EDİYORUM HEPİNİZE...

5. gülüş

gülüş Daimi Üye

ben ogrencıyken de evım hemen hemen buna yakındı bızımde camasır makınemız yoktu camasırlarımız kuf baglıyodu :D tebrık etmek lazım pislikte cıgır acmıslar

:)inanılmaz

6. LinkinPark

LinkinPark Daimi Üye

bir an kendımle kıyasladımda bız bayagı temız bı ogrencıymısız ya:D

7. kutlay

kutlay Daimi Üye

kaptan abim yeterınce acıklık getırmıs :D

Sayfayı Paylaş