en cok kendim icin ziyaret ediyorum, bugun neler ögrenicem diye, aliskanlik yapiyor bu site erkancim.. :dans:halay:cigara:sinirli:amca:uyu:teselli:alkisla hersey var. sitemiz daim olsun ins. uzun bi dönem yoktum, ama artik burdayim admin olanana kadar dvm :halay
Değerli Canlar ben uçlarda yaşayanlarla arası hiç iyi olmyan ve hatta ırkçılıktan hiç hoşlanmayan tipik bir Aleviyim.Bu nedenle bir çok Alevi sitesinde sorunlarla karşılaştım ve doğruyu söyleyeni dokuz köyden kovarlar hesabı ie dışlandığım çok oldu.Sonra birde sunni sitelirini deneyeyim belki oraar daha iyidir.Hiç olmazsa doğruyu söyledim diye bana çömmezler diye düşündüm ama oralardaki yönetim anlayışın gördüğümde bizimkinlere şükrettim.Bu siteye ise yanlış hatırlamıyorsam 2007 den beri takip ederim.Kimi zamanlar görevimiz nedeni ile bulunduğumuz yerlerde pek takip edebilme şansımız olmazsada kopmadık. Şunu söylemeliyimki burada hiç bir yazdığım, eklediğim yada dillendirdiğim fikrimden dolayı herhangi birileri tarafından hiç bir şekilde sıkıntı yaşamadım.Belkide beni buraya bağlayan bu hoşgörü ve farklılıklara olan saygının varlığıdır.Burada kendimizi özgür ve rahat bir şekilde ifade edebilmemize olanak sağlayan tüm canlara sevgi ve saygılarımı sunuyorum.HakMuhammedAli yar ve yardımcımız olsun.Allah Allah
Allah eyvallah can Kişiyi Düşüncelerinden dolayı reddetmedik ! "Gel ! Ne olursan ol Genede Gel ! Eline Beline Diline Sahip Ol Her Gördüğün Hızır Bil daha ötesi varsa ben bilmiyorum
Ara sıra kılıç göstersekte biribirimize:sinirli, bilgilenmek açısından güzel payşımlar var o sebepten bende seviyorum bu formu. Bugünde ilginç ilk defa bu saatlere kadar internet başındayım ne çekiyor bu kadar anlamadım doğrusu.