AZRAİLE HABER SALDIM GELSİNDE CANIMI ALSIN AMA GÜNÜM VARMIŞ GÜN DOLMAMIŞ YAR YAŞAMAK ÖLMEKTEN AĞIR ELİN OĞLU KIZI BANA ACIR SEN CANIMA ACIMADIN ÖLÜDÜRÜR ÇEKTİĞİM KAHIR OYY SÖZ VE MÜZİK YUDUM
Tomurcuk güllerim soldu elinde Beklerim yar gelmez oldun nedendir Güneşim yıkıldı dağlar ardına Gece gündüz gelmedin yar nedendir Nedendir yar derdi güzel nedendir Sevdaya düşenin hali böyledir Aşk adamı deli deli söyletir "Garip başım dumanlıdır karlıdır Ayrılık derdine çare var mıdır Ağladım bilmem bana kâr mıdır Gözümde yaşlar bıraktın nedendir" Nedendir yar derdi güzel nedendir Sevdaya düşenin hali böyledir Aşk adamı deli deli söyletir
BÜTÜN GÜZEL TÜRKÜLER ANLATIYOR HEPİSNİN AYNI DEĞERİ GÖZÜMDE GÖNLÜMDE YÜREĞİMDE TAŞINDIĞINI HİSSEDİYORUM HİÇ BİRİNİ BİRİNDEN AYIRMIYORUM CANLAR HEPİSİDE BİRBİRİNDEN GÜZEL BİR BİRİNDEN DEĞERLİ BENİM İÇİN
KIVIRCIK ALI YANıMDA SEN OLMAYıNCA Bugün hiç tadım tuzum yok Üstelik çok huysuzum Tedirginim huzursuzum Yanımda sen olmayınca Gel yine başım belada Beni bul karakollarda Adım yazar zabıtlarda Yanımda sen olmayınca Gel yine faili meçhul Adım polis telsizinde İnsaf yok vicdan izinde Yanımda sen olmayınca Çıkıp sana geldiğimi Anlattım anlamadılar Faili meçhul yıktılar Yanımda sen olmayınca
ARZU ŞAHİN - SEN GİDİNCE Sırdaşım oldu dağ taş Gönlümü aldı bir telaş Tükendim yar yvaş yavaş sen gidince.......
NAŞİDE GÖKTÜRK = ANLAMAK İÇİN ; UNUTMAK İSTİYORUM ; HELAL OLSUN ; YÜREĞİM REHİN ;SAKIN HA ; İLK GÖZAĞRIM OFFFFFFFFFFFFF
Ta yürekten çağır beni bir selam sal sabah olsun... Bir selam sal güneş doğsun,bir selam sal yüzüm gülsün... (Kıvırcık Ali)
Açma zülüflerin yar yar yellere karşı Senin zülfün benim telim değilmi bülbül figan eder güllere karşı o yar benim gülüm değilmi Sallama saçların yar yar sende bulursun Azrail misali yar yar canım alırsın Etme bu cefayı yar yar kanlım olursun Bu kul senin kulun kulun değilmi (neşet ertaş)
Saçların bürünmüş gece sesine Gözlerin karışmış gamın içine Düşmüşsün bir zalim yarin eline Kirvem yaran benden dahada derin Düşmüşsün bir zalim yarin eline Kirvem yaran benden dahada derin Kirvem yaran benden dahada derin Bak dolmuş ağlıyor yine gözlerin Kirvem bu can sana kurban ederim Kirvem yaran benden dahada derin Gardaş bu can sana kurban ederim Kirvem yaran benden dahada derin Ne sevdan anladı ne arkadaşın Bu çıkmaz yollarda bi çare başın Içini taşlara yazdı göz yaşın Kirvem yaran benden dahada derin Içini taşlara yazdı göz yaşın Kirvem yaran benden dahada derin Kirvem yaran benden dahada derin Bak dolmuş ağlıyor yine gözlerin Kirvem bu can sana kurban ederim Kirvem yaran benden dahada derin Gardaş bu can sana kurban ederim Kirvem yaran benden dahada derin Çektiğin çileler aşar çağları Sözündeki efkar yakar dağları Bir ah etsen deler yıkar dağları Kirvem yaran benden dahada derin Bir ah etsen deler yıkar dağları Kirvem yaran benden dahada derin Kirvem yaran benden dahada derin Bak dolmuş ağlıyor yine gözlerin Kirvem bu can sana kurban ederim Kirvem yaran benden dahada derin Gardaş bu can sana kurban ederim Kirvem yaran benden dahada derin
KENAN COŞKUN - YARDA KALDI HÜSEYİN UĞURLU - YANASIN LE ZALIM YANASIN SEN DERMANSIZ BİR YARASIN TÜRKÜSÜ BENDEN VEFASIZLARA GELSİNNNN...
Bu Ne Biçim Sevda İmiş Ömrüm Kül Oldu Kül Oldu Yar Sevmesi Bela İmiş Zehri Bal Oldu Bal Oldu Dostan Gelen Acı Taşlar Değer Yüreğime İşler Gözlerimden Akan Yaşlar Aktı Sel Oldu Sel Oldu Kurdu Elimden Dallar Perperişan Oldu Haller Önümdeki Düzgün Yollar Simdi Bel Oldu Bel Oldu Söz Müzik: Mahmut Erdal