gülmekten öldüm ya harika idi.Canım sıkkınken gülme kirizine girdim.Allahda seni güldürsün can. Umarım evdeki ufaklığımın başına böyle bir şey gelmez.Seyrederken gülüyorum ama kanımdan biri böyle bir olayla karşılaşsın istemem açıkcası da.
çocuk çok korktu ya ama çok güldüm bilgisayara vurması çok komikti bende ilk defa böyle bi mail aldığımda çok korkmuştum itiraf ediyorum
geçen bi sitede refleks testi diye bişi buldum o çocuğun yaptığını yapıyorum sonra karşıma uyus kadın çıktı bi bağırdı ben direk geriye irkildim gerçekten de refleks testiymiş yani
yav kardeş o çocuk umarım artık hayatı boyunca bilgisayar başına geçmez artık o ne biçim şaka ya çocuk nasıl korktu öyle ama dogal onun korkması ben bile tırstım buradan...
bende oynamisdim bu oyunu , ama tahmin etmisdim yamuk bir sey cikacagini cünkü en son gidecegin yol okadar ince ki götürdügün kare bile sigmiyor icine ama bir yandan da cocuklari bilgisayardan uzak tutmanin iyi yolu , böylelikle bilgisayarin yanina bile yaklasmazlar
Hay Allah hiç güleceğim yoktu D Bir keresinde de bir arkadaşım bana bir slayt yollamıştı ve sonunda da aynı o çocuğun pc sindeki gibi çığlık atan bir hayalet vardı Ben de çok korkmuştum ama bu çocuk gibi değil Dyyyy Ama şaka bir yana o çocuk artık her şeyden korkar olmuştur.En ufak bir seste bile yerinde sıçrar hale gelmiştir bence....