...buda bilgisayar şakası işte:)...

Konu, 'Komik videolar' kısmında ersan-tan tarafından paylaşıldı.

1. ersan-tan

ersan-tan Daimi Üye

2. yasemin

yasemin Daimi Üye

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D gülmekten öldüm ya harika idi.Canım sıkkınken gülme kirizine girdim.Allahda seni güldürsün can. Umarım evdeki ufaklığımın başına böyle bir şey gelmez.Seyrederken gülüyorum ama kanımdan biri böyle bir olayla karşılaşsın istemem açıkcası da.

3. bluem

bluem Daimi Üye

çocuk çok korktu ya ama çok güldüm bilgisayara vurması çok komikti:):):):):):):):):)

bende ilk defa böyle bi mail aldığımda çok korkmuştum itiraf ediyorum:):):):)

4. Alevi_Kaptan

Alevi_Kaptan Admin Yetkili Kişi

yazık yaa çocuğa valla.. çocuğun daha çocuğu olmaz herhalde. :)
    :eek:
    :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

5. bluem

bluem Daimi Üye

niye çocuğu olmasın yaa :D :D :D :D :D :D :D :D

6. Kutup Yıldızı

Kutup Yıldızı Daimi Üye

koptum yaaaaaaaaaaaa :D :D :D :D :D :D :D :D

7. bluedream

bluedream Daimi Üye

bunu daha önce izlemişttim ve çok korkmuşttum açıkçası ama şimdi gülüyorum :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

8. mazzda

mazzda Daimi Üye

:D :D...... yazik ya cok korktu ........ :D :D

9. Kutup Yıldızı

Kutup Yıldızı Daimi Üye

geçen bi sitede refleks testi diye bişi buldum o çocuğun yaptığını yapıyorum sonra karşıma uyus kadın çıktı bi bağırdı ben direk geriye irkildim gerçekten de refleks testiymiş yani :) :) :) :) :) :)

10. alevi_gokhan

alevi_gokhan Daimi Üye

yav kardeş o çocuk umarım artık hayatı boyunca bilgisayar başına geçmez artık o ne biçim şaka ya çocuk nasıl korktu öyle ama dogal onun korkması ben bile tırstım buradan...

11. Hüsseyin

Hüsseyin Daimi Üye

:) :D bende oynamisdim bu oyunu , ama tahmin etmisdim yamuk bir sey cikacagini cünkü en son gidecegin yol okadar ince ki götürdügün kare bile sigmiyor icine

ama bir yandan da cocuklari bilgisayardan uzak tutmanin iyi yolu , böylelikle bilgisayarin yanina bile yaklasmazlar :D :) :) :)

12. alevininhasi

alevininhasi Daimi Üye

tutmayın beni emeğine sağlık :( :( :( :( :( :( :) :) :) :) :) :) :) :) :)

13. pınar__

pınar__ Daimi Üye

yazık çocuğa çok korktuu :D bende çok güldüm tabiii :D artık uzun bi süre pc başına geçmez sanırım :)

14. Guest

Guest Misafir

15. Asi_Prenses

Asi_Prenses Daimi Üye

Hay Allah hiç güleceğim yoktu :DD Bir keresinde de bir arkadaşım bana bir slayt yollamıştı ve sonunda da aynı o çocuğun pc sindeki gibi çığlık atan bir hayalet vardı :D Ben de çok korkmuştum ama bu çocuk gibi değil :DD:(y:(y:(y:(y Ama şaka bir yana o çocuk artık her şeyden korkar olmuştur.En ufak bir seste bile yerinde sıçrar hale gelmiştir bence....

Sayfayı Paylaş