Yıllar Şaşırın yönünüzü Dönün gelin geri. Ne para ne pul Ne şan ne şöhret Bana çocukluğumu verin. Varsın üç numara Traşlı saçım Ketenden kısacık Donum olsun. Varsın ses sus Küçüksün desinler Beni hiç dinlemesinler. Bisikletim hep bozuk Topumda patlak olsun Gazozum olsada Simidi alamayayım yanına. Varsın büyük Sevdalarım olmasın Küçük aşklarla İdare edeyim. Ama ben, Çocuğum,çocuuuk Diyebileyim.
ÇocukLuğumu özlüyorum. . . Yara bere içindeki dizLerimi. . . Pamuk heLvaya yapışmış suratımı. . . Elma şekerine bulanmış ağzımı. . . YaramazLık yaptığımda annem göremesin diye . . . sakLandığım kapı ağzını. . . [FONT=Franklin Gothic Medium][COLOR=Gray] [FONT=Franklin Gothic Medium][COLOR=Black][COLOR=Gray]Oysa . . . [COLOR=Gray][FONT=Franklin Gothic Medium][COLOR=Gray][FONT=Franklin Gothic Medium][COLOR=Black] Çoktan sobeLedi hayat. . [/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][COLOR=Gray][FONT=Franklin Gothic Medium][COLOR=Black][COLOR=Gray][COLOR=Gray][FONT=Franklin Gothic Medium][COLOR=Gray][FONT=Franklin Gothic Medium][COLOR=Black][/color][/font][/color][/font][/color][/color][/color][/font][/color]
Seni görmeye geldim çocukluğum. Korkum. Arsız sevincim. Utangaç gülüşüm. Nerdeysen çık artık ortaya!
Aşk... Gitmek ve kalmak arasında sıkıştırıyor, Hep bulmamak için aratıyordu. Sefersiz gemilerden bilet alıyor, şehrin titreyen iskelelerinde bekliyor, Uykusuz banklarına yaslanıyordu. Hiç ummadığımız anda geliyor, umduğumuz anda gitmiyordu. Zira umduğumuz an, hiç olmuyordu. Ve öğretiyordu Aşk: Keşkesiz kaldıkça yaşanıyordu.
Yoksa, Zor degil, hiç zor değil, demli çayı bardakta karıştırıp bir başına yudumlamak doyasıya, Ama: 'Çaya kaç şeker alırsın?' Diye soran bir ses olmalı ya ara sıra...
Islanmışım .. kimin umurunda .. ! Yağmur bana rahmet olacaksa .... Eğer sonunda ulaşmak varsa , Kaçmak Niye ?
Cevap veriyorum "Zamanla herşey geçer" diyen akıllılara; "Geçen tek şey zamandır" anlayan, anlatsın anlamayanlara [C.Süreya
Güneş parlıyor,hava güzel,ayakların dans etmek istiyor; ama yine de aklının bir kenarında dursun: Birileri şu an acı çekiyor [B.Marley]
NE GÜZEL ŞEY SENİ SEVİYORUM DEMEK O kocaman kalbine her şeyden kaçıp sığınmak Hayatın bütün acılarını, dertlerini, kederlerini Kömür karası gözlerine dalarak unutmak Ne güzel şey seni seviyorum demek Fırtınalarda kabaran hüzün denizlerimde Umutsuzluk dalgalarının karanlıklara fırlattığı Izdırap gemimin [COLOR=DarkRed]sığınacak tek limanı olman [FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed] Ne güzel şey seni seviyorum demek [FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed] Yüce rabbime açtığımda ellerimi [FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed] Senin mutluluğunu huzurunu dilemek [FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed] Ve rabbime varlığın için şükretmek [FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed] Ne güzel şey seni seviyorum demek [FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed] Yüreğimin en derin dehlizlerinde [FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed] Acıların bir kurt gibi içimi kemirdiğinde [FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed] Sessizce giriverdin dumanlı yüreğime [FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed] Ne güzel şey seni seviyorum demek [FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed] Dalında açmaya çalışan gonca gülümü [FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed] Deli fırtınalardan,çöl sıcaklarından [FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed] Kurtarıp can suyu verenim oldun [FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed] Ne güzel şey seni seviyorum demek [FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed] Hüzünün simgesi sonbaharda [FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed] Dökülen yapraklar esen rüzgarlarına rağmen [FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed] Esen meltemde sıcaklığını hissetmek [FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed] Ne güzel şey seni seviyorum demek [FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed] Geleceğe gözlerimi sıkı sıksı kapatmış iken [FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed] Yarınlara dair hayalleri gömmüş iken [FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed] Sen masalları süsleyen beyaz atlı prensim oluverdin [FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed] Ne güzel şey seni seviyorum demek [/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed][FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed][FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed][FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed][FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed][FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed][FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed][FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed][FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed][FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed][FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed][FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed][FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed][FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed][FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed][FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed][FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed][FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed][FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed][FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed][FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed][/color][/font][/color][/font][/color][/font][/color][/font][/color][/font][/color][/font][/color][/font][/color][/font][/color][/font][/color][/font][/color][/font][/color][/font][/color][/font][/color][/font][/color][/font][/color][/font][/color][/font][/color][/font][/color][/font][/color][/font][/color][/font]
Şimdi acının ne olduğunu gerçekten biliyordum. Ayağını bir cam parçasıyla kesmek ve eczanede dikiş attırmak değildi bu. Acı, insanın [COLOR=DarkRed] yüreğini paralayan [FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed] ve sırrını kimseye anlatmadan [FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed] birlikte ölmesi gereken şeydi. [FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed]Kollarda, başta en ufak güç bırakmayan, [FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed] yastıkta kafayı bir yandan öbürüne çevirme [FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed] cesaretini bile yok eden şeydi. [/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed][FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed][FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed][FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed][FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed][/color][/font][/color][/font][/color][/font][/color][/font][/color][/font]
Bu şehirde ıslandı saçlarımın karası Turnalar geçerken dokundular yüreğimin pasına En riyasız yalanlarına kandığım şehrim, Dalma Filistin kokulu uzakların hülyasına. [COLOR=DarkRed] [FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed]Bak eteklerimde zili çalınmış sevinçler,[COLOR=DarkRed] [COLOR=DarkRed] [FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed]Dudaklarım kuru bir çölün yanan kumları[COLOR=DarkRed] [COLOR=DarkRed] [FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed]Bir nefesini bekliyor tenim[COLOR=DarkRed] [COLOR=DarkRed] [FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed]Bu yaşlar sana yol alırken yakıyor içimi[COLOR=DarkRed] [COLOR=DarkRed] [FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed]Ellerimin dokunduğu her yer bir gurbetin kalp atışlarını taşıyor[COLOR=DarkRed] [COLOR=DarkRed] [FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed]Çünkü görülmeyen şehirlerin çelebisiyim. [/COLOR][/FONT][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/FONT][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/FONT][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/FONT][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/FONT][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/FONT][/COLOR][FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed][COLOR=DarkRed][COLOR=DarkRed][FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed][COLOR=DarkRed][COLOR=DarkRed][FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed][COLOR=DarkRed][COLOR=DarkRed][FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed][COLOR=DarkRed][COLOR=DarkRed][FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed][COLOR=DarkRed][COLOR=DarkRed][FONT=Tahoma][COLOR=DarkRed][/color][/font][/color][/color][/color][/font][/color][/color][/color][/font][/color][/color][/color][/font][/color][/color][/color][/font][/color][/color][/color][/font]
Eylül ertesi... Kasım arefesi... Baharla karışık hüzün denemesi... Eylül hüznüne daha alışamamışken, ardı sıra gelen "Ekim" rüzgarları da pek bir can alıcı esiyor; esrikleştiriyor insanı...üşütüyor! Bir farklılık çöküyor üzerimize. Abıhayat suyuna susamışlığın verdiği bir rehavet. Kekremsi tatlar bulaşıyor her y/anımıza... Ah bu suspus gönüllü mevsimler yok mu!... hüzne meftun! Tebessümleri bile bir b/aşka... bir b/aşka t/adı ayrılıkların... Eylül ertesi...Kasım arefesi... Baharla karışık hüzün denemesi... [FONT=georgia] [COLOR=Black]Bir yanda yeni başlangıçlara yelken açmanın arefesi, [FONT=georgia][COLOR=Black] diğer yanda hasret türkülerinin yakıldığı "an"lar. [FONT=georgia][COLOR=Black] Kıyıya vurmuş umutlar... [FONT=georgia][COLOR=Black]hüzünlerin dayanılmaz serinliği... [FONT=georgia][COLOR=Black]sükutun en katıksız en derin hali... [COLOR=#cc9933] Ben diyeyim "Eylül", [COLOR=#996633][COLOR=#ffcc33] [COLOR=#cc6600]sen de "Ekim!"... [COLOR=#cc9933][COLOR=#999900] aynı makamın ezgileri... [COLOR=#cc9933][COLOR=#ffcc00][FONT=georgia][COLOR=#cc9933]aynı terennüm...[/COLOR][/FONT][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][COLOR=Black][FONT=georgia][COLOR=Black][FONT=georgia][COLOR=Black][FONT=georgia][COLOR=Black][FONT=georgia][COLOR=Black][COLOR=#cc9933][COLOR=#996633][COLOR=#ffcc33][COLOR=#cc6600][COLOR=#cc9933][COLOR=#999900][COLOR=#cc9933][COLOR=#ffcc00][FONT=georgia][COLOR=#cc9933][/color][/font][/color][/color][/color][/color][/color][/color][/color][/color][/color][/font][/color][/font][/color][/font][/color][/font][/color]