Daraldı suretim,nefesim kalmadı sonsuzluğa doğru yol aldım ... Paylaço olmayı denedim..yalandanda olsa gülmeyi,sensizliğe dayanamadım 'tekrar' ağladım.
Yazamıyor artık kalemim, Dizelere dönüşemiyor kalbimin yalnız heceleri, Ayrı düşmüşler sanki Ya da sıkışıp kalmışlar gönül dağımda, Birleşemiyorlar kelimelere... Seni unuttuğumdan değil Ya da özlemediğimden! Sadece Tükendi kelimeler... Aynı kat etmek zorunda olduğum şu uzun yol gibi Ulaşamıyor ki karşıda yükselen kurak dağlara, Yaklaşıyor fakat kavuşamıyor ısrarla... Benim de hislerim öyle değil mi sanki? Yoruldum... Umutsuzum... Sevgi kelimeleri süslemiyor artık gönül sayfamı Ya da özlem içindeki sensiz gözyaşlarım Akıntılı bir nehire dönüşmüyor artık senin için... Hayır! Seni unuttuğumdan değil Ya da sevmediğimden... Sadece Tükendi kelimeler... Sesin gelmez oldu artık yüreğime, Özlemin ulaşmıyor yalnızlık mabedime, Sen unuttun diye beni Artık dönüşmüyor kelimeler birer şiire... Tükendi kelimeler... Artık anlatamaz oldular sevgimi, Yan yana dizilemiyorlar senin için... Sadece Uçuşur oldular karmaşık fikirler gibi, Sevgimin o umutsuz semalarında En yükseklerde, ulaşılmazcasına.... Tükendi kelimeler, Sana, sevgine ve sessizliğine dair olanlar. Sustu kelimeler, Sessizliğin en derini yaşatır oldular. Tükenmeyen kelimeler ise hep aynı nakarat. Tek bir dize oluyor özlem denizimde, Dudaklarımdan dökülürcesine bir çağlayan gibi, Çaresizliğimi süpürürcesine esen yel gibi, Hep aynı dizelerde Tükenmeyen o aynı kelimelerle Son buluyor isyanım... "Seni çok özledim...."
Ne tuaf değil mi? İçimi acıtanda sendin Acımı dindirecek olanda "Ya öldür beni"dedim Ya da git benden İçi bulanık bir sevdanın ucunda Seni kaybettim Aldırmadın aldırmalarıma Bir gecede yakıp yârini Şafaklara sattın ihanetini Küllerime basanlar bile utandı yaptığından İşte soluk bir ömrün son nefesi "Benden İçimden Terkediyorum"
“Senin sustuklarını benim duyduklarıma say” * * Demek suskun Demek küskün Demek sürgün artık sözlerin Yani veda Yani heba Yani şimdi silinecek izlerin
Bir pardesüm bile oldu İçinde kaybolduğum İnsan kaybolmayı ister mi? Ben işte istedim bayım. Uzaklara gittim Uzaklar sana gelmez, sen uzaklara gidersin Uzaklar seni ister, Bak uzaklar da aşktan anlar bayım!
Sen ki yüreğimde en kutsal düştün Sen ki herşeyimdin aşktan da üstün Ne çabuk bu devrin çarkına düştün Yalnız zaman değil sen de değiştin
Ve Bahanesi bir yürek bir et Bir bedenin içine girmek! Hazır bu bahar Akılsız! Bir yeşermenin şahane hasadına Hazır nur topu bir yaşama sevincini kundaklamaya.... Unutma baharda çiçek olan Meyvedir yaza.... Bu erik tanesi bu şakacı bahar çiçeği Her dem taze kalsa...
uzaklardan el eder gözlerinde ki efsun her dem gözlerin var yâr / sen yoksun... delilikler kuşanırım karanlığın ortasında ışığa diretirim âmâ olmuş yanlarımı el uzatırım gökyüzüne sırttan vurulmuşlukladır kastım çıban vermiş yaralar inadına... ve gün olur sen susarsın ve şehir susar yedi iklim / dört köşe susar...
Ve ben gözlerim her yere düştüğünde seni hatırlıyorum Bırakıp giden yanlarınla Yürümekten korkuyorum artık Seni hepten kaybederim diye Yanyana gezenleri gördüğümde Benim mutluluğum üzerinde yürüyorlar diye Nefret ediyorum Hayattan ve sizden
// ah dilim! Ben sana seviyorum deme demiştim. // Gidelim ne olur, kalmayı beceremiyoruz işte. Nedendir bu ısrar ve inat. Kalk gidelim, biz gitmeyi biliyoruz, çok güzel biliyoruz, en güzel biliyoruz. Yürü gidelim, kalınca dağlanıyoruz, üstümüze yapışıyor bize ait olmayan suskunluklar. Duyuyor musun dilim, davran gidelim. Kalmayı istesek de, tek taraflı istekler doyurmuyor yüreği. Hadi diyorum sana, gidelim. Topla ucunda biriken sevgileri, yalnızlığı, sarılmaları. Neyi bekliyorsun, herkes kal diyemeyecek kadar meşgul, acelesi var öpüşmelerin. Seven affeder, diyorsun, demek ki sevilmemişiz. Yürüsene dilim...
// adımı ilk söylediğin gün kan geldi kulaklarımdan o gece // | seni ilk gördüğüm gün bir martı oydu iki gözümü de |
Bu şehre eylül yağıyor gülüm Bak gönül kıblem sırılsıklam... Ellerimden damla damla Akıp gidiyorsun Tutamıyorum... Yaşadıklarımızı yok say Unut diyorsun Unutamıyorum...
Yar? Duyuyormusun? Bütün mumları yak..Ağacın altı aydınlık olsun Bir melodi..Damlalar ve sen... Sus konuşma.. Sadece gözlerime bak..
İkinci el dünyanın… Üçüncü sınıf insanlarıyız… Tüm yaşanmışlığa rağmen… Hiç yaşanmamış bir rüyadayız… Aç gözünü uyan bu rüyadan… Ben senin bedelini ödüyorum…
Bir damla gözyaşı ne zaman... Acıtır...! İçimi bilirmisin... O damla yürekten aktığı zaman... Ve ne zaman kaybolur... Göz yaşı bilirmisin... Bir tebessüm dalgası yanaklarıma vurana kadar...
Ismarlama aşklara tahammülüm yok artık Ya beni adam gibi sev ya da çek git yolumdan. Bir gülüş bir sarılışsa tek verebildiğin istemez. Tutku isterim ve delice sevmek! Bi coştumu dur durak bilmez bu yürek. Yüreğini isterim yürek ister benle sevişmek Ya adam gibi sevya da çek git!
yatıştırıcı rüzgarlar dışa vurur içimizdeki lodosu, poyrazı, günbatımlarını saklar bizi gözlerimizdeki hüzne 'dinginlik' adını verir 'seni iyi gördüm' diyenler biz de iyi hissederiz kendimizi elimizden başka ne gelir ki?