Bende ılk 2006 yılında gırdıgımde sohbet sıtesıne nıck ve ısımlerını as cok hatırladıgım kısıler vardı tabıkı ılk muhabbetım Kaptan ıle ıdı sonra manav_huseyınmıydı daha sonra Arkın ve Melek ablam vardı sonrasında Murat ve cıhan Derken kankam oktay akabınde hemserım erhan ve dılek dahası lale fatos ay neyse eskılere daldım 1 ısım yasacaktım saydım saydırdım ))))
Tanidigim günden beri hep özelligini koruyan birisi O. öyle garip bir tanisma hikayemiz yok tabiki, benimlede, burda cogu insanla tanistigi gibi, tanismisligimiz sohbet etmisligimiz oldu. Ama tarihi aklimda 14 $ubat 2006, inandigim yol hakkinda bilmedigim bilgileri arastirmaya üye olmustum, hatta üye oldugum ilk forumdu Neyse o günden bu güne aramizda neler neler yasanmadi ki Bol bol sohbet etmisligimiz oldu, güldük, eglendik, üzüldük tati$tik, kavga ettik sonra bari$tik, sonra tekrar küsü$tük, sonra bari$tik, sonra sonra derken... Ama ne olursa olsun, tanistigimiz ilk gunden bugune, o zaman ne dusunuyoduysam bugun icinde ayni, hiç degismedi dusuncelerim, ne olursa olsun hiç degismedi... dogrularindan sasmayan, durustlugunden ödün vermeyen, oldugu gibi görünen, ama içindede sakli gizli biseyleri olan, (ki zamanla ben icinide gördüm sert görünüyo, soguk geliyo insana baslarda ama hiçde öyle degil ) ba$arili, azimli, ve yaptigi isin hakkini verenlerden, ki$ilikli birisi yani (zor bi insan ama...) "O'nu anlatmak icin kelimeler kifayetsiz kalir" daha nasil anlatim... isterdim ki dünya gözüyle göreyim O'nu, ama nasip kismet i$te...