bir elin nesi var iki elin sesi var demişler çevremizdekilere böyle güzel bir sitenin olduğunu herkese söylemeliyiz
bu siteye kurulan eline yüreğine saglık ben araken buldum bu siteyi ama çok ğüzel olmuş işte alevilerin birlik oluşurdur :lol: :lol: :lol: :lol:
bende bizim köyün sitesini ararken bi hemserimin mesajkutusuna yazdigi yazidan ögrendim.cokda sevindim EMEGI GECEN HERKESE TESEKKÜR EDERIK
Gecen yazın youtubede semah ıle ılgılı bı klıp ızlemıstım orda bu sıtenın lınkı vardı gırmıs ve uye olmustum ıyıkıde boylesı bı sıteyle tanısmıs oldum benımmıs gıbı yazıp çızıp konusuyorum yeniden ve yıneleyerekten tesekkurler herkese
ERKANLA BİR SİTEDE KONUŞUYORDUK AVATARINDAKİ RESİM ÇOK İLGİMİ ÇEKTİ PROFİLİNE BAKINCA SİTENİN ADRESİNİN GÖRDÜM ERKANLA BİRAZ KONUŞTUK SONRA BURDAYIM SİTEYE EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM
ben şans eserı buldum burayı alevı sıtelerının bı cogunu gezdım fakat hıc bırısı aklıma yatmadı benım aradıgım sevıyelı duzgun bıseyler yaplasabılecegım dost edınebılecegım bı sıteydı gorur gormez ıste bu dedım emegı gecen herkese sonsuz tesekkurler gercekten mukemmel bı sıte burdakı canlarda oyle hepsı bırbırınden degerlı ınsanlar burda olmaktaqn mutluyum bı gun gıremesem ısım ters gıdıyo
googlda dolaşırken alevilik hakkında bir kaç bilmedigim konumlara bakarken buldum tamam dedim ve bu siteye yerleştim sitenin sahibine başarılar diliyorum
Geçen sene bu zamanlardı( yani 21 ocak ta )Googlede Alevi sitelerini arıyordum karşıma biçok site çıktı . Bu siteler arasında Alevi Canlar Net de vardı Bi bakim dedim ana sayfa açıldı hangi konuyu tıkladıysam açılmadı üye plmanız gerek bilgisi geldi ee bende merak ettiğim yazıları okumak için üye oldum geliş o geliş o gün bugündür bir sene oldu daha burdayım kovulmayana kadarda burdayım D
kardeşim önermişti iyikide önermiş ben çok seviyorum burayı sohpete girmesemde bi çok şey ögrendim iyiki varsınız süper bi site emegi geçen arkadaşlara çokk ama çokkkkkkkk tşk ediyormm saol özkan
Alan adını yani Alevi Canlar - Alevicanlar, alevi canlar, alevilik, alevilik nedir, alevi nedir, alevicanlar nedir, alevi resimleri, alevi fotoğraflarış semahş deyis ismini sorgulattığım o gün tanıştım işte