Alevicanlar ailesi buluştu ve resimleri siz canlarla paylaşm

Konu, 'Genel Muhabbet ve Eğlenceli Anketler' kısmında bluedream tarafından paylaşıldı.

1. nisan güneşi

nisan güneşi Daimi Üye

YENİ BİR BAŞLIK AÇALIM ORDAN TEŞVİKTE BULUNUP CANLARI DAVET EDELİM İNANIYORUMKİ HERKES İSTER AMA EN ÇOKTA BEN İSTİYORUM SİZ CANLARLA TANIŞMAYI :eek: :eek:k

2. seyduna_34

seyduna_34 Daimi Üye

ona daha zaman var ablacım hele sıtede bı bırlık beraberlık olsunda bı tanıyalım bırbırımızı ondan sonra dusunuruz ...

3. nisan güneşi

nisan güneşi Daimi Üye

UMARIM DEDİĞİN GİBİ OLUR DİLEKCİM BAKICAZ VE GÖRÜCEZ BAKALIM YAZA KADAR NASIL SABREDİCEM BEN :eek:

4. seyduna_34

seyduna_34 Daimi Üye

bakalım ablacım ama olmassada ben senle ozel bı bulusma yaparım merak etme bız bulusurz olmassa:D :eek: :DD

5. nisan güneşi

nisan güneşi Daimi Üye

NERDE VE NE ZAMAN ÇABUK SÖYLE :DD

6. seyduna_34

seyduna_34 Daimi Üye

oy canım ablamm ınsallah yaparız bı gunn su aralar zor ızınsız calısıyorum bı sure daha boyle ama ınsallah yazın hep beraber bulusuruz olmassada dedıgım gıbı bız bıze bulusuruz:)

7. nisan güneşi

nisan güneşi Daimi Üye

SÖYLE O PATRONLARINA KRİZİ BAHANE EDİP İZİNSİZ ÇALIŞTIRMASINLAR SENİ GELMİYİM YANLARINA :DD

8. seyduna_34

seyduna_34 Daimi Üye

gel valla abla gercı aksama kadar oturuyoruz bıseyde yaptıgımız yok ama olmuyo boyle ızınsız sevdıgımı ozledım arkadaslarımı ozledım senle buluscaz mesela ama olmuyo ıstee :(

9. nisan güneşi

nisan güneşi Daimi Üye

ÜZÜLME BU ZAMANDA İŞİN VARSA ŞANSLISIN HERKES İŞTEN ÇIKARILIYO MİLLET BURDA AÇLIKTAN BANKA KUYUMCU SOYUYO SANAYİ MAHALLESİ TEKSAS GİBİ OLDU SABRET BAKALIM ELBET İNSAFA GELİCEKLER NEREYE KADAR İZİNSİZ ÇALIŞTIRICAKLARKİ :eek:k

10. secil58

secil58 Aktif Üye

güzel bir tablo canların buluşması tekrarını dilerim yeni katılımlar için

11. sessiz-okyanus

sessiz-okyanus Daimi Üye

emeğinize sağlık eniştem lale abla yokmu sıla çokk şekersin lale ablama slm abim:):):)

12. ibrahim19

ibrahim19 Daimi Üye

SÜPERSİNİZ CANLAR

13. GURBETKUSUYUM

GURBETKUSUYUM Yeni Üye

harikasiniz hepiniz birere meleksiniz yureginizdeki dostluk her daim varolsun degerli canlar guzel resimleriniz icinde cok sagolun harika bir paylasim cok begendim ,hepinize en derin sevgilerimi yolluyorum,,,,,

14. sonraki sefere aranızda olmak dileğiyle..

15. devran baki

devran baki Daimi Üye

çok güzeeell keşke keşke bende orada olsaydım çok mutlu olurdum canlar

16. seyduna_34

seyduna_34 Daimi Üye

bı dahakınde sızde olursunuz canlar bu yaz yaparız belkı boyle bısey :)

17. devran baki

devran baki Daimi Üye

inşallah can inşallah çok sevinirim

18. EndLess

EndLess Daimi Üye

Güzel Kareler :)

Sayfayı Paylaş