Alevicanlar ailesi buluştu ve resimleri siz canlarla paylaşm

Konu, 'Genel Muhabbet ve Eğlenceli Anketler' kısmında bluedream tarafından paylaşıldı.

1. SİZLER BU SİTENİN EMEKTAR İNSANLARI BU SİTEYİ KURAN BAŞTA ERKAN A CİHAN A VE BÜTÜN CANLARA TEŞEKKÜR EDERİM BENDE ARANIZDA OLACAKTIM AMA ÖZEL SEBEPLERDEN DOLAYI SON ANDA GELEMEDİM KEŞKE GELSEYDİM AMA OLSUN GÖNLÜMÜZ BİR BU ARADA MURAT KARDEŞİM SEN YİNE SÜPER ÇIKMIŞIN HELAL SANA

2. TUNÇ

TUNÇ Yeni Üye

tebrik ederim, umarım hoş bir zaman geçirmişsinizdir...

3. kigi12

kigi12 Daimi Üye

gercekten hos olmus, inanin heyecanlandim bende, katilimin daha cok olmasini dilerdim ama olsun 2 kisi olsaydi dahi yine böyle heyecanlanirdim.. ablam supersin senin emegin cok bu site de valla, altin gibi kalbe sahipsin.. ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN CANLAR... avusturyada ki üye sayimiz artarsa bizde böyle bisey burda planliyabiliriz bence... süpersini süper....

4. bluedream

bluedream Daimi Üye

saol yenge sizlerdende ve orda olan canlardanda böle bir buluşma yaparsanız inanıki resimlerinizi burda görmek isteriz

teşekkür ederim yenge

5. mert_elagozlum

mert_elagozlum Daimi Üye

çok güzel dostluk adına bişeyler yapabilmek ben de olmak isterdim ama gelemedimm tebriklerr hepinize :lol:

Hayal gücü gerçeklerden kaçmak için değil,onu yaratmak için kullanılmalıdır

COLİN WİLSON

6. SELÇUK 58

SELÇUK 58 Üye

Aşk olsun toplanıyorsunuz ve de beni çağırmıyorsunuz işte size küstüm ve Radyonuzdan Küstüm şarkısını çalmanızı istiyorum.

ŞAKA dedim sakın ciddiye almayın.

Gelen dostlara teşekkürler ediyorum.Çok güzel bir ortamdı . Gelmek isteyipte gelemiyen dostlar - canlar üzülmesin birdahaki sefere başka bir mekanda görüşmek dileğiyle.
    Kendinize iyi bakın. Hoşça ve dostça kalın.

7. yasemin

yasemin Daimi Üye

Sanal dünyanın gerçek gönlü güzel insanları bedenen sizlerle olamasakda gönlümüz her zaman sizlerle. Gurur duydum sizlerle umarım bu görüşmelerin paylaşımların devamı gelir.Hep birlik beraberlik olarak devam eder.

8. seraphalis

seraphalis Daimi Üye

ogün buluşmaya bende gelicekttim ama daha önceden arkadaşlarıma sözüm vardı,uzun zamandan beri ist yokttum ,keşke ogün bende size katılsaydım çokgüzel çıkmışsınız resimlerde :cry:

9. melek1

melek1 Üye

çok güzel ya keşke bende aranızda olabilseydim.

10. SiBeLiM

SiBeLiM Misafir

süper bir gün olsa gerek ins. seneye tekrarlanir o zaman bizde gelebilir

11. Adanalı_musayipler

Adanalı_musayipler Daimi Üye

Alacağınız olsun ablacım bi daha lkine msj atma dandik bi iletişim bi dahakine ara lutfen bu 2 oldu gelemiom içme oturdu yane :Sneyse gusl bi ortam olusmus !!!

12. seraphalis

seraphalis Daimi Üye

bu buluşma ilk buluşma deilmiydi yoksa bu ikinci buluşmamı

13. B_1_A_C_K

B_1_A_C_K Daimi Üye

allah bozmasın mutlulugunuzu birgün bizim mahalleyede beklerizz çümletten

14. sarıkaya

sarıkaya Yeni Üye

harika olmuş.keşke forumdaki herkesin bir arada olabileceği bir kare olsa çok daha güzel olurdu.ama bu küçük buluşmalar büyük buluşmanın adımları diye düşünüyorum.

15. düşünce ressamı

düşünce ressamı Daimi Üye

böyle buluşmalar kişilerin birbirini daha iyi tanımaları acısından çok güzel bişey.böyle buluşmalar olacagını nereden takip edebiliriz acaba.

16. zeynel

zeynel Üye

canlar buluşmanız ne güzel insallah daha güzel organizyonlarda buluşuruz

17. selenayy

selenayy Daimi Üye

biraz geç oldu ama resimlerinizi yeni gördüm çok güzeller dilerim hep resimlerdeki gibi gülümsersiniz. ben buluşma ve tanışma organizasyonlarına alışığım aslında ama resimler yine de heyacanlandırdı beni. paylaştığınız için teşekkürler

18. seyduna_34

seyduna_34 Daimi Üye

resımlere bakarken bıle cok heycanlandım nedense oyle bı toplantı olsa ne olur dıye dusundum emınım cok guzel olurdu ama o ıstegı kımsede goremıyorum eger bırlık beraberlık olursa yazın guzel seyler yapabılırız dıye dusunuyorumm ne dersınız canlar????

19. nisan güneşi

nisan güneşi Daimi Üye

BEN HERZAMAN VARIM DİLEKCİM O BULUŞMADADA VARDIM BUNDAN SONRAKİLEREDE VARIM,HAYIRLISIYLA YAZA ÇIKALIM YER VE TARİH BELİRLEYELİM HERKES O TARİHE GÖRE İŞLERİNİ AYARLAR BULUŞURUZ AMA MÜMKÜNSE HAFTA SONU OLSUN LÜTFEN MALUM ÇALIŞIYORUZ :eek:k

20. seyduna_34

seyduna_34 Daimi Üye

olur ablacım onlar ayarlanırda bırlık beraberlık olmalı katılım olmalı bunlar olmassa olmaz bakalım artık duruma gore ben cok ıstıyorum boyle bısey olsun ama ıkı kısının ıstemesıylede olmuyo

Sayfayı Paylaş