/ailemizin-karsi-ciktigi-iliskiyi-bitirmeli-miyiz

Discussion in 'Genel Muhabbet ve Eğlenceli Anketler' started by YILMAZ-58, Sep 29, 2007.

1. alevi46

alevi46 Daimi Üye

fatma biliyorum ne kadar cok sevdigini onun icin pes etme ailene karsi savas onun icin bosuna edememisler. sabreden dermis muradina ermis diye.neyse okadar takma istedikten sonra altindan kalkilmiyacak bisey yoktur!!!!!!

2. selenayy

selenayy Daimi Üye

ASLINDA ÇOK ZOR BİR DURUM :| AMA BİZE ÇOK ACI VERSEDE BİZİM HAYATIMIZ DİYE DİRETSEKTE AİLELERİMİZ BİZİM İÇİN ÇOĞU ZAMAN DOĞRU SEÇİM YAPIYOR. DİYELİM SEVDİĞİMİZ İNSAN İÇİN AİLEMİZDEN VAZGEÇTİK YA SONRA; ÖZELLİKLE BAYANLAR İÇİN SÖYLÜYORUM İNŞALLAH OLMAZ AMA KÖTÜ BİRŞEY OLDU NE OLACAK O ZAMAN? AĞLAYACAK BİR ANNE OMZU ELİNİZDEN TUTACAK SİZİ KORUYACAK BİR BABANIZ ASLA OLMAYACAK....

İNŞALLAH HİÇ BİRİMİZ ÖYLE BİR SEÇİM YAPMAZ ZORUNDA KALMAYIZ

3. serapdemir

serapdemir Daimi Üye

başıma geldi bu olay :)
    ailem istemedi sunni diye ne yapıp ettim ikna oldular 8 aya yakın bi süremi aldı ikna etmek :D insan istedikten ve sevdikten sonra herşeyin üstesinden gelebiliyo.sevgin için mücadele etmiyorsan neye yararki...nişanım yakındır herkesi beklerim :D:D

4. seyduna_34

seyduna_34 Daimi Üye

arkadaslar sunu unutmayın aıle rızası olmayan hıc bır evlılık yada herhangı bı ıs hayırla sonuclanmaz onlar bızım goremedıklerımızı gorur bızı dusunerek unutmayınkı hıc bır anne baba cocuklarının kotu olmasını ıstemez mutsuz olmasını ıstemez o yuzden onların soyledıklerıne mutlaka kulak vermek lazım bu alevı sunnı meselesıne gelınce karsı cıkmalarının sebebı alevı oldugunu sevdıgın kabul edebılır ama cevresınden akrabalarından gelecek tepkılerden kıskırtmalardan korkuyolar benım basıma geldı o yuzden boyle konusuyorum haksızda degıller yanı kısacası aıle rızası olmayan ısden hayır gelmez

5. gizem

gizem Daimi Üye

Benim için de ilk başta ailem gelir.Çünkü onlar beni bu yaşıma kadar büyütmüşler yedirmişler içirmişler ve benim için neyin doğru neyin yanlış olacağını da bilirler...Zaten ben de bir sünniyle evliliğe karşıyım...Evlenmk nasip olursa da bir aleviyle evlenmek isterim...Ailemde bu durumda bişi demez zaten....

6. mihrican

mihrican Misafir

Aslında bitirmemek gerekir (bence). nedenine gelince çünkü eğrisiyle doğrusuyla bu hayat benim ben yaşayacağım eee aklımda başımdaysa bazı şeylerinde hesabını yapabilip az çok geleceğide görebiliyosam sonuçlarınada katlanacak gücümüm olduğuna inanıyosam bitirmem....

Amaaaa aile işin içine girince zehir bile içilebiliyosa bir ilişkide hayli haylide bitirilebilir. çok zor olduğunu biliyorum bir ilişkiyi bitirmenin ama aile değince akan sular durur bizde kaderimize boyun eğeriz tabi buna kader denirse.

Ama işin özü bitirmemek gerekir (tabi cesaretin varsa yukarıda saydıklarıma)

7. mim.nesli

mim.nesli Daimi Üye

evet....

8. devrimCHEm

devrimCHEm Daimi Üye

ben kendimden başlamak istiyorum ne olursa olsun sevdiginize sarılın ananız bananız bunu demiş sunu demiş dinlemek bana göre ters neden diyeceksiniz siz sevginize ne olursa olsun sahip cıkmıyorsanız siz sevmiş deyilsinizdir sevmek herseye katlanmaktır ben evlenmeden önce alilem cok baskı yaptılar esim sünni diye ama su anda benim eşimden üstün bir gelin yok ailemde siz ne olursa olsun SEVGİNİZE SAHİP CIKIN .........

Share This Page