2007-2008 SEZONUNUN ŞAMPİYONU GALATASARAYYYYYYYYYYYYYY

Konu, 'Spor' kısmında kızılbasbahattin52 tarafından paylaşıldı.

1. EVET ÇILDIRMA ZAMANI ARKADAŞLAR GÖNÜL VERDİĞİMİZ TAKIMIMIZ ŞAMPİYON OLDU YÜREKLERİNİ HERŞEYİNİ TEKMEYE KAFASINI SOKAN BÜTÜN FUTBOLCULARA VE YÖNETİME EN İÇTEN TEŞEKKÜRLERİMİ İLETİYORUM VE ALKIŞLIYORUM :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

2. seyduna_34

seyduna_34 Daimi Üye

fenerın olmamasına cok sevındım :) bır besıktaslı olarak cımbonları tebrık edıyorummm

3. N-u-r-a-y

N-u-r-a-y Daimi Üye

OoooooooooooOooooooooooooooooo

CimBoooooMBommmm CimBomBoooooooooooom

aSLanLar SahaDa TriBünLer AyaKtA 90 dAKİKA Bu TaraFtArrr ArKanDaaaaaaa

Sarı KırmızıyLa Hiç Bitmez Bu sewDa ŞamPiyooOoOooN OLunCaaaaaa Co$aLım ÇıLqınCaaaaaaaa

ÇılDırınnnnnn ÇıLdIrınnnnnnnn CimBoOoOOoOoOom İçin ÇıLdIırınnnnnnnnnnnnnnnnnn

ÇılDırınnnnnn ÇıLdIrınnnnnnnn CimBoOoOOoOoOom İçin ÇıLdIırınnnnnnnnnnnnnnnnnn

http://www.webaslan.com/sampiyon.php

[marq=left]:::::::...... $ a m P i y O n .....::::: [/marq]

[marq=right]:::::..... G a L a T a S a R a Y.....:::: [/marq]

4. selenayy

selenayy Daimi Üye

CANISI SANA MESAJDA DA DEMİŞTİM YA HADLERİNİ BİLİRLER YADA HADLERİNİ BİLDİRİRİZ

EEE NEDE OLSA ŞAMPİYONUZ BİZ

TÜM FUTBOLCULARIMIZA GALATASARAY KULÜP YÖNETİMİNE VE EN ÖNEMLİSİ GALATASARAYA GÖNÜL VERMİŞ TÜM TARAFTARLARA SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM

YÜREKLERİMİZİN ŞAMPİYONUYDUN ŞİMDİ HEP YÜREKLERİN HEM SAHALARIN ŞAMPİYONUSUN TEBRİKLER GALATASARAY ...

5. CeSuR__PRENS

CeSuR__PRENS Daimi Üye

Tüm GALATASARAY taraftarı canlar hepinizi tebrik ederim. Ben beşiktaşlıyım ama olsun futbol kardeşliktir, sen zirvede değilsen zirvede olana saygı göster

ŞAMPİYON
    GALATASARAY

6. gülüş

gülüş Daimi Üye

Bir beşiktaşlı olarak içim burukta :roll: olsa galatasarayın şmpiyonluğunu tebrik ederim

Galatasaraylılar sevinin eğlenin gün sizin gününüz Bu resim size armağamımdır

Ama unutmayın bundan sonra şampiyon hep beşiktaş olacaktır buna itirazı olan varmı? :( :( :( :? :?

Sayfayı Paylaş