Bunun Bi benzerini Daha qörmü$tümm Adam Torbaya Sokuyoo TırnakLarını â¬hehehHEHEHhehe Bu kadar SaçmaLık oLmass Yaa BenCede İİİqqqrreeeenÇçÇÇç GineS RekOrLar KitaBına qirer ARTIKkk
valla el hijyen eğitimime eklesem olur yani ya bu kadın bu tırnaklarla nasıl yemek yer ki başkası mı yediriyor acaba :-D saçmalık bence kesinlikle size katılıyorum iğrenç zaten hiç hijyenik değil ayrıca hiç hoş görünmüyor. gerçek yada yalan bilemem ama hoşlanmadım paylaşım için teşekkürler dilek
Tırnak değilde sanki çallı bana pek inandırıcı gelmedi 16 senede tırnak bu kadar uzarmı özel bakımmı yapılmış acaba Ben ömrüm boyunca tırnaklarımı kesmeyim gene bu kadar uzamaz inanın Tabi ömrüm çok uzun olursa ozaman bilemem belki..........
Çok iğrenç neden bukadar uzatmışki rekor kırmak gibi bir niyetimi varmışş sormak lazım neden uzatmak istemiştir sizce neden?ben anlam veremedim
evet canım amacı rekor kırmak hatunun ve kırmısta zaten gercekten cok kotuuu bısey yaa yasanmazki o tırnaklarlaa
YA BAYA EMEK VAR ORTADA HATUNUN TIRNAK MAKASI KAYBOLMUŞ SONRADA AMAAAN UZATAYIM NOLUCAK DEMİŞ VE REKORA GİTMİŞ HERALDE MERAK ETTİM ACABA BU KADIN KAFASI KAŞININCA NE YAPAR YEMEĞİNİ NASIL YER BANYOSUNU VE DİĞER İHTİYAÇLARINI NASIL HALLEDER YATARKEN O TIRNAKLARLA NASIL UYUYO ACABA ÇOK İLGİNÇ VE BİR O KADARDA İĞRENÇ
ööhhhhh.....ne bu ya wwwww ... aman yarabbii facıa ..felaket...tıksınçç bu tırnaklarla sokakta aldıgı tepkı nedır acaba