Zaman değil miydi? Bizi tanıştıran, Zaman değil miydi? Bizi birbirine yaklaştıran, Ve yine zaman değil miydi? Bizi ayıran…….. Her şeyin ilacı zamandır derken.. Zamanla düzelir diye beklerken Zamanın ilacıda bitti… Ben böyle acı çekerken… Zamandı her şeyin ilacı…. Yine zamanla oldu bu acı.. Zamanla geldik bu anlara… Artık ‘’sevmiyorum’’diyorum soranlara… Seni her zaman düşünürken.. Sen veda bile etmeden giderken.. Ben zamanla unuturum derken…. Bekledim….bekledim. Ama zamana yenildim… Aradan geçen günlere rağmen, Bu zamanda unutturamadı seni bana, Ben unuturum,geçer diye beklerken…. Daha çok yaklaştırdı seni bana…. Seni sevdiğimi daha çok anladım… DEMEK Kİ BEN İMKANSIZI SEÇTİM…….. alıntıdır
çok güzel bir şiirdi can evet zaman deilmiydi Aradan geçen günlere rağmen, Bu zamanda unutturamadı seni bana, Ben unuturum,geçer diye beklerken…. Daha çok yaklaştırdı seni bana…. Seni sevdiğimi daha çok anladım… DEMEK Kİ BEN İMKANSIZI SEÇTİM…….. haklısın emegine vü yüregine saglık volkan paylaşımın için saol
şimdi gidiyorsunya düşlerimi kanabulayıp yanlız şiirler okuyorum defterimden anısa bende kalsada o güzel günlerin sevdası ayrı bir nehir gibi umuyorumki ne sen yangınları nede ben sevdaları unuttuk unuttugumuz sadece kendimizdi o kadar... paylaşımın için saol can emegine ve yüregine saglık....