İSTİKBAL MARŞI >>>>Bakma, dönmez şafak vakti yurttan kaçan o alçak! >>>>Dönmeyip Amerika'da, arlanmaksızın yaşayacak!. >>>>O benim milletimin hırsızıdır, yurdu soyacak, >>>>Hortumladıkları benimdir, milletimindir ancak! >>>>Çalma, kurban olayım hepsini ey hırslı çakal! >>>>Gariban halkıma da bir pul bırakacak kadar al! >>>>Olmaz sana götürdüğün paralar sonra helal, >>>>Hakkını vermezsen burdaki ortaklarının behemehal! >>>>Ben ezelden beri aç yaşadım,aç yaşarım! >>>>Hangi hükümet beni kurtaracakmış,şaşarım! >>>>Kurumuş musluk gibiyim, ne akar ne taşarım! >>>>Yırtsam da bir tarafımı, hiç görülmez başarım! >>>>Mali krizler, yoluna örmüşse çelikten bir duvar, >>>>Benim .ceğiz, .cağız diyen bir hükümetim var! >>>>Bağırsın korkma, nasıl işimize burnunu sokar? >>>>"Avrupa Birliği" denen tekdişi kalmış canavar! >>>>Arkadaş, Meclis'e namusuyla çalışanları uğratma sakın! >>>>İşe aldıracakların, olsun hep sana yakın! >>>>Gelecektir, cezanı vereceği günler hakkın, >>>>Kim bilir belki yarın, belki yarından da yakın! >>>>Yaktığın yerleri "orman" diyerek geçme, tanı! >>>>Çalışanı işten at, doldur kadroya yatanı! >>>>Gözleri açık yatır seni kurtaran atanı, >>>>Satılmadik o kaldı, durma satıver şu vatanı! >>>>Sermaye mutlu olsun, olsa da çevre feda! >>>>Semizlettin Apo'yu, mezarında dönsün Şüheda! >>>>Uydurma kanunlarla Meclis'ten getirin seda! >>>>On bin Yıllık tarihe, yurdum ederken veda! >>>>Cümlenizin bu yurdu yok etmek mi emeli? >>>>Yediginiz herzelere başka ne demeli! >>>>Oyuverin altını iyice sallansın temeli, >>>>Yurdumun ki, sonunda vatandaş kükremeli! >>>>O zaman durur belki gözümden akan yaşım, >>>>O zaman doğrulur belim, yukarı kalkar başım, >>>>O zaman boşa gitmez yıllarsüren uğraşım! >>>>HESABINI VERİP TE GİTTİĞİNİZ GÜN KARDAŞIM, >>>> >>>>Dalgalanın dolar gibi sizde şimdi ey suçlular! >>>>Olsun artık soyguncuya vurulacak bir yular, >>>>Ebediyen, öyle yok hesapsız bir iktidar! >>>>Hakkıdır "garip yaşamış vatandaş"ın da gülmek, >>>>Hakkıdır ezilmiş milletimin, aydınlık bir İstikbal! >>>>Cem YILMAZ
iyi yazmış hoş yazmışda kardeşim bu bir gönderme olabilir ama lütfen yeni istiklal marşı demeyelim o marş kolay yazılmadı...!!!! emeğine sağlık can