Susuyorum artık...

Discussion in 'Üye Şiir Köşesi' started by TUTKUCAN, Feb 23, 2011.

1. TUTKUCAN

TUTKUCAN Daimi Üye

Kimseyi ÜzmemeK İçin çabaladım Hep Gerektiği yerde Kendimden ödün verdim.Kırıldım Dağıldım ama Sustum...
    Ben Sustukca Cevap Veremiyorum Sanıldı ... Sustum Çünkü Her Suskunluğuma Bir Anlam Yükledim...
    İyi BiR insansın Bu Lafı Çok Duydum ama..Nedense Hep Kaybettim...Ta Ki Kaybedecek Birşeyim Kalmayana
    Kadar SUSUYORUM...:mad::(

2. elifim

elifim Üye

gitmeni de istemedim kalmanı da....gitmende tüketti yüreğimi kalmanda..hiç ortası olmadı.Varlığında yokluğuna,yokluğunda varlığına ağlattın.Sevdin mi,sevmedin mi,birleştik mi,ayrıldık mı ben hiç bilmedim.Hep iki ayrı noktadaydık biz.Baharda varsan gözde yoktun.Ne başı oldun ....sevginin,nede sonu...Ne gitmeyi bildin ne de kalmayı.....

3. ero

ero Daimi Üye

yaşadığın alemde ya kendini anlatmasını bileceksin varolacaksın, yada ifade edemediğin duygularını kendine dahi anlatamamış olmanı farkedemeden giderken el sallayacaksın... sallayacaksın ama gören yok, görmeyeceğiz çünki yoktun..

4. YagmurYürekli

YagmurYürekli Daimi Üye

susmak bazen en güzel cevaptir ,bazen en duyulan haykiristir ,bazen konusarak anlatamadiklarimizi susarak daha iyi anlatirirz...

emegine saglik tutkucan...

Share This Page