daha önemli seyler olsa daha iiyi olacak kim olursa olsun bas tacı . gelecege bakalım son durumumuzu gözden gecirelim canlar
SAPSARIYLA KIRMIZI KALBIMIZIN YILDIZI , SAMPIYON OL CIMBOMBOM AL BIZIM CANIMIZI... Top yuvarlak hersey olabilir ama gönlüm, kanim Galatasaraydan yana.. Insallah GALATASARAY olur... Amin Amin Şu garip dünyada anlaşılmaz ömrümüz, Galatasaray'dan başkasını sevemez gönlümüz.
türkiye kupasını alamayan takım şampiyon olsa ne olur olmasa ne olur önce kendinizi avrupaya tanıtın kendini sonra cıkın şanlı cimbomun karsısına sen küçük bir kanarysın aslnla uğrasmak senin neyine....
herkes bir gün fenerbahçeli olcak EN BÜYÜK FENER ŞAMPİYON FENERBAHÇEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
NASIL KI BU MILLETIN TACIDIR YILDIZLA AY,YUKSEL TAA ARSA KADAR SANLI GALATASARAY... Bence Galatasaray OLEY :lol: :lol: :lol: :lol::lol: :lol: :lol: :lol:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim, Söyle Senden Başka Kimim Var Benim, Seninle Aglarim Seninle Gulerim, Soyle Senden Baska Kimim Var Benim.. ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ........................................ :wink: Ben zalimlerle birlikte varlık içinde yaşamayı alçaklık,zalime karşı gelerek bulacağım ölümü ise mutluluk sayarım... İmam HÜSEYİN
:lol: :lol: her zaman ki gibi fener şampiyon :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: