Dostlar burada üyelerimizin ne kadarı sigara içiyor ne kadarı içmiyor bakalım. oylarınızı kullandıktan sonra cevap yazınız...
ewet içiyorum günde en az iki paket bırakmak istiyorum ama olmuyor stres sıkıntı içiyom işte ama kimseyede tavsiye etmiyorum her hastalık sigardan geliyor sigaraya hayır
Ben hiç kullanmadım kullanmayıda düşünmüyorum. bu sigara yüzünden çok arkadaşımdan soğmuşlıuğum bile var
Bende şimdiye kadar hiç sigara içmedim içmeyide düşünmüyorum.sigara içilen ortamlardada fazla kalamıyorum keşke kimse sigara içmese
Siğara üstünde sağlığa zararlıdır diyorlar ama satıyorlar. Anlamadım bu işi ben. Ben kullanmıyorum kullananlarada iğrenç kokuyorsunuz diyorum. rahatsız oluyorlar yanımda içmiyorlar ben sevmiyorum çünkü... :
canlar lütfen ankete katılın buraya oy kullanmayanlar yorum yazmasın. lütfen oy kullanın. anket özelliğini yitiriyor...
[align=left]valla içiyorum tam 6 senedir ve bırakmayıda düşünmüyorum benim için kendini yakan tek dostum sigaramgünde 1 paketten fazla içiyorum
içiyordum ama bıraktım bi anda hemde ben kendimi kandırmışım bırakamıyorum başım ağrıyo içmeyince diye eğer ruhunuza söz geçirebilirseniz içmezsiniz canlar yani iradenize biraz sahip çıkın bırakırsınız
arkadaşlar ben 10 sene içtim hemde günde iki pakete yakın içiyordum. şimdi bıraktım iki yıl oluyo bırakalı. insan istedikten sonra yapamayacagı şey yoktur yeter ki ben bunu bırakacagım diye karar verin.
Ben hayatımda ufak tefek denemelerim olmuşsada hayatta sigarayı sevmem ve yanımda içlmesinden hoşlanmam bu yuzden amcam bile yanımda sigara içemio annem de aynen o yuzden sigara bana uzak Allaha yakın olsun diyorum (=