Sigara İçiyomusunuz İçmiyomusunuz?

Konu, 'Anketler' kısmında Alevi_Kaptan tarafından paylaşıldı.

?

Sigara Ýçiyomusunuz Ýçmiyomusunuz?

1. Evet Ýçiyorum

23,8%
  2. Hayır Ýçmiyorum

76,2%
  1. Alevi_Kaptan

Alevi_Kaptan Admin Yetkili Kişi

Dostlar burada üyelerimizin ne kadarı sigara içiyor ne kadarı içmiyor bakalım. oylarınızı kullandıktan sonra cevap yazınız...

2. bluedream

bluedream Daimi Üye

ewet içiyorum günde en az iki paket

bırakmak istiyorum ama olmuyor stres sıkıntı içiyom işte ama kimseyede tavsiye etmiyorum her hastalık sigardan geliyor

sigaraya hayır

3. Alevi_Kaptan

Ben hiç kullanmadım kullanmayıda düşünmüyorum. bu sigara yüzünden çok arkadaşımdan soğmuşlıuğum bile var
    :eek: :eek: :eek:

4. kigi12

kigi12 Daimi Üye

arada bir iciyorum........

5. bluem

bluem Daimi Üye

Bende şimdiye kadar hiç sigara içmedim içmeyide düşünmüyorum.sigara içilen ortamlardada fazla kalamıyorum keşke kimse sigara içmese:)

6. Kutup Yıldızı

Kutup Yıldızı Daimi Üye

malesef içiyorum üstelik sağlıkçıyım:(

7. Hulya

Hulya Daimi Üye

Ben icmiyorum icmemde.. hayati saglikli yasamak varken sigara icerek sagligima zarar veremem!!

8. mazzda

mazzda Daimi Üye

malesef iciyorum birakmayi cok denedim ama basaramadim

9. yasemin

yasemin Daimi Üye

Siğara üstünde sağlığa zararlıdır diyorlar ama satıyorlar. Anlamadım bu işi ben. Ben kullanmıyorum kullananlarada iğrenç kokuyorsunuz diyorum. rahatsız oluyorlar yanımda içmiyorlar ben sevmiyorum çünkü... :

10. Alevi_Kaptan

canlar lütfen ankete katılın buraya oy kullanmayanlar yorum yazmasın. lütfen oy kullanın. anket özelliğini yitiriyor...

11. sevgi_seli

sevgi_seli Daimi Üye

[align=left]valla içiyorum tam 6 senedir ve bırakmayıda düşünmüyorum benim için kendini yakan tek dostum sigaramgünde 1 paketten fazla içiyorum

12. gamzepfb

gamzepfb Üye

kesinlikle kaptana katılıorum...içen arkadaşlar en azından azaltsınlar...

13. Dj Safak

Dj Safak Üye

içiyordum ama bıraktım bi anda hemde ben kendimi kandırmışım bırakamıyorum başım ağrıyo içmeyince diye eğer ruhunuza söz geçirebilirseniz içmezsiniz canlar yani iradenize biraz sahip çıkın bırakırsınız

14. alevigenc

alevigenc Daimi Üye

evet kullanıyorum küçük yaşta başladım bırakmak için bir çabada göstermiyorum

15. alevi_gokhan

alevi_gokhan Daimi Üye

hayır sigara içmiyorum kendime bir kastim yok çünkü sevmiyorum canımdan önemli bişey yok benim i

16. alevigenc

alevigenc Daimi Üye

evet içiyorum yedi yıl bitti

17. ersoy

ersoy Üye

arkadaşlar ben 10 sene içtim hemde günde iki pakete yakın içiyordum. şimdi bıraktım iki yıl oluyo bırakalı. insan istedikten sonra yapamayacagı şey yoktur yeter ki ben bunu bırakacagım diye karar verin.

18. Adanalı_musayipler

Adanalı_musayipler Daimi Üye

Ben hayatımda ufak tefek denemelerim olmuşsada hayatta sigarayı sevmem ve yanımda içlmesinden hoşlanmam bu yuzden amcam bile yanımda sigara içemio annem de aynen o yuzden sigara bana uzak Allaha yakın olsun diyorum (= :cool: :eek:

19. k_binici52

k_binici52 Daimi Üye

hayır içmiyorum çünkü canıma kastım yok böyle hayat daha güzel

20. Adanalı_musayipler

Adanalı_musayipler Daimi Üye

Yani haklısın can canına kastı olan içer !!! :-D

Sayfayı Paylaş