ikisi olmadan ikisi olmaz anlayana sevilmek ne kadar güzelse sevmekte o kadar güzeldir bu dünyada ama sevdiğin kişi sevilmenin değerini bilecek :smile:
ikiside güzel bencede ama sevilmeden sevmek acı veriyor insana. sevmek sevilmek karşılıklı olunca daha güzel...
SEVMEK GÜZEL AMA KARŞI TARAF SENİ SEVMEDİKTEN SONRA NE ANLAMI VAR BENİM BAŞIMA GELDİ MAALESEF BİLYORUM BU DUYGUYU
bence ikiside güzel ama sevilmek daha güzel çünkü erkekler güçlüdüronların yanında suskun alyız......
bencede her ikiside güzel ama illaki de birisi derseniz sevmek daha güzel ister imkansız olsun ister karşılıksız ne olursa olsun sevmek daha güzel herşey bir insanı sevmekle başlar...
canlar ikisi birden daha güzel fakat ikisinin kıymetini ayrı ayrı bilmek ikisini de ayrı kılar bir söz vardır ben elmayı seviyorum diye elma beni sevmek zorunda değil yani elmayı seviyorsun diye mutlusun.öbür taraftan da sevildiğini bilmek güzeldir.yani her iki duyguda insanı mutlu eder ve insanın o an neler düşündüğüne ve neler hisettiğine bağlıdır.
Benim için artık ne sevmek nede sevilmek güzel. sevdim acı çektim sevildim yine acı çektim. sonu iyi bitmeyecekse ne ben seveyim nede kimseler beni sevsin. sevgisizde yaşayabilirim alıştım çünkü yalnızlığa. benim en büyük sevdam yalnızlık bundan sonra..