SELAM SANA DENİZ CAN (DEVRAN) Bu sitenin demirbaşı Hepimizin can yoldaşı Siteye emek vermek işi Selam sana Deniz can. Bu sitede herkes sever Emeklerin övgüye değer Birde çok nazikmş meğer Selam sana Deniz can. Her zaman desteğini gördüm İnşallah birgün görürüm Bu sitede benim gururum Selam sana Deniz can. Bütün övgüleri almış Ünü cihana yayılmış Sitemizde görev almış Selam sana Deniz can. Çok sevecen merhametli Büyüklere çok saygılı Bu sitenin sanki dili Selam sana Deniz can. BAKARİ' den övgüler var Sevgiler var, saygılar var Sizinle gurur duyanlar var Selam sana Deniz can. Yılmaz Bakar-02.05.2011-Almanya
Teşekkürler Yılmaz Bakar Abicim bu negüzel şiir böyle şımartıyorsunuz beni Emeğine Yüreğine sağlık Allah'ım kalemine yüreğine dert vermesin Bu güzel şiirin bende yarattığı sevinci mutluluğu tarif edebilecek dize söz cümle bulamadım. (Ne desem Yalan Olur) Çok Sağolun :utangac
Degerli can, Deniz can ancak bu kadar güzel anlatilir, hislerimize tercüman oldunuz yüreginize saglik...
Sayın Devran can, Asıl ben teşekkür ederim. Bu siteye geldiğim günden beri, hep desteğinizi yakın ilginizi gördüm. Bu ilgiye karşı bir nebzecik bir şiirle karşılık vereyim dedim. beğendiyseniz ne mutlu bana. Sakın diğer canlar alınmasınlar, onlardan da çok büyük destekler aldım. Burdan o değerli canlara da teşekkürlerimi sunuyorum. Fırsat buldukça diğer değerli canlara da böyle şiirler yazmaya devam edeceğim.