Olurya Bir çatışmada Ölürsem Arkamdan yas Tutmayın Bırakın Toprağımda Rahat İçinde Yatayım Bedenimden Komandomu Çıkarmayın, Onlar Benim Gururumdur, Botlarımı Çıkarmayın, Onlar Nice Yollar Aşacak.. Şehit Olursam Sırat Köprüsünden Geçecek.. Elimden Tüfeğimi Almayın.. O benim NAMUSUMDUR.. Ölünce Mezarıma Senbol Olacak Yaramın Kanını Silmeyin Ahirette Hesabı Sorulacak. Göğsümden Kör Kurşunu Çıkarmayın. O BENİM MADALYAM OLACAK..
saol can bu güzel paylaşımın için harikasın ŞEHİTLER ÖLMEZ ONLAR YÜREĞİMİZDE YAŞIYOR :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ŞEHİT DEYİNCE AKLIMA HEP ''ŞEHİT VURULDUĞUNDA DEĞİL UNUTULDUĞUNDA ÖLÜR'' BU SÖZ GELİR EMEĞİNE SAĞLIK CAN :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ BU VATAN ŞEHİTLERİMİZİN YÜCE KANLARI İLE YAIKANMIŞTIR HEPSİ CENNETTELER BU VATAN SİZE MİNNETTAR DIR :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Emeklerinden dolayı teşekkürler can bu şiiri biliyorum hemde çok iyi biliyorum bu şiiri yazan şehitimizin görev yaptığı j. karakolunda 1 ay kaldım nasıl haince vurulduğunu ve cebinden bu şiirin çıkışını. Bilmeyenler için Hakkari dağ ve kom. tuğ. şehitliğinde Şiirini çok güzel değerlendirip bir mermer taşa kazınmıştır alttaki resmi büyütüp bakabilirsiniz. Bu şiirin yazılı olduğu yer Tuğ.General Osman PAMUKOĞLU kadrosunda yapılmıştır... :lol:
güzel bi şiir,lakin anlamaya çalışırsak şehitliğin ne kadar büyük bi mertebe olduğunu anlatmaya çalışıyor.Kimisi hüzünleniyor.Şehitin arkasından,gerçekten ağlanmaz.