Kıskançlık sevginin göstergesi midir?

Konu, 'Anketler' kısmında erzincanlım tarafından paylaşıldı.

?

Kýskançlýk sevginin göstergesi midir?

1. evet

oy sayısı 0
    0,0%
  2. hayır

100,0%
  3. kararsızım

oy sayısı 0
    0,0%
  4. güvenmemektir

oy sayısı 0
    0,0%
  1. erzincanlım

erzincanlım Daimi Üye

Kıskançlık sizce sevginin göstergesi midir?

2. bluem

bluem Daimi Üye

evet bence seven insan kıskanıyor ama sevmiyorsa umursamıyor aşırıya kaçmamalı tabiki bu kıskançlık o zaman sevgi değil güvensizlik başlar

3. yorum62

yorum62 Daimi Üye

kıskanmak sevginin bir parçası ama aşırıya kaçmamak şartıyla çünkü kıskanmanında karşındaki kişiye iyi bir şekilde yansıtılması gerekir
    eğer iyi yönüyle yansıtırsan ki zaten sevdigin kişinin hoşuna gider ama aşırı kıskançlık bence güvensizliği beraberinde getirir...

4. yasemin

yasemin Daimi Üye

Kıskançlık her ne kadar sevginin göstergesi densede. Bazen kişillik kendine güvensizlikden de kaynaklanır.Aşırıya kaçanlarda
    muhakkak kişilik sorunları vardır canlar okuduğum kadarı ile.Siz genede aşırıya kaçmayın.....

5. ARZU DUMER

ARZU DUMER Daimi Üye

kıskançlık aşırıya kaçmadıktan sonra iyidir ama bence sevginin göstregesi degildir.

6. Kutup Yıldızı

Kutup Yıldızı Daimi Üye

güvenmemektir bence ben sevdiğim insanı kıskanmam görünürde birşey olmayınca eften püften kıskanmam yani

7. hakangs52

hakangs52 Daimi Üye

bence seven her kalbi kıskançlık sarar kiş ne kadar da inkar etsede çünkü bir toplum içindeyiz insan sevdiğinin gözlerine kendisinden başkasının bakmamasını ister ama bu da imkansızdır işet burda kıskançlık başlar ama aşırıya kaçılmamalı herşeyin ölçüsünü iyi ayarlamak gerekiyor...

8. ali yusuf

ali yusuf Üye

bence kıskançlık paylaşmamaktır aşırısı sevginin göstergesi değil sevginin sonu oluyor.

9. Hüsseyin

Hüsseyin Daimi Üye

kiskanclik sevginin göstergesidir tabi,

kiskanilmak güzeldir sevildigini anlarsin,
    kiskanmak da güzel sevdigini anlarsin :grin:

ama cok kiskanilirsan yada cok kiskanirsan , isin sonu pek de iyi olmaz busefer ........

10. EVET KISKANÇLIK SEVGİNİN İŞARETİDİR AMA FAZLAYA KAÇARSA OLMAZ OLMAZ İNSANI SOĞUTUR AYNI BENDE OLDUĞU GİBİ SOĞUDUM VE AYRILDIK O İSTEDİ GERÇİ AMA OLSUN

11. kigi12

kigi12 Daimi Üye

kesinlikle güvensizliligin göstergesidir bence

12. Guest

Guest Misafir

kıskanmak kıskanılmak güzelde fazlası zarar

13. Kutup Yıldızı

Kutup Yıldızı Daimi Üye

abla sonuna kadar destekliyorum seniiiiii

14. fefe

fefe Misafir

bencede kiskanclik paylasmamaktir. Sanirim herkesin bir bencil tarafi vardir.
    Bugüne kadar kiskanc degilim diye bilirdim kendimi. Ama kim sevdigini paylasmak isterki. Paylasmam valla.

15. kişiden kişiye değişir ama bana göre sevginin göstergesidir. insan sevmediği birini neden kıskansınki.!!!

16. Alevi_Kaptan

Alevi_Kaptan Admin Yetkili Kişi

Seven insan kıskanır.. kıskanmakta güzel kıskanılmakta bence tabiki tozunu artırmamak kaydıyla..

17. sesiz_kral

sesiz_kral Daimi Üye

kiskançlik sevgiyi tatamen bitiryor bunu çok iyi biliyorum

Sayfayı Paylaş