evet bence seven insan kıskanıyor ama sevmiyorsa umursamıyor aşırıya kaçmamalı tabiki bu kıskançlık o zaman sevgi değil güvensizlik başlar
kıskanmak sevginin bir parçası ama aşırıya kaçmamak şartıyla çünkü kıskanmanında karşındaki kişiye iyi bir şekilde yansıtılması gerekir eğer iyi yönüyle yansıtırsan ki zaten sevdigin kişinin hoşuna gider ama aşırı kıskançlık bence güvensizliği beraberinde getirir...
Kıskançlık her ne kadar sevginin göstergesi densede. Bazen kişillik kendine güvensizlikden de kaynaklanır.Aşırıya kaçanlarda muhakkak kişilik sorunları vardır canlar okuduğum kadarı ile.Siz genede aşırıya kaçmayın.....
güvenmemektir bence ben sevdiğim insanı kıskanmam görünürde birşey olmayınca eften püften kıskanmam yani
bence seven her kalbi kıskançlık sarar kiş ne kadar da inkar etsede çünkü bir toplum içindeyiz insan sevdiğinin gözlerine kendisinden başkasının bakmamasını ister ama bu da imkansızdır işet burda kıskançlık başlar ama aşırıya kaçılmamalı herşeyin ölçüsünü iyi ayarlamak gerekiyor...
kiskanclik sevginin göstergesidir tabi, kiskanilmak güzeldir sevildigini anlarsin, kiskanmak da güzel sevdigini anlarsin :grin: ama cok kiskanilirsan yada cok kiskanirsan , isin sonu pek de iyi olmaz busefer ........
EVET KISKANÇLIK SEVGİNİN İŞARETİDİR AMA FAZLAYA KAÇARSA OLMAZ OLMAZ İNSANI SOĞUTUR AYNI BENDE OLDUĞU GİBİ SOĞUDUM VE AYRILDIK O İSTEDİ GERÇİ AMA OLSUN
bencede kiskanclik paylasmamaktir. Sanirim herkesin bir bencil tarafi vardir. Bugüne kadar kiskanc degilim diye bilirdim kendimi. Ama kim sevdigini paylasmak isterki. Paylasmam valla.
kişiden kişiye değişir ama bana göre sevginin göstergesidir. insan sevmediği birini neden kıskansınki.!!!