HAYATIMIN YENİ SAYFASI SON KADEHİMSİN

Konu, 'Resim ve Video Galerisi' kısmında huseyin mert tarafından paylaşıldı.

1. huseyin mert

huseyin mert Daimi Üye

YENİ SAYFAM SON KADEHİM....... :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

bir kere gözlerim alışmış sana
    dünyam başkasını kabul etmiyo
    hasretin şarkısı dudaklarımda
    resmin bile bana yetmiyor(SILA) :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :-o :-o :-o
    :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :-o :-o
    sensiz ne günes dogar ne de yıldızlar parlar artık
    gecem gündüzüm sen olmussun
    kanayan su yüreğime sen sen olmussun melhem HAYATIMIN YENİ SAYFASI.... SON KADEHİM(HÜSEYİN MERT) :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :-o :-o

2. hasan huseyin

hasan huseyin Daimi Üye

sen yoksun gözlerin düştü yine gözlerime o tebessümüne ihtiyacım var. seninle hayatın her anı güzel SILA yokluğunun ise yok bir tabiri. aklım hep sende. sensizliğin zamanı yok ki ha bir dakika ha bir gün ha bir hafta özlemin aynı sevgim aynı hiç değişmiyor SILAM DÜŞLERİM DÜŞÜNCELERİM SENİ HER SANİYE ÖZLÜYORUM (SILAM) BUDA BENDEN HÜSEYİN MERTE VE HÜSEYİN MERTEN SILASINA BU DA BENDEN SILAYA VE SILADANDA HÜSEYİN MERTE OLSUN sen söcükleri ölümsüz kılansın sen umudun sen aşkın ve özlemin adısın şimdi içimde çoğalttığım sesimle haykırıyorumherkes duysun diye hiç kimse sevdama senin kadar yakışmadı ve sevgim hiç kimseyi senin kdar yaşatmadı...SİZİ SEVİYORUM CANIM ARKADAŞLARIM BENDEN SİZLERE ARMAĞAN OLSUN

3. huseyin mert

huseyin mert Daimi Üye

SAĞOL ADASIM TESEKKÜRLER

4. sıla

sıla Üye

hasan çok teşekkür ederim yüreğine sağlık gerçekten çok güzel olmuş sağol

5. yolcu

yolcu Üye

BUDA BENDEN SİZE

6. beyhun

beyhun Yeni Üye

7. gÖkhan can

gÖkhan can Aktif Üye

BEYHUN CAN öncelikle yorum yaptığın konuyu ne sekilde eleştiri yapacağını düşün ve ondan sonra yorumunu yap. konunun içeriği seni ne kadar ilgilendirdiğini bilmiyorum ama bu sekilde böyle bir eleştiri yapılması gerektiğini zannetmiyorum
    YAPTIĞIN YORUMU ÖNCE BİR GÖZDEN GECİR VE BÖYLE KONUYU KENDİN ACTIGINI VEDE SANA BÖYLE BİR YORUM YAPILDIGINI DÜŞÜN........
    :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :-( :-( :-( :-( :-( :-(

:eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

8. huseyin mert

huseyin mert Daimi Üye

evet can siteye gelir gelmez sadece bu konumu ilgini cektide gelir gelmez bu konuya yorum yaptın .....
    vbence akıllıca bir hareket değildi ZEKİ BİR İNSANSAN NE DEMEK İSTEDİĞİMİ ÇOK İYİ ANLARSIN...... :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

9. alevi_atakan

alevi_atakan Daimi Üye

emeğinize sağlık

Sayfayı Paylaş