Arkadaşlar internet gazetelerini sık sık takip edenlerdenim ama son yıllarda büyük internet gazeteleri +16 içeren resimler ve videolar yayınlamaya başladı örnek vermek gerekirse hürriyetin sitesi. birkaç haber atıp sonra açık saçık kadın resimleri videoları erotik diyebileceğimiz içerik girmeye başladılar bu beni gerçekten rahatsız etmeye başladı.. Diceksinizki internette bu tür içerik bolca var evet var ama ben haber amaçlı kurulan sitelere bu tür içeriği yakıştırmıyorum ben sadece ülkemde ve dünyada gelişen gündemi takip etmek istiyorum.. amaç dışına çıkmaya başladı birçok internet haber sitesi.. Sizde bu konuda düşüncelerinizi bizle paylaşırsanız sevinirim...
kaptan yazdiklarin cok guzel bend´cede haklisin insanlar dunya hakinda bilgi ister ama gaztenin ilgi cekmesi icin dilde insanlara daha cok duzenli haber verilmesinden bende yanayim bende karsiyim gaztelerde haber niyetine acik sacik resimlerin boy gostermesine karsiyim bizlere daha iyi haber daha guzel bilgi veremelerini terci ederdim cunku bizden sonrakilerde yanlizca hayatlarinda sexs konulari dilde bazi adam gibi duzgunce bilgi edinmellerini isterdim
Paylaşımın için teşekkürler erkan yazdıklarına katılıyorum bence çok haklısın yanlızca biz türklermi böyleyiz bilmiyorum ama çıplaklık görselleşince gözler önüne serilince bu gazete veya internet sitesi olsun daha bi ilgi çekici bulunuyor buna bende karşıyım gelecek nesillerin beynini şimdiden sex içerikli objelerle dolduruyorlar sonrada küçücük bedenler sapıkça tacizlere maruz kalıyor,yarınlarımız olan çocuklarımızın geleceğinden endişe duyuyorum allah yardımcımız olsun.
Malesef bütün dünyada böyle, ama suc yayinlayanda degil. Alan varki satiliyor. Paylasim icin tesekürler Erkan.
haber siteleri güncel hayatın popülist yanını belirleyen araçlardan olduğundan bu gibi yayın akışlarını sunması normaldir.. en azından amacına hizmet ediyor.. lakin millet olarak resimli şeyler olmasa ne gazete okuruz nede dergi.. lanet olsun bu içimizdeki resim ve magazin sevgisine...