Günlük.... 09.04.2007

Konu, 'Genel Muhabbet ve Eğlenceli Anketler' kısmında bluem tarafından paylaşıldı.

1. bluem

bluem Daimi Üye

Bugün gününüz nasıl geçti sizi üzen yada çok sevindiren olayları bizimle paylaşmak istermisiniz?İstersiniz istersiniz:):) ee hadi ozaman dökülün bakim bugün neler yaptınız gününüz nasıl geçti

2. mihrican

mihrican Misafir

ilk ben anlatayım bariiii... bugun aslında pekte bir iş yaptım sayılmaz ya maaşımı çektim 2 dk kadar cebimde kaldı sonrada buhar oldu valla... maaş aldığıma sevinimmi yoksa aldığım gibi gittiğine üzilimmi bilmiyorum. offf beee hayat zor.... sonuç olarak bugun yaptığım tek şey borç ödemektii... :(

3. bluedream

bluedream Daimi Üye

valla sabahın köründe kalkttım işe gittim benim için sıkıcı bi gündü akşama kadar iş peşinde koşttum.zaten sürekli iş peşinde koşuyorum yorgun bi gündü işte böle

4. Hulya

Hulya Daimi Üye

Bende dün aksam gec yatigim icin öglen kalktim douch filan aldim sonra bahcede oturup kitap okudum hava cok güzeldi.. aksama dogruda siteye geldim .. evdeydim tüm gün yani..... :cool:

5. market feyzo

market feyzo Yeni Üye

Ben bugün çok keyifli bi günle karşılaştım neden diyeceksiniz çünkü doğum günüm olduğu için ve alevi canlardaki arkadaşlarımla çok keyifli bir soh petimiz geçiyo o da bana ayrı bi keyf veriyo bende tabiki bundan mutluluk duyuyom günüm hep çalişmakla geçiyo sıkıcı olduğu için siteden keyif alıyom saykgılarımla feyzullak koç

6. bluem

bluem Daimi Üye

Doğum günün kutlu olsun Feyzo abii

7. yasemin

yasemin Daimi Üye

akşama kadar işdeydim iş yoğundur bizde.Ama iyi alışkınım nede olsa akşam arkadaşlarla takıldık cafede
    hayat böyle ama ben bu hayatı tüm zorluğa rağmen seviyorum canlar

8. mazzda

mazzda Daimi Üye

suan kendimi çok kötü hissediyorum, nedenine gelince; 2 metre yükseklikten betona cakildim, elim ciddi sekilde incindi ve kafam yaralandi, yanagim morardi, dizimi oynatamiyorum, kisaca sanki üzerimden tank gecmis gibiyim.... oooooffffffffff oooooooofffffffffffffffff :grin: :grin:

9. pınar__

pınar__ Daimi Üye

ne oldu ya hayırdır ??

10. mazzda

mazzda Daimi Üye

eskiden ekmek aslanin agzindaydi ama avusturya avrupa birligine girdikten sonra artik aslanin midesine iniyoruz ekmegimiz icin

11. yasemin

yasemin Daimi Üye

Bu gün güzeldi işler yoğundu ama.Günün en güzel haberi arkadaşım Ankara'ya geliyor
    ve işten 3 günlük izin aldım ohhhhhhhhhhhh

yaşasın izin

12. gizem

gizem Daimi Üye

valla ben bugün pek biş yapmadım süreekli msndeydim neredyse tabi!!ondan sona biras iş fln yaptım evde!!!!!!sona saten akşam oldu!!!!!!biras gesdim geldimmm!!!!!!!!!!!!!!!ondan sona siteye girdim işte bu kadar!!!!!!!!!

13. bluedream

bluedream Daimi Üye

merhaba sevgili günlük bugün sıradan ve sıkıcı birgün annemi özledim sevdigim biricik annemi keşke şuan yanımda olsa dertleşek konuşsak anneme okadar ihtiyacım varkicanım annecim şuan kızkardeşimle gökçeadada keşke bende onların yanında olabilseydim insan ailesinin yoklugunu çok çekiyor,offffff offffffffff
    :roll:

14. yorum62

yorum62 Daimi Üye

her zamnan ki gibi aynı bir gün benim için sade ve yalın komik ve sıkıcı türkülü ve şiirli utangaç ve marur asi ve inatçı .....

15. SÜLEYMAN

SÜLEYMAN Daimi Üye

Çok kötütüm ben de. canım kadar sevdiim ikitane arkaşım gittii bugünn yanlız kaldımmm :-o

16. sanem_62

sanem_62 Daimi Üye

SEvgılı Gunluk. Kac gundur melankolık bır hayatım var bu sorunlar bugunde davam ettı Bırkaç gune kadar toparlanmayı ümit ediyorum aksi olursa ıyıce uyus olacagım kesın !:( Neyse gunluk fasla usatıpta senıde sıkmayayım yarın yasarım artıkın sende dınlen bu arada :D öptüm

17. seyduna_34

seyduna_34 Daimi Üye

sevgılı gunlukk bugun cok kırgın ve halsızım herhalde beraber calıstıgım ve suan grıp olan arkadasım grıbını bana sattı ..bogazım agrıyoo bısey yıyıp ıcemıyorumm sıgara ıcemıyorumm halıylen cınlerım tepemde selam vermeye korkuyo herkes bu durumdan hıc hoslanmıyorum....yarın ızın alıp yatıp uyumak ıstıyorumm hatta bı kac ay uyumam lazımkıı kafamı kendımı toparlayabıleyım bu aralar hersey ustume gelır olduu bırazz dınlenmeye ve yanlız kalmaya ıhtıyacım var sanrımm benı yanlız bırakınnnnnnn...(ah bıde sen uzdugunde daha bı kotu oluyorumm ama anlamıyosun ıste benı :( )

not: yazan bacısı: DOKTORU YANLIZ BIRAKIN DEDİ.! DURUMU KRİTİK 47 RAPORU HAZIRLIYOLAR KENDİSİNE....
    :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD

Sayfayı Paylaş