ABD başkanı Barack Obama, sosyal ağ platformu Facebook'la ilgili kullanıcıları uyardı. ABD başkanı Barack Obama, Virginia eyaletinde bulunan bir lisedeki öğrencilere karşı yaptığı konuşmasında, Facebook’la ilgili çarpıcı uyarılarda bulundu. “İlk olarak herkesin Facebook’ta gönderdiği mesajlara çok dikkat etmesi gerekiyor.” diyen Obama, insanların gençlik zamanında yaptıkları çılgınlıkların ve Facebook'ta paylaştıkları bazı uygunsuz yazıların ilerleyen yaşlarda başlarına iş açabileceğine dikkat çekti. Yıllar öncesinde Facebook’a gönderdiği mesajlardan yana dertli olan birçok kişiyi tanıdığını dile getiren Obama, bu nedenle Facebook ve benzeri portallar üzerinden mesaj gönderirken dikkatli olunması gerektiğine vurgu yaptı. (alıntı) Bence NO FACEBOOK
Aynen no facebook Barack Obama katılıyorum... Paylaşımın için teşekkürler... Dün bi gazeteci arkadaş bana yazdı facebook yazacağına faysbuk yazdı dedim bu nediyor video var orda onu indirebilirmisin dedi o zaman anladım.. gerçekten artık amacının dışına çıktı bu facebook arkadaşlık sevgili bulma sitelerini geçti amaç o artık... Dini geçinen bi arkadaş facebooka üye olmuş sözde dinci arkadaş listesini bi gördüm anam oda ne dünyadan seçmeler.. Allah akıl fikir versin...
bnce de insanlar şu face denen hiç bi yararı olmayan şeyden ne anlıo bilmem Kaptan bizde iiice face düşmanı oldukk