Ey samimi müslüman ( cem yağcıoğlu)

Konu, 'Serbest bölge' kısmında seyduna_34 tarafından paylaşıldı.

1. seyduna_34

seyduna_34 Daimi Üye

Ey samimi Müslüman!

Eee, çakal şehre indi artık! Bundan sonra olacakları kimse tahmin edemez. Ama buradan kendini Müslüman diye tanımlayanlara (sözde Müslüman) birkaç sözüm olacak.

Ben bir Kemalist devrimci olarak…

ABD’nin ılımlı İslam denen zırvalarına karşıyım!

Ya sen Müslüman?

Ben; tüm Amerikan üslerine karşıyım!

Ya sen Müslüman?

Ben; Irak’ta milyonlarca Müslümanı katleden ABD’ye dümdüz gidiyorum!

Ya sen Müslüman?

Ben; memleketimi peşkeş çekenlere de dümdüz gidiyorum!

[FONT=Book Antiqua]Ya sen Müslüman?
    [FONT=Book Antiqua]
    [FONT=Book Antiqua]Ben; AB denen zırva birlikteliğe sonuna kadar karşıyım!
    [FONT=Book Antiqua]
    [FONT=Book Antiqua]
    [FONT=Book Antiqua]Ben; etrafında binlerce aç varken hacca gidenlere de karşıyım!
    [FONT=Book Antiqua]
    [FONT=Book Antiqua]
    [FONT=Book Antiqua]Ben; onurlu yaşamayı tam bağımsızlık olarak alıyorum!
    [FONT=Book Antiqua]
    [FONT=Book Antiqua]
    [FONT=Book Antiqua]Ne diyorsun?
    [FONT=Book Antiqua]
    [FONT=Book Antiqua]Sessiz kaldın…
    [FONT=Book Antiqua]
    [FONT=Book Antiqua]Ben; NATO üslerine de karşıyım!
    [FONT=Book Antiqua]
    [FONT=Book Antiqua]
    [FONT=Book Antiqua]Ben; Türkiye Cumhuriyeti’ne ilelebet bağlı kalacağıma ant içtim!
    [FONT=Book Antiqua]
    [FONT=Book Antiqua]
    [FONT=Book Antiqua]Ben; Hz. Muhammed’e küfredenlere küfürlerini iade ettim!
    [FONT=Book Antiqua]
    [FONT=Book Antiqua]
    [FONT=Book Antiqua]Sen değil belki ama senin adam sıfatı verdiğin ağababaların hemen ertesinde Papa’nın elini öptüler… Ben “lanet olsun” dedim!
    [FONT=Book Antiqua]
    [FONT=Book Antiqua]
    [FONT=Book Antiqua]Bu ülkede yaşayanlara tek bir sözümüz var: “Herkes ayağını denk alsın!” Türkiye Cumhuriyeti’ne kastı olan her kim ise bilmelidir ki; mevkii ve konumu ne olursa olsun, ister Müslüman, ister Hıristiyan olsun fark etmez, herkesin inancı kendine… Ama herkes bilmelidir ki; bu ülkenin sahipleri bir gün hiç umulmadık bir anda çıkagelir ve ihanetin hesabını sorar!
    [FONT=Book Antiqua]
    [FONT=Book Antiqua]Buradan alenen söylüyorum; Anadolu’daki Müslümanlığı Haçlılardan koruyan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e dil uzatan her kim olursa olsun şerefsizin önde gidenidir ve kesinlikle Müslüman değildir.
    [FONT=Book Antiqua]
    [FONT=Book Antiqua]Aksini iddia eden varsa alnını karışlarım!
    [FONT=Book Antiqua]
    [FONT=Book Antiqua]Ey samimi Müslüman!
    [FONT=Book Antiqua]
    [FONT=Book Antiqua]Biz devrimciler öyle yalvarmayı filan beceremeyiz. Ama şimdi kendimle çelişip sana yalvarıyorum; ne olur şu din bezirganlarından kurtar kendini!
    [FONT=Book Antiqua]
    [FONT=Book Antiqua]Bak benim için değil ve hatta ülken için de değil!
    [FONT=Book Antiqua]
    [FONT=Book Antiqua]Allah için…
    [FONT=Book Antiqua]
    [FONT=Book Antiqua]Allah ile aldatanlardan kurtulduğun gün, gerçek Müslüman olduğun gün olacaktır.
    [FONT=Book Antiqua]
    [FONT=Book Antiqua]İşte o gün ne mutlu sana...
    [FONT=Book Antiqua]
    [FONT=Book Antiqua]Bugün bu ülkede dini inançlarının gereklerini yerine getirenlerle kimsenin bir alıp veremediği yok aslında. Yalnız gerçek Müslümanlar anlamalıdır ki; bu günler itibariyle onların yanındaymış izlenimi veren eski dönme-dolaplar, aslında İsrail uşağı ajanlardır. Bunu benim söylüyor olmam bazılarına tuhaf gelebilir belki, ama durum tamamen budur.
    [FONT=Book Antiqua]
    [FONT=Book Antiqua]Dini paraya tahvil eden bezirganlar ortaklığının ulaştığı çıkar birlikteliği aslında dinler üstü bir yapılanmanın ürünüdür. Sözün özü; dini ne olursa olsun tüm insanlık aynı takiyye ile karşı karşıyadır. Allah ile aldatılmak! Yaşar Nuri Hoca’nın dediği gibi...
    [FONT=Book Antiqua]
    [FONT=Book Antiqua]Siz sanıyor musunuz ki Amerikalı bir Katolik aldatılmıyor?
    [FONT=Book Antiqua]
    [FONT=Book Antiqua]Ya da Yunan Ortodoks!..
    [FONT=Book Antiqua]
    [FONT=Book Antiqua]Bu şeytan ortaklığının temelinde yatan tek şey var; o da para!
    [FONT=Book Antiqua]
    [FONT=Book Antiqua]Yani güç.
    [FONT=Book Antiqua]
    [FONT=Book Antiqua]Dinde tartışma yoktur!
    [FONT=Book Antiqua]
    [FONT=Book Antiqua]Bunu iyi bilen sahtekar ve işbirlikçi taife cahil halkın dini duygularını öyle güzel okşuyor ve ona öyle samimi bir görüntü çiziyor ki, bu yanlıştır ya da böyle bir şey yoktur dediğinde din düşmanı oluyorsun onların gözünde.
    [FONT=Book Antiqua]
    [FONT=Book Antiqua]Amerika’larda saltanat süren bir hacı efendiye sen Müslüman olarak; “Ey hacı efendi, onca Müslüman ülke dururken Müslüman katili bir ülkede ne arıyorsun?” diye soramıyorsan, kalkıp bana veya bir başkasına ahkam kesmeye çalışma! Onca Iraklı yetim hesap soracak günü geldiğinde, sakın unutma!
    [FONT=Book Antiqua]
    [FONT=Book Antiqua]Bu olacak, bundan kaçış yok. İnsanlık onuru bir gün tüm bunların hesabını soracak.
    [FONT=Book Antiqua]
    [FONT=Book Antiqua]Bakalım o zaman ey Müslüman; sen ne cevap vereceksin?
    [FONT=Book Antiqua]
    [FONT=Book Antiqua]Cumaları hiç kaçırmadan, en öndeydin!
    [FONT=Book Antiqua]
    [FONT=Book Antiqua]Beş vakit namaz da kıldın!
    [FONT=Book Antiqua]
    [FONT=Book Antiqua]Bağıra çağıra hacca da gittin!
    [FONT=Book Antiqua]
    [FONT=Book Antiqua]Yetmedi bir daha gittin!
    [FONT=Book Antiqua]
    [FONT=Book Antiqua]Başını mı?
    [FONT=Book Antiqua]
    [FONT=Book Antiqua]Rahibeleri kıskandırırcasına örttün!
    [FONT=Book Antiqua]
    [FONT=Book Antiqua]Yetim sana soracak: “Ey benim dinimden olduğunu söyleyen sahtekar, bu zulme neden göz yumdun? Neden seyirci kaldın? Ve neden Müslüman katilleriyle aynı sofrada yer aldın?”
    [FONT=Book Antiqua]
    [FONT=Book Antiqua]Aynı sofradaydın ama içki değil portakal suyu içtin değil mi?
    [FONT=Book Antiqua]
    [FONT=Book Antiqua]Bravo sana büyük Müslüman!
    [FONT=Book Antiqua]
    [FONT=Book Antiqua]Zaten Müslümanlık da bu olsa gerek!
    [FONT=Book Antiqua]
    [FONT=Book Antiqua]Sen yemene içmene devam et.
    [FONT=Book Antiqua]
    [FONT=Book Antiqua]Beğenmediğin devrimciler, sindiremediğin Kemalistler yine ezilenlerin yanında, yine işgallerin karşısında. Katline göz yumduğun Müslüman kardeşlerini biz savunuruz, sen de haccına gidersin paşa paşa.
    [FONT=Book Antiqua]
    [FONT=Book Antiqua]Ya soruyorum sana ey ahmak: “Kimi kandırıyorsun, söyler misin bana? Onca Müslüman kanı akarken...”
    [FONT=Book Antiqua]
    [FONT=Book Antiqua]Yatacak yeriniz var mı acaba sizin?
    [FONT=Book Antiqua]
    [FONT=Book Antiqua]Tarihe bakıyorum, yoksunuz!
    [FONT=Book Antiqua]
    [FONT=Book Antiqua]Söyler misiniz bana, kimsiniz siz?
    [FONT=Book Antiqua]
    [FONT=Book Antiqua]Kimsiniz siz?
    [FONT=Book Antiqua]
    [FONT=Book Antiqua]Müslüman olduğunuzu söylüyorsunuz, eyvallah! Peki sizinle aynı dini paylaştığını söyleyen insanlar birer birer değil milyon milyon katledilirken siz ne yapıyorsunuz a kuzum?
    [FONT=Book Antiqua]
    [FONT=Book Antiqua]Onca aç varken soruyorum size: “Ey kendini bilmez ama kendini evliyagillerden sayan sahte molla kılıklı şeytan taşlayıcıları, bela mısınız siz bu milletin başına?”
    [FONT=Book Antiqua]
    [FONT=Book Antiqua]İşte tüm bunların farkına varmak için tek bir şeye ihtiyaç var: Bilinç!
    [FONT=Book Antiqua]
    [FONT=Book Antiqua]Çok şey bilmenize, yüzlerce kitap okumanıza gerek yok. Şayet biri gelip en değer verdiğiniz şeyi satmanızı söylüyorsa, bilin ki o kişi sizin dostunuz değildir. İşte bilinç tam da budur.
    [FONT=Book Antiqua]
    [FONT=Book Antiqua]Köyünüzün meydanını satmaya kalksalar, kıyameti koparırsınız.
    [FONT=Book Antiqua]
    [FONT=Book Antiqua]Koca memleketi sattılar, kılınız kıpırdamadı.
    [FONT=Book Antiqua]
    [FONT=Book Antiqua]Kitaba baktım, böyle bir şey yazmıyor!
    [FONT=Book Antiqua]
    [FONT=Book Antiqua]Vallahi de billahi de yazmıyor.
    [FONT=Book Antiqua]
    [FONT=Book Antiqua]Sizi her zaman Mustafa Kemal kurtaramaz, azıcık da siz gayret edin artık!
    [FONT=Book Antiqua]
    [FONT=Book Antiqua]Yani demem o ki; işbirlikçilerden uzak durun yeter, gerisini biz hallederiz, her zamanki gibi…
    [FONT=Book Antiqua]
    [FONT=Book Antiqua]Sonra yine bizim için ileri geri konuşursunuz, yeter ki memleket bize kalsın…
    [FONT=Book Antiqua]
    [FONT=Book Antiqua]Canımız acıyor, bilmem anlatabiliyor muyum…
    [FONT=Book Antiqua]
    [FONT=Book Antiqua]Ey halkım, bizim tek bir düşmanımız var; o da işbirlikçi vatan hainleridir. Bunu iyi belleyin.
    [FONT=Book Antiqua]
    [FONT=Book Antiqua]Bugün bu ülkede laik-Müslüman diye bir ayrım yoktur. Olduğunu iddia edenler, bizi AB’ye şikayet eden işbirlikçilerdir. Aldanmayın onların sahte gözyaşlarına; timsah kadar acımasız oldukları, yaptıkları kan ortaklıklarıyla tescil edilmiştir.
    [FONT=Book Antiqua]
    [FONT=Book Antiqua]Ama inanın bana, bir gün öyle bir balyoz inecek ki tepelerine, olmayan feleklerini bile şaşıracaklar…
    [FONT=Book Antiqua]
    [FONT=Book Antiqua]Ey Müslümanlar; memleketinize sahip çıkın; yoksa İsa size sahip çıkacak.
    [FONT=Book Antiqua]
    [FONT=Book Antiqua]Aklınızı başınıza alın!
    [FONT=Book Antiqua]
    [FONT=Book Antiqua]Bir devrimci size ancak bu kadar tüyo verir; kıymetini bilin.
    [FONT=Book Antiqua]
    [FONT=Book Antiqua]Vatan nedir bilir misiniz?
    [FONT=Book Antiqua]
    [FONT=Book Antiqua]Sizin namusunuz!
    [FONT=Book Antiqua]
    [FONT=Book Antiqua]Namus olmadan ne din olur ne de başka bir şey.
    [FONT=Book Antiqua]
    [FONT=Book Antiqua]Aklınızı başınıza alın!
    [FONT=Book Antiqua]
    [FONT=Book Antiqua]CEM YAĞCIOĞLU
    [FONT=Book Antiqua][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]

2. cerensu_25

cerensu_25 Üye

osmanli imparatorlugunun kullen cokup yeni cumhuriyetimizin kurulusu hepimizce malum oldukca mesakkatli oldu bu devletin kurulusun un temel tasarinda anadoluda yasayan alevi sunni kurt turk solcu sagci ner ne dusunde olursa olsun bun da insanlarimizin anadolu insanimizin emegi vardir.ATATURK un nutuk da belirdigi gibi "bu halk istiklale inmasa ve yanimda olmasalardi ben asla birsey yapamazdim sozu olayi dahada net kavramamiza neden oluyor.evet cumhuriyet kuruldu simdi 2010 da 87 yasini kutlayacagiz.87 yilda basta ulusumuz a sonra ulus devletimiz e yapilanlar ve yapilamayanlar yaptirtilmayan vardir ne yazikki 87 senede cumhuruyetimizi olgun bir demokrasi ile taclandiramadik.ataturk un yaverine dedigi gibi hayatim boyunca

3. cerensu_25

cerensu_25 Üye

özür dilerim suan yazimi yarida kesmek zorunda kaldim
    zamanim oldugunda yazimi tamamlarim
    saygilar

4. cerensu_25

cerensu_25 Üye

Osmanli imparatorlugunun küllen cökup yeni cumhuriyetimizin kurulusu hepimizce malum oldukca mesakkatli oldu bu devletin kurulusun un temel tasarinda anadoluda yasayan alevi sunni kurt turk solcu sagci ner ne dusunde olursa olsun bun da insanlarimizin anadolu insanimizin emegi vardir.ATATURK un nutuk da belirdigi gibi "bu halk istiklale inmasa ve yanimda olmasalardi ben asla birsey yapamazdim. sozu ile olayi dahada net kavramamiza neden oluyor.evet cumhuriyet kuruldu simdi 2010 da 87 yasini kutlayacagiz.87 yilda basta ulusumuz a sonra ulus devletimiz e yapilanlar ve yapilamayanlar yaptirtilmayan vardir ne yazikki 87 senede cumhuruyetimizi olgun bir demokrasi ile taclandiramadik.hukukun üstünlügünü egemen kilamadik esitligi malesef esit olan insanlar arasinda olmasini sagladik dagdaki cobanla benim oyum bir mi? diyen carpik ziyniyetli insanlar yetisdirdik. ["Bizim halkımız, menfaatleri birbirinden ayrılır sınıflar halinde değil tam aksine varlıkları ve çalışmalarının sonuçları birbirine gerekli olan sınıflardan ibarettir. Bu dakikada dinleyicilerim çiftçilerdir, sanatkarlardır, tüccarlardır, ve isçilerdir. Bunların hangisi diğerinin muarizi(üstünlügü-karsitligi) olabilir?";Köylü milletin efendisidir]. Devletimizin kurucusu yuce atamizi de kendi cikarlarina uygun bir formata getirip sozde kemalizim denilen hic bir zaman ataturk un dusuncelerine uygunlugunu birakin taban taban a zit kafasi calismayan yeni fikir uretemeyen statukocu din dusmani kisiler; Bilhassa bizim dinimiz için herkesin elinde bir ölçü vardır (Kuran-i Kerim). Bu ölçü ile hangi şeyin bu dine uygun olup olmadığını kolayca takdir edebilirsiniz. Hangi şey ki akla, mantığa halkın menfaatine uygundur; biliniz ki o bizim dinimize de uygundur. Bir şey akıl ve mantığa, milletin menfaatine, islâmın menfaatine uygunsa kimseye sormayın. O şey dinîdir. Eğer bizim dinimiz aklın mantığın uyduğu bir din olmasaydı mükemmel olmazdı, son din olmazdı.
    1923
    yuce atamizi kendilerine maske yapip fasist(kutsal elestirilemez) bir bireysel toplum kesimi daha da vahimi devlet orgutlenmesine gittiler Tehdide dayanan ahlak, bir erdemlilik olmadigindan, güvenilmeye de layik degildir. (TSK,YUKSEK YARGI ORGANLARI BASIRETSIZ CHP;BASIN,....). Samimiyetin lisani yoktur. “Samimiyet sözlerle açiklanamaz. O, gözlerden ,tavirlardan ve yapilan islerden anlasilir”. ataturk un yaverine dedigi gibi bir gun safak sokerken sabaha karsi cankaya koskunun balkonundan ankarayi seyretmetedir pasa;yaverine seslenir, hayatim boyunca "istibdat"a karsi oldum ve ona karsi savastim ne yazikki arkamda istibdat la yonetilen bir devlet birakiyorum ataturk te bir insan di ama dahi bir insandi hayati boyunca deha olsa da ancak bunlari yapti ve yasama veda etti ya sonraki nesiller biz birlik beraberlik olup ulemizin ulusumuzun mutlugu icin calisip cirpinmak yerine sen kurt sun alevisin muslumansin homosexuelsin deyip 70 fragsiyona bolunduk ulkemizi guclendirmek yerine herkes once kendini sonrada kendi gibi dusunenlerin guclenmesini sagladi.SHP lideri (benim okulumdan mezun) erdal inonu yardimcisi deniz baykal istanbul belediye baskani shp li nurettin sozen iski baskani ergun goknel cumhuriyet tarihinde gorulmemis bir yolsuzluga imza attilar tam 9 milyar dolar zimmete para gecirildi.sonrada 55 yasina gelmis 3000 dolar biriktirmis garibanin hac parasina takmis akil sefilleri
    sunnisi alevisi dincisi ateisti baska dinlere mensup kisiler turku kurdu solcusu sagcisi her kimseler fark etmez hepsi Turkiye Cumhuriyeti Toplarinda yasiyan hur bagimsiz ulusumuzun insanlaridir hepsi her konuda esittir. Kuvvet birdir ve o ulusumuzundur.
    Egemenlik kayıtsız ve şartsız milletindir.
    Millî egemenlik öyle bir nurdur ki, onun karşısında zincirler erir, taç ve tahtlar yanar, yok olur. Milletlerin esareti üzerine kurulmuş müesseseler her tarafta yıkılmağa mahkûmdurlar.
    1929
    Halk bu gun ak partiyi iktidar yapmis gesmiste menderesi ozali mesut yilmazi eceviti tansu cilleri yaptigi gibi yarinda bir baska partiyi yapar eceviti iktidara getiren dinsiz ulusumuz duda(1998) secimleri 3 yil sonra(2002)secimleri ak partiyi iktidara getiren halk birden dinci ulus halinemi geldi.
    Bu gun ulusumuzun 20 % si GSMH 80 % nine sahip yani ulkemizde 15 milyona yakin zengin var.dikkat ederseniz akp tabanin cogunlugunu varoslardan aldigini biliyoruz
    Ey musluman hacca gitmede(omru boyunca 3.000 ) dolar biriktirip hacca gidenlerin yas ortalamasina bak 55 yasin uzerinde neden daha once gidemiyor cunki 3000 dolari ancak o yasina geldiginde biriktiyor) hac paranla fakir fukaraya yardim et diyorsun peki cogu chp tabanli bu zengin beyaz turk burjuvazilere ayni seyi soylemiyorsun
    Ey zengin chp li burjuvazi-beyaz turkler
    Beyoglunda her aksam herturlu zevk sefanin doruklarda yasandigin bir gecede milyon dolarlari sacip savurdugun(3000) dolar mi onunla bey oglunda eglenilmezki diyen kesim ve bunu hergece yaptigin beyaz turkler senin eglendigin yereden baslayip dogu ve guney dogu anadoluda ac sefil okulsuz ayakkabisiz gunlerini geciren fakirleri neden dusunmezin.

Sayfayı Paylaş