DUSUNEBİLENE ARKADASLAR...

Discussion in 'Serbest bölge' started by cem35, Aug 31, 2006.

1. cem35

cem35 Daimi Üye

Batılılar geldiklerinde ellerinde incil, bizim elimizde topraklarımız vardı.
    Bize, gözlerimizi kapayarak dua etmesini öğrettiler.
    Gözümüzü açtığımızda ise bizim elimizde incil, onların elinde topraklarımız vardı...

Kenu Kenyattu
    Kenya Kurucu Devlet Başkanı

yorumlarınızı bekliyorum arkadaslar...
    tabiki saygı içeresinde olursa sevinirim..tesekkurler...

2. dufy

dufy Daimi Üye

emegıne saglık

3. taşkın

taşkın Daimi Üye

E M P E R Y A L İ Z İ M kokusu var bu cümlelerde galiba

4. dufy

dufy Daimi Üye

taskın abı ozurya

5. ÇOK ANLAMLI BİSÖZ ÜLKEMİZDE DE AYNI DURUM VAR .EĞER GÜNEYDOĞUDA TANIDIKLARINIZ VARSA Bİ SORUN BAKALIM GÜNEY DOĞUDA EVLER NEKADAR VE EN ÖNEMLİSİ BU TOPRAKLARI KİMLER SATIN ALIYOR

6. mihrican

mihrican Misafir

Topraklarımız halen daha gitmekte başbakanımız saolsun... Ülkemiz için çalışıyo yaaaa... Çok cömert Allah razı olsun her gelene veriyo bişeyler...

7. maviliman

maviliman Daimi Üye

o bizim içimizin temizliğinden ne yapalım. herkesi kendimiz gibi biliyoruz o yüzden, ama daha ne toplarlarımız ne canlarımız gidecek malesef bu ülkeden bazı şeyler düzeltilmezse, taşkına katılıyorum emperyalizm kokuyo biraz haklı... senelerden beri bunu yok etmeye çalışan devrimcileri öldürüyorlar neden haklılar çünkü ülkemizi soyanlara karşı çıkıyolar onları defetmek istiyolar ama bırakmıyolar neyse bu sözüm fazla uzarsa iyi olmayacak benim sözüm bu kadar...sağol cem bizimle paylaştığın için aslında hwerksin okuması lazım bu yazıyı özellikle de baştakileri gözleri biraz belki açılır hiç sanmıyorum ama ...

8. cem35

cem35 Daimi Üye

ne diyim arkadsalar once yorumlarınız için tesekkur ediyorum...sonrada su sozleri soluyorumm...
    BİR BAŞBAKANIMIZ VAR. TÜRK ASILLI OLMAYAN!!
    BİR DIŞİŞLERİ BAKANIMIZ VAR. TÜRK ASILLI OLMAYAN!!
    BİR İÇİŞLERİ, BAKANIMIZ VAR TÜRK ASILLI OLMAYAN!!
    ALLAH BU ÜLKENİN SONUNU HAYIR ETSİN!!

9. maviliman

maviliman Daimi Üye

evet cem sana aynen katılıyorum allah ülkemizi bunlardan korusun korkarım ki türkiye çok yakında elden gidecek çare bulunmazsa önce şu başbakanın hemen yerinden kaldırılması lazım gerçi yerine geçebilecek bir insanda göremiyorum bu ülkeyi yönetebilecek ileri fikirli gerçekten sorunlara çare bulacak bir insan olması lazım ama yazık ki ben göremiyorum bu siyasetçiler arasında inşallah biri çıkar ne diyim genç beyinler gerekli bu ülkeye ama akıllı düşünen genç beyinler...

10. maviliman

maviliman Daimi Üye

adam ben türküm demiyor ya ve bu insan türkiye cumhuriyetinin başında başbakan koltuğunda oturuyor inanamıyorum kopukluk burda işte...

Share This Page